Goede ervaring

Snelle service en goede producten

Bestelling is altijd snel binnen, maar nog belangrijker is dat de producten die ik koop (vooral shots, maar ook eiwitpoeder) erg lekker zijn!!

Lekkere flavor shots

Met een klein knijpje al een lekkere smaakervaring. Zeker aan te raden.

Goede service en vriendelijk contact

Heb meerdere keren telefonisch contact gehad (fijn dat niet alle contact online verloopt) en dat contact was erg vriendelijk, behulpzaam en boven verwachting. De artikelen werden snel geleverd en zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden

Netjes geleverd, goed verpakt. Maar bovenal weer wekenlang lekkere smaakjes voor in mijn yoghurt, gebak,shakes enz

Erg lekker. Lost goed op. Snel.

Op de sportschool de eerste keer genomen. Was verrast door de smaak. Andere proteine shaks smaken vaak wat meer melig. Deze absolute niet. Ga dit zeker meer bestellen. Goede aanvulling.

Super goed

Erg fijne producten en lekkere smaken voor in je shake. Ik ben er weer erg blij mee.

Lekkerste proteïne en smaak shots

Heb deze shots ooit als eerste gekocht vo de tips @fitmetdjam daarna nog wel andere merken geprobeerd maar kom elke keer terug bij deze smaak shots en proteïne. Top producten.

Fijne vitaminen met snelle levering

Deze multivitamine heeft geen enorm hoge percentages van de ADH die onnodig zijn. Daarom voor mij een mooie aanvulling!

Weer een nieuwe ontdekking gedaan

Ik heb al eerder een review geschreven omdat ik erg blij was dat ik de dietshake had ontdekt, deze heeft mij destijds goed geholpen om op gewicht te komen. En nu ik een week geleden helaas geveld was door een buikgriep kon ik geen vast voedsel binnen houden waardoor ik verzwakte. Toen bedacht ik me dat ik de dietshake nog had staan. En omdat dit vloeibaar is ging het prima. Mede omdat er o.a vitaminen/mineralen en bouwstoffen in zitten heeft me dit weer snel op de been gekregen, wat was ik blij. Ik lees dat sommige mensen moeite hebben met deze structuur, daar liep ik eerst ook tegenaan maar na een tip vd klantenservice bereid ik het nu in een blender, en dan krijg je een heerlijke romige shake.

Goed verzorgt!

Mijn bestelling was netjes optijd en zag er kwalitatief goed uit!

Fijne producten!

Door de losse smaak shots kun je elke keer makkelijk een ander smaakje kiezen. Erg makkelijk bij whey of dietshake zonder smaak. Diet shake vult goed. Levering was snel!

Fijne producten!

Persoonlijke benadering

De bestelling die ik had geplaatst, was al snel geleverd. Toen ik het pakketje opende, zat er een persoonlijk handgeschreven stukje tekst bij. Dat is iets waar PERSONAL Protein een mooie unique selling point heeft. Ga daar vooral mee door. Volgende keer als de smaakjes op zijn, bestel ik opnieuw! Notoreo en cookie zijn trouwens een aanrader voor de chocola liefhebber.

Blij met mn Flavour shots

Dit keer speculaas als nieuw smaakje erbij en ook deze is weer n succes in mn koffietje, baked oats of yoghurt. Ik ben fan! Ook snel geleverd en altijd met n persoonlijk kaartje ❤️

Blij met mn Flavour shots

Persoonlijke benadering staat centraal

Goede producten, fijne service

Ik heb de producten leren kennen op de sportschool en was direct verkocht. De proteine poeder lost goed op zonder klontjes, en de smaakjes die toegevoegd kunnen worden zorgen voor de nodige afwisseling. Levering keurig volgens afspraak en met een persoonlijke noot.

Goede producten, fijne service

Goede producten met lekkere smaak

Ik heb de weight gainer, de whey-poeder en een paar Flavour shots besteld en geprobeerd, en ze werken allemaal erg goed. In de weight gainer zitten alleen maar gezonde ingrediënten en het smaakt ook lekker. De Flavour shots bij de whey-poeder zijn leuk om af te wisselen en het is erg fijn dat je de sterkte van de smaak zelf kan bepalen. Ik zal hier voortaan blijven bestellen, aanrader.

Goede producten met lekkere smaak

Prima levering en lekkere Shake!

Shakes zijn makkelijk te maken en mee te nemen. Lekker en makkelijk voor tussendoor op het werk. Alleen jammer dat mijn beker snel lekt dus dit is wel goed opletten onderweg.

Persoonlijk benaderen