Snelle service en lekker

Ik gebruik de shots veel in kwark, oats en smoothies. Vanille werkt ook goed als soort van zoetstof.

Heerlijke makkelijke shotjes die je voor van alles kan gebruiken! Heb inmiddels bijna alle smaken

Altijd de beste service

Bestellen, en de volgende dag al in huis. Super goede en snelle service. En als je vragen hebt stel ze en je krijgt direct antwoord. Ook het persoonlijk geschreven kaartje is erg leuk wat in bij je bestelling zit.

Topper!

Gewoon goed. Ben vaste klant en nog steeds supertevreden over de producten en de top klantenservice!

De flavour shots zijn echt top!

Mega handig EN lekker voor in je kwark of koffie. Super lekkere smaken en alles behalve duur!!!

Goed advies gekregen via Instagram. Snelle verzending en een topproduct.

Hele lekker flavour shots!

Ik maak nu al een tijdje gebruik van de flavourshots. Het maakt mijn koffies en mijn kwark nog lekkerder en er zitten geen calorieën in.

Mega !!!!

Heb vandaag de bestelling binnen gekregen en nu net meteen getest . Heb 250 ml half volle melk gemixt met 1 kneepje vanille flavor , OMG dit is zo lekker !!!! Je krijgt de goede dosis proteïne binnen en de smaak is een echte traktatie . Ik kan niet wachten om meerdere smaken te testen . Dit is echt een eye opener , gewoon 1 zak proteïne en van die kleine schattige flesjes met heerlijke smaken Ik ben om !

Ein-de-lijk proteïne die ik lekker vind

De titel verraad het al, ik ben niet zo dol op een heleboel proteïne poeders. Ik heb altijd gezegd, doe mij maar geur en smakeloos en dan maak ik er wel wat van, maar met personal protein hoeft dat niet. Het principe is simpel je kunt voor proteïne poeder gaan, pure whey isolate of clear whey isolate in mijn geval en je voegt zelf smaak toe met een suikervrije siroop die je erbij krijgt. Ik heb de try out pakketten genomen en ik ben zo intens happy hiermee. Ik kan eindelijk makkelijk aan mn proteïne komen zonder de vieze chemische nepsmaken die er vaak bij komen. Het was ook leuk ingepakt. De verpakking zelf ziet er mooi en strak uit en bij de pakketten die ik heb besteld krijg je gelijk ook shakebakers, heel handig en ze zien er mooi uit. Maar wat het leukste aan het hele pakket was, was de handgeschreven kaart met een bedankje voor de aankoop. Het maakte alles heel persoonlijk. En ik kreeg er een leuke kortingsbon voor Hello fresh bij, ook altijd handig. Al met al een geweldige ervaring. Herken je jezelf een beetje in mijn verhaal? Dan is dit de oplossing die je zocht. En hou je van afwisseling, dan is dit ook de oplossing die je zocht. Heel eerlijk, ik ga nooit meer wat anders nemen.

Een heerlijk smaakje door de kwark.

Een klein spuitje is genoeg

Makkelijk in gebruik en smaak vol

Eindelijk iets wat werkt tegen overmatige spierpijn. Top. Jammer dat niet alle smaakjes bij je bestelling gratis te bestellen zijn.

Lekker!

De ene smaak is lekkerder dan de andere, ff uitproberen dus! :)

Duurzamere verpakking, goed bezig!

Zelfde kwaliteit en minder plastic gebruik voor de verpakking. Super!

Zeer Smakelijk

Blij met het product. Eindelijk een soja eiwitten Shake gevonden die smakelijk is. En betaalbaar. Door de lactose intolerantie kan ik helaas niet alle melkproducten eten en drinken. Een zeer tevreden klant!!

Fijne shakes

Eindelijk een shake die makkelijk weg drinkt.

Fijne whey

Ik ben erg blij met de whey isolate van Personal protein. Hij lost goed op in eten en maakt mijn havermout lekker romig. Ik bak er ook graag mee! Het is niet goedkoop, maar wel goed.

Zachte lekkere dikke luchte milkshake

Fijn prettige milkshake, door de shot (smaken) kan je de milkshake omtoveren naar verschillende smaken. Lekker na het sporten zo'n koude milkshake.

Erg underrated!

Diverse smaken en voor een eerlijke prijs

Heerlijke shots!

De shots zijn heerlijk. Wij doen ze door de shakes maar ook door yoghurt/kwark heen. Echt top en ook nog eens calorieloos!

Goede shake

Snelle levering van product. Product is lekker op smaak te maken. De structuur van het product moet ik heel erg aan wennen.

Wat een Top Product!!!

Ik drink nooit smaakjes, limonade, frisdranken etc. maar wat zijn deze clear whey shakes onwijs lekker zeg! kreeg tijdens het werk gewoonweg echt zin om nog een shake te nemen! ben onwijs verrast en ik ga hier 100% mee door! dank jullie wel!!!!

Snelle levering van heerlijke top producten!

De bestelling verliep soepel en vlot

Echter, ik zou graag nog eens een pot ontvangen met het eiwitpoeder erin. Dat bergt fijner op en het gebruik ervan is fijner. Daarna zou ik prima weer zakken willen ontvangen, dan kan ik de inhoud wel weer overgieten.

Goeie kwaliteit en service

Bestel altijd de collageen en combi pack vit visolie en magnesium. Zeer tevreden over de producten! Goeie service en communicatie.

Niet zo goed

Ik vind het redelijk chemisch smaken Ik had caramel en cookies