Super snelle levering en lekkere smaken

Het voegt echt wat toe aan alles. Nu slush puppy gemaakt echt mega lekker!

Wat een top product!

Heerlijk en zonder calorieën, ik had niet verwacht dat het mogelijk was. Geeft mijn drinken altijd een extra lekker smaakje.

Lekker!

De Whey Proteïne is erg lekker en smaakt eigenlijk wel goed in combinatie met iedere flavor shot die ik tot nu toe geprobeerd heb. Ik heb het alleen met melk geprobeerd en niet met water. De consistentie wordt ook iedere keer goed zonder klonten.

Afwisselend

Door de shotjes heerlijke afwisseling in shakes en kwark. Goede levering en leuk handgeschreven kaartje erbij.

Snel en lekker!

We hadden de bestelling snel in huis en zijn erg tevreden over de smaakjes. We gebruiken ze in onze kwark. Vooral de natural flavours zijn favoriet. Een aanrader!

Super spul

Ik ga volgende maand meer smaakjes bestellen ben erg tevreden

Top service!

De producten zijn super lekker Kaartje erbij was leuk

Fantastische klantenservice!

Fijne mensen, goede kwaliteit. En een enorm goede klantenservice.

Verbazend lekker

Vond het erg lekker en makkelijk te maken.

Super veel variatie

Super fijn dat je kan variëren in smaken! Whey protein gekocht met 4 smaken echt super

Top spul en altijd een leuk kaartje erbij gevoegd

Mijn spier opbouw wordt er weer beter van ..top spullen

Heerlijke shakes

Heerlijke dieet en proteïne shakes. Lekker dat je je eigen smaakje kunt toevoegen. Helaas is de Vegan diet shake al meer dan twee weken niet te bestellen vanwege een probleem bij de leverancier. Site is de afgelopen twee dagen ook al niet te bereiken. Er zal toch niets aan de hand zijn?

Top! Uitstekend!

Snel in huis. Persoonlijk kaartje erbij en het smaakt ook nog eens heerlijk! Top product!

heel fijn!:)

Een neutrale smaak!

Fijne producten.

Snel geleverd. En fijne producten.

Lekker veel smaken

Ik vind t ideaal dat je zelf je smaak kan kiezen, heb geen zin om elke dag de zelfde smaak te moeten nemen.

Aanrader vooral coconut smaak. Mjam!

Ik twijfelde tussen de vegan en de normale whey. Met de test setjes kon ik ze beide goed uitproberen. En wat een lekkere smaakjes zo veel keus en variatie. Een heel klein kneepje is al voldoende. Beide soorten lossen goed op en drinken ekker weg. Mooie verpakking.

Ideaal

Ideale producten wat mij veel meer aanspoort om proteïne te gaan gebruiken en het ook echt lekker vind

Super kwaliteit

De kwaliteit en de smaak is voortreffelijk. Door dat de whey isolate geen smaak heeft kan ik er meer mee doen dan enkel een protein Shake. Ik maak er milkshake of smoothie bowl met bevroren fruit mee. Net een ijsje maar dan gezond. Ik heb nu voor het eerst de granola besteld. Ook erg lekker. Niet zo zoet zoals in de supermarkt. Dat vind ik fijn.

Lekker goed spul

Ik heb eerst de wey poeder gehad opgelost in melk,nu die nieuwe die je kan oplossen in water erg lekker voor de warme dagen

Ruime keuze en helder overzicht

Duidelijke website, ruime keuze en de producten zijn super!

Foute zending goed en snel opgelost

Ik ontving shots die ik niet bestelde. Na een simpele mail, kreeg ik de dag nadien de correcte toegestuurd. Geweldig Personal Protein!

Tasty and easy

I love the concept; the whey isolate itself, tastes waaay (see what I did just here? :) ) better than expected, but I still prefer to use the flavor shots. I liked the packaging (elegant) and also the personal and fun note you added to the delivery packaging. An improvement point would be to sell your protein powder in zakjes/portion to make it easy to take it with you to work or on a trip, or at least sell a device that would fit the amount for one portion.

Goed spul

Niks op aan te merken, netjes verpakt en goede kwaliteit

Net mijn tweede bak besteld.

Super voor tijdens en na het sporten.