Snel geleverd, nog even wennen aan de producten

Eerste bestelling, snel geleverd en ziet er prima uit. Dochter volgt eiwit dieet na langdurig ziek zijn, en ik hoop dat ze de clear protein lust met haar eigen smaakje. Collageenpoeder meebesteld voor mezelf. Beiden zeker niet smaakloos van zichzelf, maar met een extra smaakje wel goed te doen. We moeten nog wel even wennen.

Letterlijk perfect

Onlangs heb ik mijn voorraad van eiwitshakes en repen weer aangevuld en ik blijf het ideaal vinden. Ik ben begonnen met creatine en ik was heel erg zoekende naar de juiste soort. Ik heb gekozen voor de creatine monohydraat van personal protein omdat ik weet dat je hier altijd goed zit. Personal protein is duidelijk en transparant in de omschrijving van hun producten zodat je weet waar je aan toen bent. Daarnaast heb ik ook de nieuwe clear whey gekocht en wat is dat een fijn spul zeg! Ik vind de gewone whey ook heel lekker maar je hebt niet altijd zin in een groot glas melk wat best vullend kan zijn. Deze clear way vind ik perfect voor in de ochtend of gewoon tijdens het sporten ipv je water. Ideaal! Kortom; echt een levenslange fan van de producten van personal protein! (Ook heel fijn dat het logo en de verpakkingen van de producten zo mooi strak zijn. Hierdoor heb ik de producten in het zicht staan ipv verstopt in de kast waardoor ik het niet vergeet te nemen) Top!

goede vriendelijke en snelle service

Goede, vriendelijke respons op mijn vragen. Snelle service.

Prachtig

Prachtig.

lekker en goed weg te drinken

k ben geen fan van shakes, maar dit is super lekker!!

Fijn, poeder zonder nepsmaak, levering super geregeld

Ook maar eens aan de eiwitpoeder gegaan, maar wat smaken die ‘smaakjespoeders’ toch verschrikkelijk kunstmatig. Nu bij Personal Proteïne een poeder waar ik echt het voordeel van merk (ik val af, heb een vol gevoel, m’n bloeddruk zakt), en waar ik zelf een smaakje aan kan maken. Of gewoon niet (in de kwark met appel en kaneel geen toevoegingen nodig). Het lost goed op, dus je zit geen poeder te eten of drinken. Super snel geleverd met een leuke persoonlijke groet erbij in de verpakking. Ik ben tevreden!

Heerlijk!

Al heel wat Shakes gehad en geprobeerd maar voor het eerst vind ik het jammer dat ik de shakebeker leeg heb. De smaken zijn geweldig lekker.

Aangenaam verrast

Al 2 jaar geen eiwitshakes meer genomen, want het is meestal gewoon niet lekker en veel te zoet. Deze was licht en niet te zoet, top!

Verkeerde whey geleverd.

Helaas hadden we iets anders gekregen dan we besteld hadden

Goede producten en een toplevering

Goed en lekker! Producten zijn top en de levering is snel en persoonlijk.

Fijne collageen, nauwelijks een smaakje. Ik doe vaak een schepje in warm water en laat het even staan. Lost perfect op.

Heerlijke smaken voor in de kwark ed.

Kwark vond ik nooit lekker , maar nu met de diverse smaakjes is kwark heerlijk.

Leuk bedrijf, snelle levering met persoonlijke touch

Je bestelling wordt snel geleverd, goede producten en het leuke vind ik een kaartje met een handgeschreven tekst. Hoe persoonlijk is dat?

Erg fan van de producten en snelle bezorging

De pure whey isolate is echt een fijne, smaakloze eiwitpoeder. Had er ook een beker bij besteld, maar helaas had deze een draaidop en geen klikdop. Zelf niet goed gezien maar vind dat bij deze bekers toch minder handig

Vlotte service!

Netjes op tijd geleverd en goede uitleg bij de producten op de site.

Mooie gezonde producten!

Hele fijne persoonlijke service. Julie zijn goed bereikbaar. Mooie hippe website. Ik bestel mijn producten graag bij jullie.

Heerlijke pannenkoeken zonder een chemische smaak

Heb verschillende eiwit pannenkoeken geprobeerd maar dit is echt de lekkerste

Top variatie!

De keuze is reuze. Voor ieder wat wils. Vaak bestel ik samen met mijn moeder en kiezen we samen smaakjes uit. De shots zijn niet alleen ideaal voor elke dag een andere smaak shake, maar de kwark krijgt ook een tintje! Helemaal top!

Jum!

Heerlijke repen, perfecte combi en ik hoef me niet schuldig te voelen als ik zo iets lekkers eet! Jummie.

Makkelijk besteld en snel bezorgd bij ophaallocatie.

Goede ervaring. Op de site zijn de producten makkelijk te vinden en de bestelling was snel afgeleverd bij de PostNL afhaallocatie.

Aandacht voor de klant

Na mijn vragen aan het team en een snelle duidelijke heldere uitleg, kwam mijn pakket thuis aan. Keurig verpakt en wat leuk een persoonlijke boodschap op het begeleidende kaartje. Eerlijk gezegd vond ik de shaker wat tegenvallen, maar daar wen ik wel aan. Ik ben heel tevreden over proteïne en het werkt prima voor mij. Succes en warme groet!

Snel geleverd met een persoonlijk briefje erbij hoe leuk is dat

Lekkere smaakjes hebben ze ik had er al meerdere Heb nu de clear whey besteld met de blue slush erg lekker Had er gecrusht ijs bij gedaan heerlijk !!

Perfecte proteïne shake en snelle levering

Altijd snelle levering, shakes zijn top, communicatie vlot en netjes!

Altijd een feestje

Lekkerste whey verkrijgbaar, snel in huis en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Persoonlijk en goed.

Goede kwaliteit eiwitten en goede service. Met persoonlijke touch, altijd leuk en verrassend.