Snelle levering en goede producten!

Heerlijk en lekker fris

Heerlijke en frisse smaken zonder chemische nasmaak. En veel variatie in smaken waardoor er voor elk moment van de dag iets te kiezen valt.

Lekker gemakkelijk eiwitten binnen krijgen.

Ik moet veel eiwitten eten en water drinken en met personal protein heb ik 2 vliegen in 1 klap bovendien hoef ik hiermee niet veel kcal tot me te nemen dat is nog een plus punt. En het is gemakkelijk te maken en je kunt variëren met smaken kortom ik ben blij met personal protein.

Top product

Ik zocht een minder zwaar op de maag liggende shake. Deze is perfect. Aanleggen met water, smaakje erbij.

Heeeerlijk door smoothie

Ik gebruik deze eiwitpoeder al jaren door mijn smoothies. Echt heel erg lekker. Vooral fijn dat ie smaakloos is.

goede smaak en oplosbaar

was 1 dag later dan gepland , zak iets onhandiger dan pot . maar kwaliteit is goed .

Openbaring!

goed idee! eet eindelijk alle eiwitten :) het smaakt heerlijk, stroopwafel is mijn favoriet :)

Top top top

Snel geleverd , mooi ingepakt met een origineel gepersonaliseerd kaartje ! .

Goede levering en een top product

Altijd leuk een handgeschreven kaart bij je bestelling. Super tevreden met het product!

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen!

Ik heb de whey clear met 4 smaakmakers en de Protein pancakes besteld. De whey clear met Lemon is erg lekker, zeker met warm weer en als hem van te voren maakt en lekker in de koelkast zet. Ook de pannenkoeken zijn heerlijk. Ook al paar recepten van de website gemaakt probeert, de proteïnen repen en de bieten pannenkoeken. Die laatste was geen succes :)

Geweldig!

Super snelle levering. Altijd een heel leuk persoonlijk berichtje, word je gewoon vrolijk van! Producten zijn goed en stevig verpakt. Duidelijk informatie met betrekking tot de status van je bestelling.

Super lekker!!

Voor het eerst de whey met de shots besteld, en uiteraard nog een set losse shots erbij want er zijn echt teveel lekkere smaken!! En ik ben mega fan! De whey lost goed op, en ooow my 1 kneep en er zit een heerlijke smaak aan!! Iedere dag een andere smaak dat gaat niet vervelen met 2kg whey

Fijne site.. makkelijk te bestellen en snel geleverd… als je een vraag stelt ook snel antwoord.. #snappenhethelemaal

Beter dan verwacht

Snelle bezorging. Normale prijzen en wat fijn dat je zelf je smaak kan toevoegen! Ik blijf hier zeker mijn spullen bestellen.

Lekkere smaakjes

Heerlijk om verschillende smaken uit te proberen. Super leuk dat er een handgeschreven persoonlijk briefje bij zat. :) Erg tevreden! Ik zou graag binnenkort de clear whey willen proberen.

Prima service en snelle levering! De protein granola van Personal Protein is echt een aanrader.

super snel met levering en antwoord op mijn vraag

Had wat vraagjes, werd super snel en heel vriendelijk geholpen. Bestelling geplaatst, dag erop al geleverd met ee n klein proefzakje.

Snelle levering.

Het voordeel van de neutrale proteïne poeder is dat ik kan variëren met de smaak. De showtjes doen het ook heel goed in mijn ontbijt.

Beter kan niet

Ik heb laatst een potje pre workout gehaald. De “pre” zelf bevat goede stoffen en dat is te merken, het zorgt er voor dat je echt het maximale uit je training kunt halen! Smaak “tropical” is zeker aan te raden, eindelijk een lekkere “pre” die niet veel te zoet of chemisch smaakt. Nogmaals bedankt PP!

Nog steeds super tevreden over de flavourshotjes!!! Ik gebruik het in de koffie, kwark en baksels!!

Ik heb niks toe te voegen aan mijn zin hierboven! Super lekker!!

Personal Protein shake is tot nu toe mijn beste aankoop als proteinshake wat dit shake echt totaal super maakt zijn de verschillende smaken die je kunt gebruiken telkens bij elke scoop! je betaalt niet voor een smaak die je elke dag moet nemen maar voor verschillende smaken die je kan gebruiken wanneer je maar wil!

Top product, snelle levering met een persoonlijke noot!!!

Ik heb de flavour shots besteld van personal proteïn. En we zijn er onwijs tevreden over. Heerlijk in de kwark/yoghurt en zelfs als kleine toevoeging in de Sodastream. Snel geleverd met persoonlijk bedank kaartje in de verpakking. Een aanrader en zelf heel tevreden.... #groteblij

Super leuk om het pakketje uit uit te pakken, met een persoonlijk geschreven kaartje erin. Word ik helemaal blij van.

Heel goede producten

Al een aantal jaar gebruik ik de producten en kan niet anders zeggen dan dat het hele goede producten zijn en de service ook top is

Shots!

De flavor shots zijn mijn favoriet :) Ze gaan bijna overal doorheen! De protein bars zijn ook goed. Minst lekkere vond ik de ' Forest fruit ' en de lekkerste ' Totaly hazulnuts ' EN in iedere bestelling zit een motiverend handgeschreven briefje, LOVE IT