Snel bezorgd, smaakt prima!

Zondag besteld, dinsdag in huis. De smaken zijn prima! Zou ze zeker aanraden en zelf ook vaker bestellen.

Beste pre workout van NL

Ik heb veel pre’s geprobeerd van alle merken bijna en die van jullie de lekkerste en boek ik de beste resultaat ermee! Ik heb andere vrienden in de sportschool ook jullie pre workout geadviseerd en die hebben ze ook besteld lekker veel smaak en zuur hou ik van ook goeie tintels vanwege de hoog gehalte betaalanine! Ga zo door! Mvg Yunus

Top concept met mega veel keuze

Ik was erg benieuwd hoe de smaak van de whey zou worden met de flavours. Maar echt heerlijk! Ik had een proefpakket besteld. Het ziet er sowieso echt heel tof uit, netjes ingepakt met een persoonlijk geschreven boodschap erin! Super! Ik ga gauw een grote pot whey bestellen met nog meer flavourshots erbij. Het enige lastige is dat er ZO veel keus is, het is gewoon te moeilijk om te kiezen :D.

Heerlijke toevoeging aan je eten.

De flavour shots zijn een heerlijke toevoeging aan je eten zonder calorieën. Lekker een zoet smaakje in je koffie, kwark, yoghurt of baksel. Ik ga dit zeker vaker bestellen en meer smaakjes uitproberen.

Personal note

Helemaal blij mee. Snelle service heerlijk product en leuk dat je bij je bestelling nog een persoonlijk briefje krijgt.

Netjes en snel

Potten zijn ietsjes kleiner dan de vorige serie. Deksel is makkelijker maar sluit minder goed. Verzending ging weer super.

Snel geleverd, netjes verpakt !

De levering was snel binnen en keurig verpakt. Een persoonlijke noot erbij is altijd fijn! Keurig!!

Ik was hier nog niet mee bekend maar geen spijt van mijn aankoop. Snelle levering en goed verpakt.

Goeie snelle levering en een uitstekende pre-workout

Helemaal prima !!

Bekende producten opnieuw besteld maar ook een nieuw smaakje en een pre-workout. Van de pre-workout die ik minder dan is voorgeschreven, ging er niet zo goed op. Maar met een kleinere dosering ga ik prima. Het nieuwe smaakje is echt heerlijk

Goede proteïne

De bestelling is snel in huis en met de mogelijkheid van verschillende smaken maakt het alleen maar beter. De smaken die worden verkocht smaken ook nog eens allemaal lekker.

Een betere motivatie voor het sporten

Ik heb de creatine besteld, het kwam snel binnen en ik kon meteen beginnen met het nemen van de creatine. Het voelt heerlijk en ik voel me meteen weer sterker

Fijn bedrijf om je sportvoeding te bestellen

Overzichtelijke website,snelle levering. Zelf op zoek naar proteïne die ook nog smaakt en die met de Clear Whey gevonden,ideaal met siroop om er je eigen smaak aan te geven.

Geweldige smakem

Ik bind het echt super al die verschillende smalen en heb er al veel besteld

Super smaakmakers!

Op dit moment gebruik ik geen eiwitshakes. Maar ik gebruik de shotjes voor de kwark en zelfgemaakte granola. Ik gebruik het nog niet zo lang, maar ben al wel super enthousiast en heb al een nieuwe bestelling geplaatst om nog 8 smaakjes te proberen! Ook mijn zoontjes vindsn de smaakjes lekker in de kwark.

Heel erg fijn dat het mogelijk is om de smaak te veranderen. Ik heb tot nu toe nog maar 2, maar ga dat zeker veranderen.

Prima producten met een fijne wisselende smaak!

Wij zijn zeer te spreken over de producten en vinden het erg fijn dat je zelf de smaak kan afwisselen, inmiddels hebben wij bijna alles geprobeerd en nog niets is tegengevallen! De Clear shake is helemaal geweldig en drinkt lekker weg!

Persoonlijk, snel en goede kwaliteit

Goede kwaliteit met vele smaakopties! Ideaal om gezond mee te bakken, of om smaakjes te geven aan ontbijtjes! Persoonlijk kaartje ontvangen. Snelle levering

Heerlijk en wat een feestje om het uit te pakken!

Zoals altijd weer snel geleverd en een feest om het te ontvangen en uit te pakken. My favorite flavour Vanille weer om heerlijke shakes te maken. Een dikke aanrader (alle flavours trouwens).

Prima producten en snelle levering

Heb de whey protein en 4 flavour shots Besteld. De whey is super. Neutraal van smaak en lost klontvrij op. Van de 4 shows vind ik 1 niet zo lekker,maar dat is persoonlijk natuurlijk. Werkt heel fijn ,1 kneepje is ruim voldoende. Kortom heel tevreden

Snel, goed , persoonlijk en lekker

Duidelijke eenvoudige website met veel goede en kwalitatieve producten. Na aankoop snel geleverd (volgende dag al) met een persoonlijke handgeschreven boodschap die extra motivatie bied. Daarnaast nog lekkere receptjes in je mailbox. Top top top.

Nooit eerder zon leuke ervaring gehad.

De website van personal protein is ontzettend duidelijk! Ik kon precies en snel vinden wat ik zocht. Dit heb ik besteld en ik kreeg bijna gelijk een berichtje met dat het pakketje was verstuurd. Echt top service! Toen ik vervolgens het pakketje binnenkreeg was het met beleid ingepakt en de proteine starterpack had zelfs een hele unbox-experience. Met als kers op de taart een leuk handgeschreven kaartje. Personal Protein, ga zo door! Als ik weer ga bestellen is dit zeker bij jullie!

Top bedrijf!

De clear whey is echt een uitkomst als je die dikke eiwitshakes zat bent en met de flavour shots raak je nooit uitgekeken op één smaak. Wat een uitkomst! Fijne site, snelle levering en het voelt heel persoonlijk met altijd wen handgeschreven kaartje bij je bestelling:).

Prettig!

Snelle levering! Persoonlijk briefje erbij! Lekkere smaken en eindelijk eens geen dikke shake maar meer iers wat op limonade lijkt em heerlijk weg drinkt!

Snelle service van de bestelde producten. Op aanraden van familie een try out pakket gekocht en dat bevalt prima.