Super! Snelle levering en een persoonlijk kaartje!

Shake bevalt me heel goed heb meerdere geprobeerd maar dit is een blijvertje

Concept is top

Het afwisselen van smaken is een super fijn concept. Ik ben net nieuwe met de wereld van de proteïne etc maar tot nu toe bevalt het goed. Wel even wennen aan de smaak van de shakes maar erg tevreden. Spierpijn waar ik al dagen last van had was vervolgens meteen weg haha zeker een groot voordeel! Ook heb ik de proteïne repen besteld. Al 1 geprobeerd en hij is erg lekker! Benieuwd naar alle andere producten.

Ik vind het heel erg fijn dat ik niet 33x dezelfde smaak shake hoef te nemen, maar dat ik kan variëren. Echt een aanrader!!

Duidelijke site en snelle levering

Had de eiwitshakes al een tijdje op het oog. Nu zonder verzendkosten besteld en ben er heel erg blij mee. Neutrale smaak en lost super goed op. Had met een ander merk vaak klontjes maar deze is perfect. Ga het zeker vaker bestellen.

Super producten

Fijne en lekkere producten die fijn werken om doelen te behalen!!

Een duidelijke site, met fantastische producten. Elke keer een feestje om de dozen uit te pakken.

Snel en persoonlijk

Helaas een aantal smaken al een tijdje uitverkocht maar genoeg andere om te proberen :)

Perfect concept van de eiwitshakes!

Je wordt de eiwitshakes niet zat door de verschillende flavor drops. Elke dag een andere smaak :) Met de shakebaker drink je je eiwitshake ook nog eens klontvrij. Heel blij mee!!

Oké maar erg korrelig

Ik heb gekozen voor de dieet Shake. Deze vind ik echt veel te grof en korrelig. Het is echt alsof ik zand drink. Heb echt moeite om het weg te krijgen. Ik doe nu elke maar eerst het poeder vermalen. De smaken zijn wel erg lekker.

Poeder lost goed op en smaakjes zijn lekker

Het poeder lost goed op. Heb de smaakjes cappuccino, Apple cinamon, stroopwafel en speculaas en ze zijn allemaal erg lekker! Zo is t zeker geen straf om extra eiwitten binnen te krijgen.

Snelle levering en voedzaam

Bestelling wordt snel geleverd en in de beveiliging heb jij weinig tijd Maar je moet toch ontbijten

Fantastische service !!

Super service !! Allereerst had ik dan vraag over mijn bestelling, binnen 1 uur ben ik netjes geholpen door de klantenservice. Daarna was mijn pakketje binnen 24 uur geleverd. Vervolgens open ik het pakketje en zat er een leuke persoonlijke boodschap in. Maar dat is nog niet alles.. De smaken zijn super !! 1 spuit en je hebt al blije smaakpapillen. In één woord: TOP !!

Super fijne service

Brede keuze uit verschillende smaken en mega snellere verzending. Helemaal top!

Top kwaliteit, top smaak!

Bestelling is eenvoudig te plaatsen en wordt op zeer nette wijze geleverd. Ikzelf heb de protein milkshake met 7 verschillende shotsmaken besteld en na het proeven van 1 smaak, ga ik er zeker vanuit dat alle andere 6 smaken ook zeer goed zijn. Super prijs/kwaliteit verhouding en ook de shotsmaken zijn 1 op 1 met naam en smaak!

Top spul!

Ik ben via mijn sportschool bij jullie terecht gekomen, echt top kwaliteit. Zou wel graag de banana shot flavour in jullie voorraad terug willen zien!

Heerlijke producten en snelle levering!

Toplevering van heerlijke producten

Verassend goed

Voor mijn gezonde baksels heb ik jullie producten aangeschaft. Proteïne Whey en 4 verschillende smaken. Ik heb inmiddels alle 4 smaken geprobeerd in mijn baksels en het smaakt super.

Lekker!

Eerste keer besteld heb van andere merken ooit wel eens flavours gehad maar toch smaken deze beter en geconcentreerder! Een aanrader!

Zoals elke keer weer superblij met mijn smaakjes. Yoghurt, gebak, shakes worden er zo veel lekkerder van!

Tevreden

Ik ben tevreden over de bestellingen: netjes verpakt, komt altijd op tijd aan. Wat ik wel heb opgemerkt is dat met momenten sommige flavour shots smaken soms ineens niet op de site staan, wat ik jammer vond als ik specifieke smaken wilde bestellen. Verder leuk dat jullie het pakketje persoonlijk maken met een handgeschreven kaartje. (:

Get peachy

De nieuwe peach smaak is heerlijk! Hij is perfect om je training een extra push te geven. Deze pre-workout is meer dan 5 sterren waard.

Erg goed!

De producten zijn erg betaalbaar, en van goede kwaliteit! Snelle levering. De night shake vind ik persoonlijk minder lekker.

Sooo good and sexy

Fan vanaf het eerste uur! Personal Protein, niet zo een schreeuwende verpakking waar je bang van wordt maar een mooie sexy look waarbij je het niet erg vind als de supplementen zichtbaar in de keuken staan. Kwaliteit is top! Ik ben sowieso altijd al fan geweest van de natural whey met alle flavour shots, dan kijk je een keertje uit naar een shake in plaats van dat je altijd aan dezelfde saaie smaak vast zit. Maar dit keer creatine besteld (zou elke krachtsporter moeten nemen). Heeft geen smaak dus ik gooi het altijd door de kwark. Even goed roeren en je proeft er niks van. En dan bedoel ik ook dat je geen gekke klonten of iets in je kwark hebt, want die ervaring heb ik met andere creatines wel eens gehad.

Top levering.

Snelle levering . Duidelijke site.

Super fijn produkt

Ik gebruik ze voornamelijk voor de baksels van Lot Beukers. Ik had eerst een ander merk, maar je merkt wel het verschil qua structuur...