Ondertussen js dit al de 2e keer dat ik bij jullie heb besteld en de proteine shakes en pre work out kan niet beter, vooral de pre workout die geeft mij extreme tintelingen

Snelle levering en smaakt top

Ik had een try out pakket besteld om eerst even te zien hoe de shakes zouden smaken. De Blueberry en Mango shot smaken top en de poeder lost prettig op in water. Ik ga zeker meer bestellen

Ben er nog ni mee begonnen maar denk wel dat het goed zal zijn

Snelle service, en top concept!

Het concept van zelf de smaakjes toevoegen aan je shake vind ik echt een uitkomst, zo raak je de smaak nooit beu. Ook de snelle levering is fijn! Ik hoop dat de smaak kersen ook nog uitgebracht word.

Super! Snelle en nette levering

Ik heb al een aantal keer besteld bij personal protein en altijd een snelle en nette levering! Vooral de flavour shots zijn favoriete, niet alleen door de eiwit shake maar ook gebruik ik ze in verschillende baksels voor net wat extra smaak! Ik kan het iedereen aanraden!!!

Ge wel dig!!

Super goede pre workout smaak! En een perfecte werking

Goede kennismaking

Wauw, top product. Service is heel snel en het eiwitpoeder met de verschillende smaakflesjes zijn ook echt fantastisch! Zo gaat het nooit vervelen.

Top producten!!!!!

Hele fijne shakes!!! Veel proteïne , wat ik extra nodig heb na mijn gastric bypass operatie. Na het sporten even een extra shake!

Prima produkt

Snelle levering prima produkt. Alleen jammer dat er gen scoop bij zit.

Zeker het proberen waard!

Ik ben niet van de melk, maar het is ook goed door de yoghurt te mengen, geen klontjes! De verschillende smaakjes zijn lekker en goed af te wisselen. Een makkelijke manier om aan wat extra eiwitten te komen. Het vult ook nog eens goed. Ik kan er uren op vooruit.

Super fijn!

Erg fijn dat je kan afwisselen qua smaken! Ik heb nu een proef pakketje besteld maar ik ga zeker een grotere bestelling plaatsen. Ben erg tevreden en de smaken die ik heb gebruikt tot nu toe zijn erg lekker. Verantwoord een lekker drankje :-). Heb ook inderdaad het idee dat het helpt voor de spierpijn na het sporten.

Smaakvol, simpel en werkzaam!

De levering was rap en zowel de whey protein isolate als de whey pancake mix zijn geweldig goed te mixen. Er blijven geen klompen in de mix en door de smaakmakers, kan je verschillende smaken uit testen. Zeker de moeite waard!

Snelle levering en ondertussen onmisbare druppeltjes geworden

Ik sport niet, maar gebruik elke dag de vanille druppels in de yoghurt of over aardbeien bijvoorbeeld en de notella in mijn espresso.

Blijft mijn favoriete merk

Ik gebruik de vegan pea isolate en vegan pancakes en dan het liefst met de bananensmaak. Dit keer de clear vegan geprobeerd. Vond hiervan de smaak ietwat aparter, maar het drinkt zich wel makkelijker weg dan een shake, dus zo kan ik wat afwisselen. Als andere medesporters vragen naar welke eiwitshakes fijn zijn, dan raad ik jullie natuurlijk aan.

Overtrof mijn verwachting

Ik hoorde positieve verhalen over de whey pure en heb daarom een try out besteld. De poeder lost gemakkelijk op door te shaken en de textuur is erg aangenaam. Heb inmiddels een grote pot aangeschaft!

Heel lekker!

Uniek concept. Het lijkt alsof je limonade drinkt!

Top concept

De proteïne op zich is al heerlijk, maar voeg je daar de shots aan toe.. daar kan geen enkele poeder met voor geproduceerde smaak aan tippen! Het fijne is ook dat je zelf bepaald hoeveel smaak je aan je shake wil toevoegen en dat je kunt variëren. Ik heb 4 shows en dit zorgt ervoor dat ik het nooit moe word. Ik wil niet meer anders!

De flavours zijn erg lekker en je kunt ze echt bijna overal toevoegen !!!

Lekker en vernieuwend!

De smaakjes die ik geprobeerd heb zijn heel lekker! En ik vind het ook leuk dat ik eindelijk een whey poeder heb met enkel proteïne in en ècht niks anders!

Zeer lekker en handig!

De shakes zijn ieder keer weer heerlijk anders, net waar ik op dat moment zin in heb.

Makkelijk eiwitten binnenkrijgen in de smaak waarin je op dat moment zin hebt!

Fijne smaken die toegevoegd kunnen worden. Mixt heel makkelijk, geen klonters. Aanrader!

Erwin

Gewoon de kwaliteit die je zoekt! Tevens is de comunicatie uitstekend. Personal Protein staat bovenaan mijn lijstje!

Lekker en vernieuwend!

De smaakjes die ik geprobeerd heb zijn heel lekker, en eindelijk een whey poeder met enkel eiwitten en niks anders! De communicatie en verpakking is ook mega funny!

Heldere producten

My personal protein, heerlijke en heldere producten. Clear Whey lost makkelijk op, geen korreltjes die op je tong of in je keel blijven kriebelen. Lekkere diverse smaken knijpflesjes om toe te voegen.