Fijn product!

Ideaal; eiwitpoeder zonder smaakje!

Top product!!

Heerlijke Shake die goed oplost, fijne smaken om zelf toe te voegen.

Geweldig!

Super snelle verzending, altijd een geschreven briefje erbij. Die persoonlijke twist vind ik super!

Heerlijke shakes!

Lekkere romige shakes, geen poederig effect zoals bij vele andere merken. En leuk om af te wisselen met smaakjes. Je hebt daar maar weinig van nodig, dus doe je lang mee! Nooit meer een ander merk voor mij!

Lekker

Lekkere Shakes met lekkere smaakjes

Fijne smaken, fijne shots

Goede en snelle service

Het was super snel geleverd en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Super leuk een handgeschreven kaartje erbij.

Snelle levering en goeie smaken, stroopwafel en tompouce zijn ook heel lkkr

Goede kwaliteit en variatie

Absoluut top dat je zelf steeds een andere smaak per shake kan kiezen.

Ik vind de granola erg lekker, zou misschien iets minder suiker in mogen maar voor de rest is het lekker. En de whey is zo al van ouds goed

Super fijn!

Ik vind dit een fantastisch concept en zou het iedereen aanraden.

Snelle levering en fijn product!

Snelle levering en fijn product!

Fantastisch!

Gebruik het nu al enige tijd.. heb meer energie, voel me heerlijk ! Gebruiksvriendelijk gaat bij mij elke dag wel ergens doorheen!

Fijne eiwit Shake!

Deze eiwit Shake lost fijn op, zacht van smaak. Wel voorzichtig met de flavour Shots, vind ze erg chemisch van smaak. Bij een paar druppels is het wel te doen. van de 4 die ik besteld heb vind ik de coconut het lekkerste. Strawberry, chocolate en cookie niet zo geweldig.

Innovatief

Fijne producten , snelle service Goede prijs-kwaliteit verhouding en regelmatig vernieuwde producten. Ik ben zeer tevreden over de clear whey isolatie! Heldere eiwitshake, niet zo vullend/zwaar als de standaard eiwitshakes en met lekkere flavor shows!

Heerlijk!

Verschillende muesli’s geprobeerd maar deze steekt er met kop en nek bovenuit!

altijd fijne bestelling

Snelle verzending, goed verpakt, en er zit altijd een handgeschreven kaartje bij, wat ik erg leuk vind.

Top smaakjes

Top om bak gerechten te maken en een lekker smaakje voor de kwark lekkerder te maken

Top!!

Snelle verzending, leuke verpakkingen, fijne producten met veel keuze! Voor mij echt niks anders meer!!

Bestelde spullen worden altijd super snel geleverd en zijn keurig verpakt. Het gepersonaliseerde kaartje erbij is altijd leuk!!

Zo blij dat ik eens wat anders heb geprobeert!

Wauw! Ik koop al meer dan 10 jaar bij dezelfde webwinkel maar ik besloot toch eens verder te kijken omdat ik de laatste tijd niet zo tevreden was. Zo ben ik bij deze site terecht gekomen en alles sprak mij aan. Jeugdig en helemaal mee met zijn tijd, gezellige verpakkingen, heel veel uitleg op een duidelijke manier en heel veel keus! Ik heb echt gelachen om sommige teksten en ik vond het briefje bij de bestelling ook zo attent! En dan de smaakjes!!! Wauw!!! Echt een feest. Niet twijfelen! Kopen!! Vanaf nu blijf ik 10 jaar bij deze webwinkel :) En als ze nog zulke gezellige collega's zoeken dan mogen ze mij altijd bellen!

De clear shake bevalt goed! Cola smaak viel tegen, Red Fruit is erg lekker. Gelijk een grote zak besteld.

Snelle levering met persoonlijke touch!

Fijne producten

Precies de juiste aanvulling op mijn voeding

Mijn favoriete flavour shot en de eiwitrijke granola maakt mijn voeding zoveel lekkerder en verantwoord! Win - Win!