Prachtig product

Mooi product en lost verrassend goed op in zowel water als melk. Helaas wel last gehad van een slecht bereikbare klantenservice (op verschillende dagen lastig en niet bereikbaar). Uiteindelijk wél in contact geraakt en een goede afhandeling gehad!

Prachtig product

Prima levering met een leuke persoonlijke noot

Mijn eerste bestelling. Ging prima, verder weinig op te merken. De flavours zijn best sterk, ik probeer zo min mogelijk te gebruiken, maar dat blijft lastig doseren. Wel goed van smaak. Jammer dat net na dat ik besteld had, mijn twee andere favorieten weer op voorraad kwamen. Anders had ik een andere keuze gemaakt waarschijnlijk. Maar wie weet voor een volgende keer.

Prima levering met leuke persoonlijke noot!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering! Fijn dat er ook zoveel vegan producten zijn te krijgen.

Prettig contact en kwalitatieve producten

Ruime keuze, snelle levering en prettig contact.

Van bestellen tot ontvangst.. ging supersnel !

Na het online bestellen en betalen ( wat heel makkelijk ging ) ontving ik het pakket heel snel thuis . Heel goed geregeld :-)

Op tijd en goed

Het was precies op tijd bezorgd ondanks de black friday drukte, en het was leuk verpakt met een persoonlijk briefje. Daarnaast was het ook van goeie kwaliteit. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Personal protein heeft fantastische producten. De prijs/kwaliteit verhouding is subliem. Ook is de klantenservice van ongekende kwaliteit. Ik ben vaste klant! Zeer goed!

Heel snel, enthousiaste medewerkers!

Kwaliteit en snel geleverd

De pure whey van personal protein vind ik veruit de beste whey die ik gehad heb. Het lost goed op en door de verschillende shots kan je afwisselen met smaken. Super product. Het bedrijf levert snel en krijgt er altijd een persoonlijk kaartje bij.

Bestelling was er super snel

Ik heb zaterdag avond besteld en maandag was mijn pakketje er al! Zelfs onder al die blackfriday pakketjes. Ook is de vegan clear lekker!

De Flavour Shots zijn zo lekker!!! Dat smaakt naar meer.

Mijn yoghurt, kwark, koffie, water is zoveel lekkerder. Ik had mijzelf een doosje van 4 smaakjes kado gegeven om te proberen. Nou, ik ben om!! Dus heel leuk om iemand anders kado te geven. De flesjes zijn leuk verpakt. En een persoonlijk kaartje erbij. Geweldig in deze digitale tijd.

Snel geleverd, variatie aan smaakjes

Vaak zijn er aan eiwitten al een smaakje toegevoegd. Lust je het niet of heb je liever wat variatie in smaak dan is de Personal Protein oplossing ideaal.

Fijne producten en top service!

Ik ben en blijf tevreden over Personal Protein! Er wordt echt nagedacht over de producten, dat merk je aan de kwaliteit! Ook de verzending is snel én leuk met een persoonlijk kaartje :)!

Bezorging was snel. Personal protein heeft bewezen dat ze een revolutionair product op de markt hebben gebracht. Fantastisch om iedere dag een shake te kunnen drinken waar ik zin in heb!

Zoals altijd volledig aan de verwachtingen

Producten zijn heerlijk en weer supersnel bezorgd. Altijd leuk het persoonlijke kaartje in de doos

Matige service

Verkeerd product ontvangen twv 14 euro. Vervolgens heb ik dit aangegeven bij de cs en ze vroegen mij om dit terug te sturen. Vrij kort na het gesprek een retour label ontvangen om het verkeerd ontvangen product retour te sturen. Helaas na een aantal dagen nog steeds geen correcte bestelling ontvangen of ook maar iets van gehoord dat ze het verstuurd hebben. En eerlijk gezegd vind ik de waarde van 14 euro zo minimaal dat ze voor het ongemak hadden kunnen zeggen, hou de verkeerd gestuurde artikelen maar als compensatie. In dit gaval beveel ik PP niet aan. Mijn vorige bestellingen gingen daarin tegen wel goed!

Snel antwoord, minder snel in versturen

2 bestellingen gedaan de 1e moet ik na een week nog ontvangen en 3 keer vragen waar het pakket blijft, de 2e bestelling al wel binnen gekregen....heel bijzonder allemaal. Krijg wel snel een reactie maar nog niet opgelost helaas.

Zeer snelle levering en bestelling zoals beschreven.

Pakket kwam aan in 2 dagen. Alles zoals beschreven. Goed verpakt en producten niet beschadigd.

Goed en lekker

De bestelling was makkelijk en snel bij mij thuis. De producten zijn goed en de flavour shots zijn lekker en zeer gevarieerd!

Heerlijk die flavour shots!

Het maakt mijn havermout, pannenkoeken en smoothies net even wat zoeter. Ik ga zeker vaker bestellen!

Top product met lekkere smaken die je zelf kiest

Top product, met als voordeel dat je zelf je smaak kunt kiezen. Ook fijn dat het in een zak zit ipv pot