Flavour shot 5 smaken

Flavour shot gekocht in 5 smaken. Heerlijk in de koffie de smaak notoreo, chocolade, notella en cappuccino. Smaak mixed fruit voor in de yoghurt. En dat allemaal zonder kalorieen. Gewoon helemaal top. Ook de service was prima gisteren besteld vandaag in huis. Echt een aanrader.

ABSOLUUT GEWELDIG!!

De producten zijn top, de prijzen zijn top, de service is top! Ik heb nog nooit zo’n fantastisch bedrijf meegemaakt. Super tevreden over alles! Ik denk zelfs dat jullie nu mijn favoriete bedrijf zijn. Heb echt helemaal niks op te merken over jullie! Heel veel liefs, Tessa Prins

Hele fijne shake om te drinken

Shake is lekker en goed te drinken , hele goed service ! En een hele leuk kaart er bij. Ik zou misschien als tip bij een bepaalde besteld bedrag een gratis shaker aan bieden van jullie mooie merk.

Uitmuntend

Als fanatiek sporter ben ik altijd bezig met voeding en sport. Ik heb vele bedrijven geprobeerd, Gymshark, Myprotein, XXLNutrition, BodyenFit, maar Personal Protein springt er met hun Proteïne pannekoeken, pre-workout en Wheys met kop en schouder bovenuit. De ingrediënten zijn echt van hoge kwaliteit, de smaak is ongelooflijk, wat echt een must is als je elke op je voeding wilt letter. Ook is de prijs-kwaliteitverhouding echt ongelofelijk. Alleen maar positieve dingen te zeggen. Ik hoop dat ze in de toekomst meer smaken pre-workout uitbrengen, maar de Tropische smaak is wel echt lekker. Groei lekker allemaal!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en persoonlijke aandacht zoals altijd. Kan haast niet beter.

Fijne shakes, goede smaak!

Fijne shakes, goede smaakjes om toe te voegen. Ik ben zelf (voor ik aan dit merk kwam !) 50 kg aangekomen en had shakes nodig om mijn eiwwit behoefte te onderhouden. Andere shakes vind ik vaak te dik, melkachtig of zitten er toch teveel toevoegingen aan. Mijn dietist raadde jullie aan. En ik begrijp waarom! Jammer wel dat wanneer je bijna 50 euro uitgeeft aan shakes met smaakmakers dat er geen shakebeker bijgegeven wordt.

Heerlijk

Het is gemakkelijk en simpel te gebruiken

Ik word altijd zo blij van het persoonlijke kaartje. Erg attent.

Super winkel

Ik heb nu eenaantal keer een bestelling geplaatst bij personal proteïn en ik ben zeer tevreden. Een goed werkende website, snelle levering en hoge kwaliteit producten. Wat wil je nog meer? Ik zou anderen zeker aanraden bij personal protein te bestellen.

Top spul

Gebruik verschillende producten, allemaal dik tevreden over, zeker met de verschillende smaken

Makkelijk en lekker

Heerlijk

Voordeel is dat er veel verschillende soorten smaken zijn. Wil ze allemaal proberen

Zeer tevreden!

Tot nu toe een aantal keer gebruikt en zeer tevreden. De flavourshots hebben een subtiele smaak!

Super service

Love it!

Wij zijn een winkel in tiel, en vinden de spotjes heerlijk voor in de koffie!!

Ik gebruik de artikelen dagelijks, kan niet meer zonder

De eiwitpoeder is top en kan ook de shotjes niet meer missen uit mijn dagelijkse leven. Deze gaan in ontbijtjes, smoothies, cake, toetjes, koffie etc

Hele snelle levering en top producten!

Heerlijk!!

Veel Shakes geproefd en geprobeerd in m'n leven, dit is de eerste Shake die serieus lekker is!! En vol met eiwitten! Perfect....

Topper

Super snelle levering, heerlijke shakes met mijn favoriete smaakjje, cappuccino. Kan MC D niet tegen op. En het persoonlijke kaartje in de doos veroorzaakt elke keer weer een glimlach

Duidelijke site en prima afgehandeld

Voor het eerst een bestelling gedaan en die was gauw besteld. Keurig bevestiging gekregen en op de hoogte gehouden hoe het ervoor stond met mijn bestelling. Vervolgens zoals gepland geleverd en zelfs een persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk en netjes allemaal.

Smaken hit or miss, service uitstekend

Het bestelproces en de website is uitstekend in orde, ook de persoonlijke aandacht bij de verzending werd erg gewaardeerd. Had initieel alleen smaken besteld voor toe te voegen aan skyr. Maar kreeg een sample protein om ook het als shake te kunnen proberen. De smaak pindakaas viel me helaas tegen. Had daarnaast notoreo, speculaas en stroopwafel en vooral de speculaas is echt een aanrader. De andere waren ook wel prima.

Goede service !

Nadat er een artikel in mijn pakketje mistte kreeg ik binnen een dag reactie terug dat ze het alsnog zouden opsturen. Erg prettig in contact en snel.

Altijd snelle levering

Fijne producten en altijd snelle levering

Zeer goede en snelle service

Goed advies, snelle verzending, en een pakketje met een persoonlijke touch.

Top producten

Goede en snelle service, altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling En fijne producten