Helemaal tof

Vriendelijke te woord gestaan met vragen, snelle service, lekker product. Het is erg prettig dat je verschillende smaakjes kan proberen met de smaakstoffen!

Bestelling snel en goed ontvangen. De verschillende smaakjes zorgen ervoor dat ik altijd blijf genieten van mijn Shakes of baksels.

Het enige wat ik jammer vind is dat er verzendkosten bij komen kijken. Verder vond ik de levering snel, ik vond het attent dat er nog een zakje proteïnepoeder bij werd geleverd en ik vond het leuk dat er een handgeschreven briefje bij zat. Ik heb tot nu toe alleen de notella smaak geproefd en daar ben ik over te spreken!

Goede producten en heel erg lekker!

De proteïne milkshake die wij altijd bestellen is een heerlijk drankje voor na het sporten. Ook onze dochter die zo’n 10 uur per week sport geniet van een lekkere Shake na het sporten. Deze keer ook de proteïne repen besteld, deze zijn ook erg lekker en ideaal om mee te nemen. Wij zijn fan!!

Super heerlijk proeft gewoon echt kan niet meer zonder!

Eingelijk vul ik dit soort dingen nooit in omdat ik het dan zou doen voor die 50€ kadobon. Maar omdat ik toch nooit wil negeer ik zulke mails. Maar jullie producten zijn zo goed dat ik dit hier wel ff m’n tijd in wil steken top smaken wil ze allemaal proeven ooit en ga zo door blijf met meer smaken komen echt top product. Verpakking ook echt leuk .

Super blij met de producten en levering!

Ik gebruik de flavourshots in m’n koffie en kwark en dat scheelt een hoop suikers op een dag! Nog steeds blij dat ik jullie ontdekt heb!

Goed!

Goede proteïne poeders en heerlijke smaakjes voor in de kwark, koffie of shakes. Meestal snelle levering, alleen jammer dat er verzendkosten zijn. Zat laatst een handgeschreven berichtje bij, erg leuk.

Frisse ervaring

Ik moet zeggen dit was een heerlijke frisse ervaring. Juist als je de normale Shakes altijd matig vond. Is dit een perfecte oplossing.

Leuk concept. De smaak lemon lime in de vegan clear protein heeft een bittere nasmaak helaas dus ik ga een ander smaakje proberen. De vegan pancake mix vind ik zonder smaakje niet zo lekker dus ik ga daar ook nog een smaakje voor kopen.

Snelle prettige levering, voelt ook persoonlijk

Zie hierboven

Écht persoonlijk

Naast de snelle levering en het geschreven bedankje, is het product ook precies waar ik naar op zoek was. Ik ben fan!

Goed en snel geleverd

Ik gebruik het al een paar maanden en ben zeer tevreden.

Perfect in orde zoals altijd.

Man en ik zijn alle 2 grote fan van de protein milkshake voor na het sporten . Met de verschillende smaakjes kiest ieder zijn favoriet zonder een voorraad grote zakken te moeten stockeren. Verzending gebeurt altijd snel en steeds in orde

Super. Snelle levering

Heel goed, vooral de snelle levering

Smaakt beter dan de meeste

Smaak is wel goed en het is handig kan het zowel door mn yoghurt doen als met water of smoothie

Super !

Snelle levering. Shotjes zijn handig in gebruik en heb ze inmiddels in veel verschillende heerlijke smaken. Ideaal te gebruiken met bakken of in de yoghurt.

Zo simpel en zo goed.

Het is zo simpel door inderdaad gewoon smaakjes te kunnen toevoegen aan de proteïne. Moet wel zeggen het is te zien en te proeven dat er wel goed is gekeken dat de juiste ingrediënten bij elkaar komen voor de meest zuivere en lekkere smaak.

Fijne producten, snelle levering

Dikke prima!

Ik ben fan van de flavor shots! Smaken niet synthetisch en zijn lekker door van alles, zelfs een koffietje of cappuccino. De whey isolate mengt ook goed en met een flavor shot goed weg te werken. Slim ook om de smaak neutraal te maken zodat je je eigen smaak Shake kunt maken

Geniaal productconcept!

Ik blijf het geweldig vinden dat ik met één pot/zak eiwitpoeder heel veel verschillende smaken shakes kan maken. Ook vind ik de shots handig tijdens het bakken of als smaakversterker door andere recepten heen. Het blijft een geniaal concept als je het mij vraagt en ik raad het iedereen aan!

Super! Werkt heel goed!

Super goede ervaring met Personal Protein! Helpt me erg goed in mijn proces van afvallen!! Zeker een aanrader!

My fave door de havermout!

Heerlijk

Lekkere smaak en makkelijk te doseren

De proteïne pannenkoeken zijn hier een grote hit! Op zondag wordt er een stapel gebakken en die gaan de hele week als lunch mee.

Inmiddels bestel ik regelmatig wat bij jullie. Na mijn maag operatie is het belangrijk om genoeg eiwitten binnen krijg. Jullie eiwitpoeder maakt dat ik op een gevarieerde manier mijn eiwitten haal. Mogelijkheden zijn eindeloos