Altijd een handgeschreven kaartje bij de bestelling en vlot geleverd

Heerlijke smaken en ik gebruik ze vooral om te bakken en door de kwark.

Fijne producten

Ik vind de producten die ze verkopen fijn voor mijn ‘fitte’ leefstijl. Levering is altijd snel!

Snelle & vlotte service

Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle levering, bestellingen kloppen altijd.

Top producten

Ik heb ondertussen twee bestellingen gedaan in korte tijd, eerst een om te proberen en daarna voor meer! Goede smaak van de producten en top service.

Goede & lekkere Shake

Mooie pot, handig dat de scoop er al in zit. En ideaal dat er losse smaakjes bij zitten die je zelf mag kiezen. Prima prijs/kwaliteit en snel geleverd.

Top producten

De clear whey islotate, heeft echt geen smaak dus dan je naar eigen keus een smaakje toevoegen. De producten zijn wat duur maar je krijgt goede kwaliteit ervoor terug.

Zo fijne smaakjes

Heerlijk voor in de kwark en in de koffie! Zelfs de vriendinnen zijn overtuigd.

Echt heel goed! Wat een top bedrijf!

Dit was mijn 1e keer bestellen bij jullie, maar ik vond dat 2 smaken die ik had besteld nog al chemisch smaakten in mijn eten. Ik heb contact met jullie opgenomen en ik krijg nu 2 nieuwe smaken opgestuurd. Wat een top service! ❤️

Goede producten, snelle levering!

Erg tevreden over de producten, goede service en snelle levering!

Super service!

Snelle levering en super lekker!

Helemaal top weer natuurlijk!!

Ik bestel altijd de pure whey isolate met de flavour shots. En dit is gewoon altijd top! Flavour shots gebruik ik overigens niet alleen voor de shakes, maar voor eigenlijk van alles! Kwark, koffie, baksels.. noem maar op! Echt ideaal! Ben er weer blij mee!

Super snelle service

De volgende dag de bestelling al jn huis. De whey en de shotjes gebruik in ook in mijn baksels. Met de verschillende shotjes heb je elke keer een andere smaak, fijn om daarmee af te wisselen.

Easy!

Erg gemakkelijk te maken en met n heel klein kneepje smaak toegevoegd drink ik een heerlijke shake!

Super lekker en makkelijk te maken

Allemaal verschillende lekkere smaken en shakes. Altijd snel geleverd

Super producten.

Geeft meer energie, geen hongergevoel, smaakvol.

Leuk concept

Erg leuk concept! Leuke smaakjes. Wel wat brokjes in de shake... Misschien te weinig water , maar al bij al heel content mee! En vriendin van me is ook erg blij met haar cadeau ;)

Prima smaak, kwaliteit en service

Heerlijke goed oplosbare shakes. Door de smaakflesjes ook makkelijk variëren in smaak. De caramel is ook lekker in je koffie. De pancakes zijn ook een ware lekkernij.

Ik ben helemaal gek op de shotjes

Als ik een bestelling doe,is dat altijd de volgende dag in huis dat vind ik erg fijn. De smaakjes zijn erg lekker en genoeg, verschillende smaakjes.

Frisse eiwitshake

Ik was op zoek naar een frisse lichte eiwitshake als variatie op de wat ik noem de “ijs smaken” shakes. Die heb ik hier gevonden met de clear versie en als bonus kan ik zelf variëren met de smaken met favoriet de slush. Top product! Ook andere versie nu besteld met flavor drops en ben benieuwd :-)

Gekregen wat ik nodig had

Super goed

Alles goed ervaren. Snel geleverd, goed verpakt, smaken zijn super lekker en je hebt weinig nodig van het product dus je doet er erg lang mee! Helemaal tevreden!!

Ik bestelde voor t eerst een shaker en het beviel top! Leuk dat er een persoonlijk berichtje bij zit

Snel in huis.

Top kwaliteit, levering & bezorging.

Makkelijk besteld, snel overzichtelijk waar je voor betaald. Geleverd binnen twee werkdagen.