It made my day!

Ten eerste wil ik wat zeggen over de verzending, heel erg vlot wat ik erg waardeer! Enkel wat jammer dat de verzendkosten naar België bijna 7€ zijn. Daarnaast vond ik het zo leuk om het kleine positieve kaartje erbij te krijgen en gaf het een zekerheidsboost aangezien ik me de laatste tijd wat down voel. Overal heb ik een zeer goede ervaring en zal ik in de toekomst zeker nog bestellen!

De clear whey van Personal Protein is de beste clear whey die ik tot nu toe heb geprobeerd. De poeder lost gemakkelijk op en door de flavorshots zit er geen nare nasmaak aan de shakes. De prijs-kwaliteitverhouding is ook top!

Product lost goed op. Doorzichtige shakebeker is een echte aanrader. Snelle verzending, super service en altijd een persoonlijk kaartje!

Altijd goed

Fijne producten begeleid met een persoonlijk kaartje.

Superservice

Correcte en snelle levering, veel keuze aan producten

Geweldige producten

Goeie producten en snelle levering

Fijn pakket met beker

Smaakt goed en geen klontjes

Geweldig om niet een ton met 1 smaak te hoeven hebben!

De proefsmaken zijn heerlijk, heb nu al meteen een hele ton besteld met nog 4 smaken, werkt zo echt super goed!

Heerlijke smaken

Ik heb zes flavour shots besteld; cappuccino, cheesecake, tompouce, speculaas, caramel en cookie. Ze smaken heerlijk, maken mijn ontbijtjes net wat lekkerder en zoeter en een klein kneepje is voldoende. Erg fijn om zo je smoothie, kwark of koffie te customizen. De site werkt makkelijk, de bestelling was zo geplaatst en geleverd. Er zat een petsoonlijk kaartje bij en een eiwit probeerverpakking. Ik bestel zeker weer!

Lekkere clear whey!

Lekkere producten

Geweldige, natuurlijke smaak

Hele luchtige poeder en de smaakjes zijn zo puur. Smaakt echt exact als het originele productvoor mij niet anders meer

Ik koop eigenlijk alleen de flavour shots bij jullie voor bijv. In de yoghurt of koffie of om mee te bakken. Er zijn veel smaken om uit te kiezen. Wat ik wel jammer vi d is dat je 45 euro moet besteden voor gratis verzending. Om dat te halen moet ik wel erg veel bestellen. Dat vind ik wel een nadeel. Die drempel zou minder hoog mogen van mij aangezien de flavour shots vaak door de brievenbus passen.

Lekker veel en lekkere smaken altijd top na een goeie workout

Klantvriendelijk

Ik heb bij mijn eerste bestelling de verkeerde pot ontvangen maar dit is ontzettend goed opgelost! Klantenservice is geweldig en het product werkt goed :)

Duidelijk, snel en makkelijk

Het is een goede website met een duidelijke uitleg over de producten. Vooral het handgeschreven kaartje bij de geleverde product vind ik een zeer leuke verrassingen...

Personal Protein heeft fijne kwaliteit!

Snelle verzending van de bestelde producten en de kwaliteit is goed! Het is even zoeken naar de juiste smaken, er is genoeg keuze!

Lekkere producten

Met mijn lactose intolerantie koop ik mijn eiwit repen en Shakes bij personal protein wat erg goed bevalt. Ik vind ze erg lekker en de service is ook goed snelle reactie en verzending!

extreem handig en lekker!

Met de flavour shots is het heel eenvoudig om een lekkere eiwitshake te maken, en je kan eindeloos varieren. Afhankelijk van je mood van de dag voeg je een shot toe aan je eiwitshake, en je kan er weer tegenaan. En de flavour shots kan je ook gebruiken in andere gerechten, super handig, en lekker ;-)

Goede producten, snel geleverd

Erg fijne vegan eiwit poeders!

Zowel de erwten als de soja poeders om shakes mee te maken bevallen tot nu toe supergoed! Smaakje erbij naar eigen wens maakt het heerlijk af :).

Het product bevalt goed en zeker een aanrader!

Ik heb meerdere merken geprobeerd maar dit merk is goed en voldoet aan wat je verwacht en doordat je meerdere smaken kan kiezen kan je veel afwisselen en blijft het lekker. Met melk smaakt het heerlijk en geen last van klonten of iets in vergelijking met andere.

Helemaal prima

Goede site, sneller levering en goede producten. Alleen jammer dat de producten niet in een tub, maar in een zak geleverd worden.

Goede smaak en goede samenstelling! Aanrader!

Ik ben echt heel blij dat ik dit ontdekt heb. Ik gebruik al jaren proteïne shakes en heb al veel merken en soorten gebruikt. Vooral de clear/juice shakes ben ik fan van. En inderdaad, zo’n enorme pot met dezelfde smaak, dat is altijd een min puntje. Ik heb een clear proteïne proefpakket besteld met shake beker en de smaken Blue Slush en Red Fruit. En wow! Ik ben echt aangenaam verrast! De smaken zijn lekker en je kan het natuurlijk zo zoet maken als je zelf wil door er meer van het Shot in te doen. De shake beker werkt goed en geeft geen klontjes! Fijn formaat ook. De samenstelling per scoop is echt top en het is niet zo zuur qua smaak als de juice shakes die ik van bv. Body&Fit ken. Ik ben hier echt mega tevreden over! Echt een aanrader!

Super lekker

Ik gebruik de syrup in de thee, en in mijn toetje. Ik maak mijn kwarktaart ook met n kneepje of de bodem van n taart of in t cake of koekjes beslag. Je kunt er Eindeloos mee variëren.