Appel kaneel en aardbei smaken naar zure matjes

De appel kaneel en aardbei smaken naar van die zure matjes van vroeger! :)

Helemaal top

Snelle levering, leuke handgeschreven briefje erbij, dat maakt het heel persoonlijk. Ik ga zeker weer bestellen!

Voor het eerst aan eiwitshake. Stond met tegen ivm eenzijdige smaak elke dag maar weer. Door de mogelijkheden bij personal protein is er elke dag ene ander smaakje. Maakt het totaal niet vervelend en juist prettig

Fijne site en snelle nette levering

Fijne site en snelle levering. Dit was mijn eerste bestelling.

Super goede service!

Ik had 2 proefpakketten gekocht, en had perongeluk de verkeerde smaken ontvangen. Een mailtje gestuurd en kreeg gelijk bericht, én de goede smaken. En ja, ze zijn erg lekker en ik vind het super makkelijk! Super goed geholpen door Joan :)

Nu de derde keer dat ik wat besteld heb. Komt altijd op tijd binnen. Nooit beschadigd, super fijne producten en een fantastische service van heel het team! Ik blijf zeker bestellen bij jullie.

Verrassend eenvoudig met diverse smaken

Zo simpel in gebruik in een squeeze diverse smaken

Levering later dan beloofd

De producten zijn prima, wel vielen mij 2 dingen tegen. Ten eerste, de levering. 'Voor 15 uur besteld, morgen in huis' is wat de site zegt. Ik had nog voor 10 uur besteld en kreeg pas de volgende dag in de avond bericht dat mijn pakket verstuurd was. Ik heb dus een dag zonder whey gezeten. Ten tweede viel mij op dat ik bij deze zak een groter maatschepje kreeg, 30 gram ipv 25 gram (ik heb het gewogen). Wat mij betreft geen nette manier om te zorgen dat klanten sneller nieuwe whey kopen (want sneller op). Ik blijf dus mijn oude maatschepje gebruiken.

Prima spul

Het is een fijne, magere eiwitpoeder die helemaal oplost is het water/melk. Je kunt zelf kiezen in welke smaak je zin hebt, ideaal!

Top uitvinding!

Erg blij met dat je zelf de smaken kan bepalen en ze zijn nog lekker ook! Ik ben nu bezig met een try out pack, maar denk zeker door te gaan met Personal Protein. Ben ook benieuwd naar de andere producten. Kleine opmerking: De bidon lijkt niet helemaal waterdicht, want tijdens het shaken lekt ie een beetje.

Geweldige service & goede producten! Ik blijf hier zeker mijn eiwitten en collageen bestellen!

heerlijk en simpel

de smaakjes bij de proteïneshakes maken het lekker en makkelijk zonder enig gedoe. perfect.

Smakelijke clear protien!

Ik heb de try out box met the clear protein geporbeerd. Toen de doos open kwam er een te zoete smaak uit. Schrok hier wle van, maar gelukkig smaakte het niet ontzettend zoet. Had de tropical en red fruit gekozen. Red fruit is zoo lekker! Hopelijk komen er meer smaken voor de clear protein.

Prima, alleen krijg je het pas 3 dagen later

Op de site staat: voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Heb nu bij 2 besrellingen ervaren dat dit niet klopt. Ik had bv maandag voor 15.00 uur besteld en kreeg het donderdag. Verder mistte de flavour ****, waardoor ik alleen de ckear whey had. Het zou nagestuurd worden, maar na een week wachten, had ik nog niks. Ik vind t allemaal niet zo professioneel. Verder vind ik alleen de smaak blood orange ok om te drinken.

Ietwat traag

Op maandag besteld. Ging wat mis met de toegevoegde shots, pakte consequent een van de shots niet. Uiteindelijk pas op donderdag m’n bestelling ontvangen.

Top product

Super dat ik zelf kan bepalen hoe ik de producten gebruik, welke smaken etc,, het verveelt dan ook nooit.

luchtig

luchtig maar te vloeibaar

De flavour shots zijn echt top! Super leuk dat er ook een handgeschreven kaartje bij zit! En ook echt top dat jullie mensen aan het werk hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt!!

Erg tevreden

Mijn bestelling was heel snel geleverd. De ****s zijn fantastisch, ik heb 5smeken dus kan lekker variëren.

Lekkere snel ontbijt voor de vroege werkdagen

Erg lekker de smaken voorheen had ik van een ander merk (veel duurder en maar 1 smaak per bestelling van 4 maand) Wat ik wel lastig vind, is dat ik na 2.5 uur alweer trek heb. (Had ik bij de andere ook) Hoopte nu wat langer door te kunnen omdat er meer eiwitten in zitten. Helaas

Fijn!

Eindelijk iets zonder koemelk wat betaalbaar is. En heb verschillende smaakjes zodat ik lekker kan combineren

Super goed product

Werk in de sport en vond het een top drank om tijdens mijn werk te drinken.

Helemaal top!

Ik bestel dit product elke maand. Heerlijk door de kwark heen of ik meng het door mijn baksels heen. Echt top! Zeker omdat je zo lekker kan wisselen met smaakjes, geen dag het zelfde!

Fijne producten, goede service

Ik bestel geregeld eiwitpoeder met smaakjes. Het eiwitpoeder is erg fijn van structuur wat prettig is. Hierdoor minder klonten, ik meng het door mijn yoghurt en het is goed te mengen. Door de neutrale smaak merk je niet dat er eiwitpoeder in zit. De smaakjes maken het helemaal af, deze gaan hier door de yoghurt, maar ook de caramel versie door de koffie, de vanille versie gaat ook door baksels. Erg handig.

Snelle service en perfect voor de variatie. Ik ben er echt fan van!