S’avonds besteld, volgende dag al verzonden. Heerlijke smaken

Lekkere smaken. Fijne toevoeging voor mijn taarten, kwark of koffie.

Het is een TOP product!

Doordat deze shake geen smaak heeft van zichzelf en klontvrij is, drinkt het super fijn weg.

Altijd snel in huis!

Als ik mijn pot whey isolate open trek en ontdek dat ik alweer bij de bodem ben is het nog steeds niet te laat, want personal protein is altijd super snel bezorgd na mijn bestelling! Perfecto!

Snelle levering en fijne producten

Duidelijke site en uitleg. Prima verzending en dag erna in huis. Prima en lekkere producten.

Nooit meer dezelfde proteïne shakes!

Omdat je gebruik kan maken van de shots is er heel veel variatie.

Lekker en zalig om eigen smaak toe te voegen

Voor mij is het heel moeilijk om een shake te vinden want ik heb een koemelkallergie, dus ik kan enkel vegan shakes kopen en heb al veel soorten geprobeerd en heb deze week op de personal gevallen via instagram en wou deze meteen proberen Deze is gewoon zalig met al die verschillende smaken en maar 1 pot nodig, ik heb zelfs al 2 keer besteld deze week. Deze is gewoonweg een aanrader weg met al die verschillende soorten te kopen, hier 1 pot en al verschillende smaken wat heb je nog meer nodig....

Fantastische producten!

Zeer goede kwaliteit! Ook superleuk de kaartjes met een persoonlijke boodschap die je erbij krijgt.

Goed, maar teveel emails

Bestelling snel binnen en goeie artikelen, maar de hoeveelheid mails is ongelooflijk. Binnen een week 8+ emails is bizar

Precies wat ik nodig had

Echt een uitstekend product. Ik heb binnen een paar weken al 2 kilo spier kunnen groeien. Smaakstofen zijn ook echt lekker! Mijn vriendin bakt er ook wel eens mee :) Zendingen arriveren netjes en op tijd. Klantenservice reageert snel en netjes. Tip: De dosering van de smaakstoffen is nog niet echt gemakkelijk of duidelijk. Mijn ervaring is nu dat je toch minimaal 3 flesjes per kilo whey gebruikt. En je kunt dit beste met theelepeltje doen om consequente hoeveelheid te kunnen inschatten.

EINDELIJK lekkere proteïnen

Ik heb onnoemelijk veel verschillende proteïnepoeders getest (en daarna weggegeven). Zowel normale als clear whey en ik kan eindelijk zeggen dat ik een merk heb gevonden dat niet alleen drinkbaar is, maar ook oprecht lekker. De clear whey heeft geen rare nasmaak, iets wat ik wel vaak proefde bij andere merken. Ik had nu het testpakket met 2 smaakjes, dus ben superbenieuwd om de andere smaakjes uit te proberen. Topproduct!

Het werkt goed en het is ook nog eens een laag prijsje als ik een vergelijking maak met andere websites

lekker

Ik.moest er eerst aan wennen maar nu is het lekker

Erg goed en lekker product.

Het design rondom de flavour shots is perfect, geniaal!

Van bestellen tot ontvangst .. helemaal top geregeld ! Leuke persoonlijke note bij de bestelling .

Snelle levering, daadwerkelijk persoonlijke protein

Zo blij dat ik dit heb ontdekt! De clear whey isolatie is echt een uitvinding! Eindelijk een shake die ik elke dag met plezier drink. Heb vervolgens nog veel flavorshots besteld als toevoeging, het is echt leuk om te variëren van smaak! De levering was supersnel, volgende dag had ik het binnen! Daarbij een handgeschreven briefje van degene die mijn bestelling bij elkaar had gezocht, dit maakt Personal Protein echt personal! Heel leuk, ik raad jullie echt aan!

Reageren supersnel op mailtjes, denken met je mee en komen je tegemoet. Ik kan niet meer zonder de flavour shots haha

Goede en lekkere producten met zeer goede service

Producten zijn goed omschreven en met voldoende informatie weer gegeven oo de website. Producten worden snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling

Mijn eerste tegenvallende bestelling

Ik heb al vaak verschillende flavour-shots besteld en ben - op een eenmalige misser bij de Notella-smaak na - altijd zeer tevreden geweest. Bij mijn laatste bestelling wilde ik weer eens wat nieuwe smaken uitproberen: cappucino, speculaas en stroopwafel. Helaas zijn deze mij erg tegengevallen. Alle drie de varianten hebben naar mijn smaak een hint van dezelfde hazelnootachtige bitterheid die mij bij de Notella-variant zo tegenstond. Erg jammer, want ik ben een groot fan van jullie flavour-shots en had me dan ook erg op deze smaken verheugd. Onder de streep zou ik jullie nog altijd aanbevelen, want naast deze vier varianten zorgen de overige smaken nog elke dag voor een feest na mijn workout. Ik blijf bestellen. Keep up the good work!

Mijn kwark en baksels zo lekker maken, was nog nooit zo makkelijk!

Ik ben zo blij met de shotjes van Personal Protein! Ik weet sinds kort dat ik lactosevrij moet eten en drinken en de sojakwark is echt minder lekker dan de 'normale' kwark. Echt een fantastische uitkomst zijn de shotjes dus! Ik gebruikte ze al door baksels en ook dan tover ik steeds weer iets heerlijks op tafel! In een woord TOP dus!

Bestelling geplaatst in de avond en de dag erna in de middag binnen. Erg snel en netjes

Hele snelle levering en super fijne producten. Meer dan tevreden en bestel zeker vaker

Overzichtelijk en snelle levering

Het persoonlijk geschreven kaartje. Superleuk!

Heerlijke smaken!

Had de smaken notoreo en notella besteld deze waren heerlijk! Ik ga zeker meer bestellen :)

Gewoonweg heerlijk!!!

Ik heb voor het eerst de proteïne repen chocola met hazelnoot geprobeerd.... jammie zijn ze!!! Daarnaast een probeerpakket met whey en 2 shots met de smaken cappuccino en caramel. Ook lekker! Ook fan van de granola choco cashew. Fijn dat ik jullie heb gevonden!