Erg lekker die Clear Whey

Ik was sceptisch, maar erg lekker die Clear Whey protien!! Met mijn lievelingssmaak Cola, was het een lekker drankje na afloop.

Eindelijk iets gevonden tegen overmatige spierpijn

Of minder spierpijn ook meer spieren tot gevolg heeft moet de toekomst nog uitwijzen

Snel antw. bij vragen, keurig verpakt

Ik kreeg snel antw. op een vraag. Keurig verpakt! Je kunt zien dat er tijd en aandacht aan is gegeven. Product bevalt prima!

Snelle levering, fijne producten

Levering was super snel, goede producten en het smaakt heerlijk.

Fijn om een alternatief te hebben voor de droge kwark

Ik heb de clear whey try out gekocht. Eerlijk gezegd met name voor de shots die erbij zitten. Ik ben zeer positief verrast door de shots. Mijn saaie kwark is een stuk minder saai. Daarbij is de clear whey eiwitpoeder zeer aangenaam en heeft geen klonten. Wat ik bij andere eiwitpoeders in het verleden wel had.

Verrassend goed

Naturel whey gekocht met 4 smaakjes erbij. Superhandig! Mijn dochter vindt het ook erg lekker.

Supere kwaliteit en nog beter service!

Aangenaam verrast door de lekkere smaak van de flavourshots! Geen misselijkmakende herhaling van smaak meer, geen klontertjes, en snelle service - kortom meer dan tevreden. Top product met een toffe en persoonlijk aanpak!

Goede producten en snel bezorgd

Goede producten en snel bezorgd

Super makkelijk oplosbare protein met smaak naar eigen keus!

Heel lekkere proteïne, veel keus in smaakmakers in een prettige verpakking. Is er navulling te bestellen als de pot leeg is of komt er weer een nieuwe pot?

Bestelling was een aangename verrassing

Granulatie voor het eerst besteld en die was echt top, heel lekker door de kwark! Clear whey met tropocal en slush smaakjes krijg je nog meer zin in de zomer! Allemaal heel erg lekker en dus een aanrader!!

Lekker en persoonlijk

Toen ik het pakketje opende zag ik meteen dat er een handgeschreven kaartje bij zat. Wat ikzelf een super leuk detail vond! Ik was super nieuwsgierig, dus heb het meteen geprobeerd. De blue slush is niet helemaal mijn ding, maar de red berries daarintegen is helemaal geweldig! Dit is de beste manier om je proteïnen binnen te krijgen! Nu eerst mijn voorraadje opwerken en dan waarschijnlijk een nieuwe voorraad inslaan :)

Snelle levering en heerlijke smaak

Leuk verpakt en snelle levering. De shakebeker is ideaal! En de smaken zijn heerlijk.

Heerlijk verfrissende smaken

Heerlijke verfrissende smaken en zeker als heel koud gekoeld

Goeie service

Bestelling verliep vlekkeloos, via Messenger nog een aanpassing gedaan na het bestellen en dat was geen probleem.

Wat een uitvinding

Wat fijn is dit, elke keer een andere smaak eiwitshake.

Gezond en lekker bakken met jullie product..

Jullie hebben een fijn product. Ik gebruik het om te verwerken in baksels. Het systeem van de shots maakt het heel gebruiksvriendelijk. Elke shot voegt zijn eigen smaak toe. Ik ga nog experimenteren door de shots toe te voegen aan een latte, yoghurt, .. .

Goede producten

Fijne producten waar je zelf je smaak aan toevoegt door de shots :) daarnaast duidelijk communicatie en snelle levering. Heel tevreden!!

De producten zijn uitstekend

De producten zijn uitstekend. Ik ben vaste klant, maar ik moet wel eerlijk opmerken dat ik verzendkosten te hoog vind en mij dat weerhoudt om vaker te bestellen.

Vertrouwd goed!

Zoals altijd goed!

Snelle bezorging en fijn product

Voor 3 uur besteld en de volgende dag geleverd is ook echt zo. Je hebt voor ieder wat wils aan keuze. Ik kocht de Protein blend en deze bevalt goed. Lost goed op in water en havermout. Geen vieze nasmaak en als je geen smaak je toevoegd nagenoeg smaakloos.

Geweldig!

Snelle levering, duidelijke omschrijving van de producten en de kwaliteit van de producten en vegan eiwitpoeders zijn geweldig! Groot fan van jullie ❤️

Hele goede service

Ik heb al meerdere keren producten besteld. Altijd goede en snelle levering. Persoonlijk geschreven kaartje erbij maakt het net iets persoonlijker. Producten zijn ook top!

Super!!! fijne producten,snelle levering zoals altijd!

Super handig! Had ik veel eerder moeten hebben.

Super handig, die losse smaakjes. Eindelijk een manier waardoor ik toch m’n eiwitten blijf nemen zonder uitgekeken te raken op de smaak ervan.

Bestelling goed ontvangen. Nog niet alles geproefd maar tot nog toe tevreden.

Ik heb mijn bestelling vlot ontvangen. Ik kocht een doosje van 6 protein flavours die ik zelf koos. Tot nog toe heb ik nog niet alles geproefd maar van wat ik al geproefd heb ben ik tevreden. Het zijn ook handige knijpflesjes die terug mooi sluiten waardoor er geen restjes aan de buitenkant blijven hangen die uiteindelijk gaan kleven. Kortom, blij met mijn bestelling!