Dikke 10

Super fijn bedrijf. Snelle levering, fijne producten. Zelfs een persoonlijk kaartje bij elke bestelling. Complimenten!

Super goed concept!

Fijn dat er nu een vegan Shake is, zonder suiker, mét vitaminen waar je zelf de smaak per dag van kan kiezen!

Tot nu toe iedere keer een goede ervaring. Levering op de dag als beloofd en goede producten.

Heerlijke producten, snelle levering en geweldige klantenservice

Klantenservice: Bij bestelling adres niet juist weergegeven, e-mail gestuurd en binnen vijf minuten was alles opgelost en bestelling op het juiste adres ontvangen.

Echt een uitkomst

Fantastisch, ben super tevreden en raad het iedereen aan!

Wat een topservice en top product

Voor het eerst een eiwitpoeder gekocht. Ik vond het spannend om te proeven ik hou niet zo van dat soort dingen. Maar wauw wat lekker en luchtig en de flavour shot maakt het helemaal af!

Oneindig veel opties

Bijna alles waar je normaal suiker of andere troep voor gebruikt zijn deze shotjes voor te vervangen ... en ook nog eens super lekker

Producten zijn van hoogwaardige kwaliteit

Snel en lekker!

Ik gebruik de vanilleshots altijd in m’n havermout en in m’n latte’s. Heerlijk, altijd snel geleverd!

Super snelle service,en prachtige producten.

Op het moment dat het pakket binnenkomt wordt je er al blij van. :)

Snelle levering, en een super lief kaartje erbij! Tot nu toe erg tevreden of mijn bestelling!

heerlijke smaakjes ,super snelle levering

site is super makkelijk in gebruik, smaakjes zijn er genoeg om een keuze te maken en de levering ging reuze snel. kortom helemaal top

Snelle levering. Topkwaliteit artikelen!

Snelle levering, goed product

Ik vind het fijn dat ik nu met smaken kan wisselen zonder 4 verschillende grote bussen aan te hoeven schaffen. Je hebt van het smaakje maar heel weinig nodig en je drinkt zo ook weer meer water. Goed product om je eiwitten aan te vullen zonder veel calorieën.

Goede producten en snelle levering

De producten van Personal Protein zijn goed. Dat je ze elke keer zelf naar eigen smaak kun maken is een groot voordeel.

Goed product , prima verzorgd.

Prima levering. Goed verzorgd product met een persoonlijk accent!

Een jarenlange loyale klant

Waarom? .. de kwaliteit, service en prijs-kwaliteit verhouding is gewoon super! Concept met verschillende smaken werkt echt. Producten verveeld niet. Keep on going!

Is echt super lekker

Heerlijk!

Goede eiwitpoeders, snelle levering en extra persoonlijk door een kaartje die ze erbij doen. De shots smaken ook niet zo chemisch zoals sommige andere bedrijven. Ik ben verkocht!

Heerlijke smaken

Mijn dochter en ik vinden het erg lekker in de yoghurt smorgens. Vooral elke dag een ander smaakje.

Service en snelheid is erg goed.

Service en snelheid is erg goed. Alleen de smaken vind ik persoonlijk minder dan mijn voorgaande shakes van een andere webshop.

Fijn product en super service! Vooral erg persoonlijk

De flesjes om shakes smaak mee te geven bevallen mij heel goed. Met name cocos en cheesecake zijn mijn favoriet. Zijn ook lekker door yoghurt. Er wordt snel geleverd en het hele proces verloopt vlekkeloos. Een aanrader dus!

Super service en producten

Een snelle levering met een persoonlijke kaartje en natuurlijk de geweldige producten.

Geweldig!

Snel te maken shake en welke dag een andere fantastische smaak!