Verrassend simpel en lekker

Verrassend simpel en lekker

Ik vind het fantastisch

1 eiwitpoeder en zelf je smaak eraan geven, fantastisch! De eerste keer meteen 6 smaakjes erbij besteld en vind ze allemaal lekker. Geen 5 verschillende zakken smaak dus bespaard ook nog boel ruimte! Top!

Geweldig spul heerlijk en eerlijk

Snelle levering Lekker pannekoeken Lief briefje erbij Heerlijk spul Eerlijke prijs

Super lekker!

Het persoonlijke berichtje bij de bestelling maakt het extra leuk! Een ook nog whey ontvangen voor een Shake om uit te proberen! Top service!

Heerlijke eiwitten

De nieuwe zak Clear whey ontvangen en erg enthousiast. Makkelijk open te maken en te sluiten. Al heb ik hem in de lege pot overgedaan omdat dat nog wel makkelijk is als je er toch 1 hebt staan. Hoop dat ze voor alle smaken die zakken gaan maken.

Makkelijk,en heel erg lekker

Ik heb het nu een paar dagen uitgeprobeerd maar ben blij dat ik dit besteld heb. Je kan de shake zo sterk maken als dat je zelf lekker vind en dat heb je niet met andere potten. Ik ben erg benieuwd naar andere smaken

Heerlijke verfrissende eiwit limonade

De nieuwe zak met clean whey is handig in gebruik, neemt weinig ruimte in beslag en heeft geweldige kleuren! Shaken was nog nooit zo leuk!

Snelle service van goede producten

Bestelling geplaatst, binnen een paar dagen binnen. Goede producten voor mij persoonlijk want mijn lichaam en darmen hebben hierop geen reactie!

Heerlijk

Maakt niet uit welke smaak je neemt . Suc6 !!

Top producten en voor iedereen lekker door de verschillende shots

Ik vind de producten heerlijk. Gebruik vooral breakfast Shake elke ochtend. Ik heb veel merken geprobeerd en deze is en lekker en vult ook goed!

Alles hartstikke goed

Snelle levering, uitstekende prijs kwaliteit verhouding, top!

Fijne producten. Snelle levering !!

Ik heb de producten nog maar kort in gebruik maar tot nu ben ik heel tevreden. Smaak is heel neutraal en daar hou ik van. Geen chemische nasmaken.

Lekkere smaakjes

Voor door je shake, koffie, thee, kwark of yoghurt

Snel en goede poeder

Goeie levering, uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Ideaal!

Ik wou het eerst proberen en daarom een try-out pakket gekocht. Super leuk om te krijgen. En heel handig dat je niets apart nog hoeft te regelen. Een fles en de shots. Een eigen keuze in de shots (2 zelfs, heel erg fijn! ) en er tips bij staat hoe het te gebruiken. Het is heel gebruikersvriendelijk en ook voor de beginnende mensen die met eiwitpoeder willen experimenteren. Ik heb het gekocht ivm een kookboek van Lot Beukers. Ik twijfelde om eerst ergens anders te kopen. Maar door de informatie die jullie geven, de snelle levering, de zoveel mogelijkheden en mee denken wat de klant wil, heeft het gemaakt dat ik het heb gekocht en zeer enthousiast ben!

Veel lekkerder dan de proteïne die ik hiervan had van een ander merk!

In deze proteïne zit mega veel eiwit per 30 gram! Dit verbaasde mij positief Daarnaast kun je zelf ze smaak toevoegen en afwisselen, hoe chill!!

Heerlijke producten, vlotte levering en persoonlijke aandacht door een handgeschreven kaartje. Jammer dat afhalen niet mogelijk is om de verzendkosten te beperken.

Super lekkere eiwit drankjes!

Nog nooit eerder zo’n lekkere eiwit shakes gedronken. Ik heb de clear protein en deze is heerlijk, alsof je een colaatje of ranja drinkt! Het bedrijf stuurt je met de order een persoonlijke boodschap, ook dat vond ik erg tof. Daarnaast worden de producten de volgende dag nog bezorgd. In een woord TOP!

Snel geleverd en fijne shake

De keuze tussen alle smaken is zo groot dat je er bijna keuzestress van krijgt.. maar ik ben zeer tevreden over de verschillende smaken en de shake is heerlijk

Shaker is geen succes

Alle eiwitten en flavours zijn top! Maar de shaker niet. Geen aanrader, lekt als de malle elke keer. Jammer.

Veel keuze

De vraag om beoordeling komt te snel! Ik had een uitgebreide hoeveelheid besteld, dus nog niet alles uitgeprobeerd. Maar uit eerdere ervaringen denk ik dat het wel snor zit

Jullie doen heel goed aan dat kleine beetje extra persoonlijk service ga zo door hou het vast !!

Heel blij mee!

Ik ben echt blij met de smaakshotjes! Deze gebruik ik niet alleen in mijn shakes, maar ook ik mijn kwark en alle lekkere baksels die hierdoor nog betere macro’s bevatten!

Top! Fijne producten.

Hele fijne producten, ruime keuze en snelle levering. Altijd een handgeschreven kaartje erbij. Producten zijn netjes verpakt. Het is een feestje om de bestelling uit te pakken.

Lekker!

We hebben de vegan soy shake besteld. Het kwam mooi snel en met een fijne persoonlijke note erbij. We hebben de volgende flavor shots erbij besteld: Cookie, Chocola, Pindakaas en Strawberry. Ik vind cookie erg lekker en mijn vriend had vandaag een lekker strawberry shake. Het is nog even een beetje experimenteren met de hoeveelheid flavorshot en ook de hoeveelheid vloeistof die erbij gaat. Ik vind 300 ml wat te weinig en daardoor wordt mijn shake naar mijn smaak wat te dik. Ik doe nu 200 ml water en 200 ml melk en dit vind ik heel lekker. Enthousiast dus!