Snel in huis.

Top kwaliteit, levering & bezorging.

Makkelijk besteld, snel overzichtelijk waar je voor betaald. Geleverd binnen twee werkdagen.

Stijlvolle verpakking

Heerlijke smaak, stijlvolle verpakking, prijs kwaliteit is precies goed.

Hele fijne smaak en prima mondgevoel

Veel proteïne poeder die plantaardig zijn gebruikt, deze van Personal Protein is echt heel fijn. Zowel de smaak (de basis als de smaakjes van de shots) als het mondgevoel. Ook hele fijne poeder om in baksels te gebruiken

Super blij mee en heeft al mijn verwachtingen overtroffen

Ik heb bij jullie een beginners packet besteld , met 5 extra smaken ( banaan, tompouce, vanille, stroopwafel en mango) Het is echt super dat ik zelf kan kiezen welke smaak is drink en o wat is het lekker . De banaan smaakt nog beter dan een milkshake van de McDonald's. De mango lekker fris. En de stroopwafel perfect voor me proteïnen pannekoekjes. Heb vaak de nijging om meerdere Shakes per dag tenemen omdat het zo goed is . Wel moet je altijd zelf kijken hoeveel smaak je er aan toevoegt . Maar ook dat heb je in eigen hand . Ook heb ik de shake beker bestelde heb gewoon geen klontjes meer echt perfect . Ik vind het echt oprecht een top product. Dit smaakt naar meer Groetjes vasco mosselman

Goed!

Snelle levering. Handgeschreven kaartje maakt het persoonlijk. Zwarte shakebeker raad ik niet aan. Kunt niet zien hoeveel melk/ water je erin doet.

Goed.

Overzichtelijke site, makkelijk besteld. Alleen een foutmelding bij invoeren gegevens, adres ingevoerd maar website bleef aangeven dat er geen adres in de balk stond. Dit was via de telefoon. Website op laptop werkte prima. Snel in huis. Smaak en working van product zijn goed !

Taste party!

Goede kwaliteit, erg veel verschillende smaken shotjes, zo blijf je heerlijk afwisselen en combineren. Ik ben totally fan van de speculaas shot, de pancakes en de whey! Snelle levering en erg goede service.

Top kwaliteit voor een top prijs.

Producten van top kwaliteit snel ontvangen. Zeker een aanrader!

Snelle en fijne service, prima producten!

Eerste keer besteld bij my protein. Erg tevreden. Snelle levering, netjes verpakt en hele fijne producten! Ik kom zeker terug :)

Altijd een goede service en top shots!

Mijn leven is niet meer compleet zonder de cappuccino shot.

Compleet!

Van bestelling tot levering snel en goed! Het persoonlijke briefje is net dat beetje extra, dat een klant gewaardeerd wordt.

Eindelijk!!!

Yes! Eindelijk een shake die niet je hele keukenkast(en) in beslag neemt en ook nog een heerlijke smaak heeft Ik ben fan!

Snel geleverd en de flavor shots zijn super

Ik ben via via hier terecht gekomen Heb flavor shots, pannenkoekenmix en proteïne poeder besteld. Die flavor shots zijn echt fantastisch en erg lekker! Ook de pannenkoekenmix is heerlijk en makkelijk te maken. Wat melk en poeder, even schudden en je kan aan de slag!

Super service en weer heerlijke producten

Top spul, top levering!

Maakt mijn kwark zonder honing en koffie zonder suiker nog lekkerder dan wanneer er wel honing of suiker in zit!

Perfecte vervanger voor traditionele shakes

Ik werd na een tijd de standaard 'mikshake achtige' shakes zo beu, dat ik opzoek ben gegaan naar een alternatief. Ook hield ik altijd halve potten over met dezelfde smaak. De clear shakes zijn een top vervanger. Ze drinken weg alsof het ranja is. Ook ben ik fan van de verschillende smaken die je kunt toevoegen. De red fruit is mijn favoriet. Zeker een aanrader

Top kwaliteit producten

Geweldige kwaliteit eiwitten. Geen korrelige structuur en met de ruime keuze aan smaakjes heb je elke dag weer een lekkere Shake

super goed, ben er blij mee!

ik ben heel blij met de creatine monydraat! goede kwaliteit!!

Gewoon steady

Bestelling en levering zoals ik gewend ben van dit bedrijf. Dikke prima dus. Vooralsnog vind ik de smaak van m’n producten niet outstanding, anders waren het zeker 5 sterren geweest

I see blue slush

Ik vond de smaak van bleu slush Vond ik verfrissend proeven en ga binnen korte nieuw bestels

Wauw! Wat een topproduct!

Geen saaie shakes meer! Wat een fantastische smaken! Makkelijk te shaken! Helemaal geen klonters! Snelle levering en de persoonlijke service maakt het extra leuk om het uit te pakken! Hier bestel ik zeker nog!

heerlijk en snel binnen

voor mij een heerlijke uitkomst om verwen lekkernijen te maken ik eet lowcarb en heb diabetes heb dus big smile met koffietjes en amandelmeel cakejes

Valt tegen

Alles ziet er netjes uit, snelle levering en ook heel netjes met handgeschreven briefje erbij. Producten zelf vallen mij echter tegen.... echt niet lekker. Probeer het maar op te maken want koste toch best wat.

Alles wat er echt nodig is als ondersteuning

Wat je echt nodig hebt voor optimale situatie ondersteuning in je fitness reis!