They keep doing it; BEING GREAT!

In mijn vorige review schreef ik dat Personal Protein nooit teleurstelt en het meest sexy merk out there is. En daar blijf ik bij. Dit keer ben ik voor het test pakket van de clear whey gegaan, dit had ik nog nooit gehad. I LOVE IT! Net als bij de normale whey variant zijn er weer veel lekkere soorten flavour shots te krijgen. Ik ging voor tropical om de NL herfst wat minder depressed te maken. Heerlijk zomers momentje. En ik koos weer voor de creatine, dat gaat er rap doorheen en ben ik zo aan gewend dat dit altijd een goede aankoop is. Thanks Personal Protein, for staying sexy and keeping me in shape!

Van alles wat ik tot nu bestelt heb is alles naar wens. Shakes zijn romig zonder klontjes. Maar de flavour shots zijn ideaal. Voor zowel he shake op wel gewenste smaak te maken. Maar ook je kwark en de koffie. Heerlijk ik ben fan.....

Altijd super kwaliteit!

Ik ben via crossfit 013 in aanraking gekomen met jullie producten en gebruik ze nu al jaren. Kan ze alleen maR aanbevelen en dat doe ik ook bij mijn fanatiek sportende vrienden!

Heerlijke smaken

Ideaal om zelf je smaak toe te voegen. En de smaken zijn ook top, niet teveel erin doen. Het is even zoeken naar de juiste verhouding, maar ik ben fan. Waar je eerst een maand of langer dezelfde smaak naar binnen zat te harken, kan ik nu gewoon wisselen tussen de 4 smaken die ik momenteel heb, dat zullen er ongetwijfeld meer worden. Ook lekker om de Franse magere kwark lekker te maken, want daar had je ook het idee dat je cement zit eten, maar nu niet meer!

Echt een lekkere shake!!!

Heel blij met de clear whey en creatine

Ik gebruik standaard de clear whey als extre proteïne intake. Super fijn dat je deze zelf smaak kan geven. Daarnaast gooi ik er altijd een scoopje creatine bij en mijn favoriete flavour shot sour berry!

Shotjes addicted!

Terwijl het elke dag nog pijn doet dat de Granola niet meer te koop is bij P.P. Zweer ik nog steeds bij de Caramel shots.. vele andere smaken geprobeerd ook voor van alles (doeculaas, tompouce, cappucino zijn ook heerlijk!) maar ik gebruik de caramel in mijn koffie.. elke dag! een beter/gezonder alternatief is er niet als je net zoals mij niet van sterke bittere koffie houdt! =) De fruitige smaken ben ik niet zo fan van maar weet van de vele goede reviews dat dit aan MIJN smaakpupillen ligt en niet aan het product <3

Beter dan Body en fit

Had twijfels toen ik ging bestellen, uiteindelijk toch maar besloten om het erop te wagen. Mail verkeer ging prima. Net zoals de levering. Top

Lekker snel

Pakketje vlot binnen, netjes verpakt en een gratis proefmonster. Top! Kom zeker terug voor een volgende bestelling

Super product

Even wennen aan de wey proteïne,aangezien ik vaak met smaakjes heb. Maar dit product is heerlijk om door baksels/eten te doen van lot Beukers waar ik nog mee aan het expermiteren ben. En de Shake beker is ook een hele fijne beker.

Het product is prima en dan de 4 smaakjes die ik er bij heb heerlijk. Ik raad het iedereen aan om dit te gaan gebruiken. Ik gebruik het als toevoeging op mijn eten en niet als vervanger van maaltijd. Het bevalt mij prima. Mvg Ria

Goede service en prima producten

Ik heb pure whey besteld en vind het een super product. De poeder lost goed op geen klontjes en door dat er je er zelf een smaak aan munt geven heb je elke keer een andere shake of smootie. En word het niet saai.

Smaak is echt zoals het hoort te zijn!

Super handig om je yoghurt of shake een lekkere smaak te geven! Genoeg keus voor iedereen! Ga zeker opnieuw bestellen als ze op zijn!

Vult goed en lekkere producten!

Heerlijke producten, maar ook gevarieerd. Persoonlijk fan van de spaghetti zakjes.

fantastisch

De poeder is makkelijk in gebruik, ik had eerst het proefpakket. Nu een grotere zak gekocht, echter ik mis een navul pot. Zodat ik de poeder daar in gemakkelijk kan bewaren. De smaakjes die je kan toevoegen vind ik erg lekker en het fijne is dat jezelf de smaak kan instellen/ de hoeveelheid die je erdoorheen kan shaken.

De smakeloze proteine poeder kun je werkelijk voor alles gebruiken

Eerst probeerde ik de whey protein met wat melk en die flavor shots. De smaak was juist, maar toch niet helemaal perfect. Toen probeerde ik het met karnemelk en een beetje kwark en dat was heerlijk. Je kunt de whey protein overal voor gebruiken, het verdikt niet en geeft ook geen klontjes of een gekke smaak. Ik ben erg tevreden over het product!

Heel nieuwe goede proteïne

Ik zocht een goede proteïne me verschillende smaken en heb eindelijk het gevonden

Wil niks anders meer!

De eiwitpoeder shaked goed met melk of water, geen last van klontjes. Heerlijke afwisselende smaken. Met al die smaken word het drinken van een shake nooit saai. Levering is snel en zonder problemen. Ik blijf mijn eiwitpoeder hier zeker bestellen in de toekomst!

Goede producten en snel geleverd

De bestelling was snel in huis. Tevens zeer tevreden over de bestelde producten

Gewoon Super

Niet de eerste bestelling bij personal proteïne en zeker niet de laatste. Het concept van 1 basis ( en ook daar in kunnen kiezen) een beetje shots is gewoon geweldig. Als Shake lekker, maar ik gebruik het vooral met bakken. Kortom, tevreden

Ideaal voor afvallen en toch wat lekkers willen

Ik vind heerlijk elke ochtend in de kwark en kies elke dag wat anders zodat je niet zat word

Top bedrijf!

Alleen maar goede ervaringen mee.

Heel weinig nodig voor een uitstekende smaak!!!