Ik raad het iedereen aan! Er zijn smaken voor iedereen en je kan het zo samenstellen zoals je zelf wil. De levering is super snel en voelt persoonlijk door het bijgeleverde kaartje. De kwaliteit van de producten zijn goed en dat voor een betaalbare prijs. De producten werken naar behoren en zien er ook nog eens mooi uit.

heel gord

bestelling geplaatst en bedacht me. ik heb een berichtje gestuurd en kon zonder problemen gewijzigd worden. Dit was ook in no time geregeld

Wederom heel tevreden

Al meermaals besteld bij PP, altijd naar volle tevredenheid

Geweldige producten

Producten zijn goed en lekker.

Toppie

De levering was ten eerste supersnel. Gisteren besteld, vandaag in huis! 'k vind het heel leuk om zelf te kiezen hoe m'n shake smaakt, en je kunt er dan ook nog eens extra dingen aan toevoegen zodat de smaken elkaar niet overheersen! De whey isolate is ook niet korrelig zoals sommige andere whey poeders en lost dus gemakkelijk op en is smakelijk om te drinken! Ik ben ook heel blij met 't kaartje die erbij zat, die Sam heeft geschreven, want mijn naam was voor de eerste keer, door een eerste keer, door iemand juist geschreven! Héél blij met alles dus!

Ontzettend lekkere smaakjes!

Ik gebruik de smaakshotjes nu een paar jaar en vind ze héérlijk: in de shakes, door de kwark/yoghurt en zelfs door een Latte Machiatto! Je hebt maar een klein beetje per keer nodig, dus met 3-4 smaakjes doe ik ongeveer een jaar.

Positief verrast

Enorm goeie prijs-kwaliteit verhouding, daarnaast een snelle levering en makkelijk om een eiwitshake voor jezelf te maken. Daarnaast hoef je ook niet meerdere smaken aan proteine poeder te kopen maar alleen de smaken in flesjes, waardoor het minder opslagruimte nodig heeft in huis.

Bestelling snel ontvangen, heerlijke smaken

Bestelling kwam zoals beloofd snel binnen, een klein foutje in mijn bestelling die snel en goed opgelost werd. Smaakjes zijn lekker!!

Gewoon helemaal geweldig

Na lang twijfelen heb ik dan toch eindelijk een bestelling gedaan bij personalprotein. Wat ik zo geweldig vind? Eigenlijk alles! De eiwitten zelf hebben eigenlijk geen smaak, dat is super fijn als ik extra eiwitten wil toevoegen in bijv. smoothies of baksels zonder de smaak te veranderen. En als je wel een smaakje wil hoef je niet 100 verschillende zakken te bestellen, je besteld gewoon de shots in verschillende smaken! Veel goedkoper en neemt niet je hele keuken in beslag haha. ik ben echt heel erg enthousiast! Ik heb de vegan pea, erg lekker :)

Personal Protein blijft favoriet!

De supplementen zijn absoluut het geld waard! Ik gebruik de flavour shots van Personal Protein al langere tijd voor in de kwark. Elke keer weer een nieuwe smaak houdt het haalbaar om elke dag weer op een natuurlijke wijze aan je eiwitinname te komen. Naast dat het enorm lekker smaakt zit er geen rotzooi in zoals in kwark met toegevoegde smaak in de supermarkt. Een absolute aanrader wat mij betreft!

voldoet aan onze wensen

goed produkt en aantrekkelijk geprijsd

Topshakes met goede smaken!

Ik ben heel erg tevreden met de shakes, elke dag bepalen in welke smaak ik zin in heb is echt een uitvinding!

Lekkerste shakes ooit

Het is een heel lichte shake. Valt niet zwaar. Was in het begin wel even zoeken met dat groot schepje. Gebruik nu altijd 30 en dan heb je de perfecte shake. Heel lekkere smaakjes ook. Kan niet wachten om nieuwe smaakjes te proberen.

Fijn, zonder smaak!

Wat fijn dat dit eiwitpoeder geen smaak heeft en je zelf met de flavourdrops de smaak kunt bepalen. Ik ben een smaak namelijk snel zat dus nu kan ik kiezen waar ik die dag zin in heb. De zak waar het in zit werkt prima. Goed om te merken dat jullie nadenken over het plasticverbruik. Al met al ben ik erg tevreden.

Gewoon goede webshop

Een tijdje terug ben ik eigenlijk door toeval op deze site terecht gekomen voor een eenmalig product wat ik nodig had voor vakantie, omdat de levering sneller was dan waar ik normaal bestelde. Maar het bevalt zo goed dat ik inmiddels wat bestellingen verder ben. Producten zijn goed, levering snel en voorzien van een persoonlijke noot en de klantenservice is helemaal geweldig. Reageren snel en adequaat en lossen altijd evt vragen/problemen snel voor je op. Dus ja, ik ben om :D

Lekkere smaak!

Ik heb tot nu toe alleen flavourshots besteld! Maar die zijn echt heerlijk! Zo kan ik toch nog genieten van een lekkere zoete smaak tijdens het eten!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik ben al langer op zoek naar een pre-workout en ik kwam bij PP uit. De meeste pwo’s zijn kneiter duur met een waardeloze dosering en ingrediënten. Deze pre-workout heeft naar mijn mening alleen de benodigde en werkende ingrediënten met een lekker hoge dosering. Deze ga ik zeker vaker bestellen.

Snelle levering, netjes verpakt, goed product

Ik bestelde een sample vegan protein. De levering was supersnel en wat is het product netjes verpakt. Ik werd er helemaal vrolijk van, zelfs een handgeschreven persoonlijk kaartje. De protein zelf is zonder smaak dus perfect om je favo shot eraan toe te voegen. Ik denk er zeker over om weer te bestellen bij personal protein!

Nieuwe perzik smaak is geweldig!

Lekker vooral omdat ik wel een beetje uitgekeken was op de tropical

Snelle levering, een grote keuze uit goede producten.

Snelle levering, makkelijk om je bestelling te doen. Keurig verpakt. En de verpakking was de moeite waard om even bij stil te staan ;).

Top producten.

Extra aanvulling op ons gezonde eetpatroon. Zelf je smaak bepakken. Handig binnen het gezin. Ieder zijn eigen smaak.

Perfectie

Als je online iets besteld, met garantie dat het ook snel geleverd wordt, dan ken je de verwachting van de klant als leverancier. Als de reviews online spreken van lekker, goed, smaakvol, etc, dan zijn op dat gebied verwachtingen ook hoog maar ook veel meer persoonsgebonden. Met al die verwachtingen kan ik alleen maar zeggen dat personal protein, kortweg PP wat ons betreft de status triple P mag krijgen, Personal Protein Perfection. Snelle levering, supernetjes verpakt, 12 smaakjes die hoewel niet allemaal evenzeer onze smaak, inderdaad lekker zijn. Oh ja, had ik al gezegd dat we vooraf nog een vraagje via messenger hadden gesteld die ook snel en zeer uitgebreid beantwoord werd? Kortom, ook de klantenservice deelt mee in de goede indrukken.

Waar ik bang voor was, was dat de smaakjes chemisch zouden smaken. Maar dat is helemaal niet zo. Inmiddels een aardige verzameling thuis. Heerlijk om mee te bakken.

Lekkere eiwitshake!

De vegan soy protein Shake lost goed op en met een flavour na keuze is het echt lekker! Lang niet alle shakes vind ik lekker, maar deze is goed te doen!

fantastisch

Fantastisch product, nog even zoeken met de smaakjes