Handig en lekker

Ik vind de producten van personal protein lekker en handig. Je kunt je eigen smaak kiezen. Dat is ideaal. Op de website vind ik het wel jammer dat het er geen uitleg is over de verschillende soorten proteïne poeders. De pancakes zijn makkelijk te maken en ook lekker van smaak. De recepten op de website zijn ook handig.

Zeker een aanrader!

Zelf nooit een fan van eiwit shakes geweest, maar heb het zeker nodig vanwege mijn lifestyle en het sporten. Ik werd getipt door een vriendin die de clear whey shakes gebruikt. Ik heb ze zelf nu aangeschaft en ze zijn top! Door de verschillende smaken vervelen ze nooit. Zeker een aanrader!

Goede & fijne producten!

De creatine, sportdrink en whey is top! Goed te mengen, smaak is lekker! Projs-kwaliteit verhouding ook netjes. De shakebekers en tas heb ik altijd bij me als ik naar de sportschool ga!

Personal protein doet zijn naam eer aan

Een persoonlijk briefje bij iedere bestelling. Goede prijs kwaliteit verhouding en nog belangrijker een goede smaak. Ik had coconut proteine repen, pre workout tropical en een aantal flavor shots.

Leuke communicatie en alles netjes op tijd geleverd.

Mijn eerste pancakes gemaakt met de Apple cinnamon shot. Makkelijk te maken en (bijna) niet van de echte Amerikaanse pancake te onderscheiden.

Altijd goed!

Ik vind de service goed, fijne website en prima levering!

Love it!

Ik ben enorm tevreden over het snelle antwoorden op mijn vragen. Daarbij zijn de producten heeeerlijk!

Heel goed! Leuk verpakt

Fijn en het kwam netjes aan!

Aanrader!!

Bij deze site gekomen door een advertentie. Omdat ik toch nieuwsgierig was een probeer pakket besteld. Deze was snel geleverd, netjes verpakt en top communicatie. Ik was zeer verrast over de qualiteit. Gelijk daarna nog meer producten besteld, ook dit ging erg netjes en vlot. Absoluut een aanrader. Bij beide bestellingen zat een kaartje met een handgeschreven boodschap, dit is erg attent.

Erg lekkere smaakjes.

Normaal koop ik iets en dan valt de smaak mij erg tegen maar dat was nu totaal niet het geval. En de poeder wordt niet klonterig ik ga zeker vaker bestellen.

Heerlijk

Ik gebruik de kneep smaakjes in de thee, in de yoghurt en in baksels zoals bv taart. Koekjes en cake. Ze zijn koolhydraatarm dus heeft geen invloed op mijn gewicht.

Snelle levering, echt smaakvolle whey

Bij bestelling altijd een handgeschreven bedankje. Erg leuk. De whey smaakt echt goed. Hij is heel Creamy. Verzending is altijd snel.

Ik kan niet meer zonder!

Ik vind het zo lekker de flavour shots, ik gebruik het door mijn havermout , kwark zelfs mijn koffie! Heerlijk echt een aanrader.

Deze Whey is mijn all time favourite!

Ik wil alleen nog maar deze! IDEAAL! & LEKKER!

Prima producten en verzending

Producten zijn goed en divers, ook is de nieuwe clear whey een aanrader.

Top product!

Wat een uitkomst dat je verschillende smaken kan maken met een pot eiwitpoeder! Nu hoeft de keukenkast niet meer vol te staan met 10 verschillende potten poeder, maar hoeft er maar 1 pot te staan met een paar kleine flavour shots!

Goede kwaliteit, snelle levering!

Producten zijn goed! Goede toevoeging op mijn dagelijkse proteïnen!

Altijd goede producten en snelle levering

Alles wordt keurig ingepakt et zit altijd een persoonlijke boodschap bij je bestelling wat jet nog eens als een cadeau laat voelen aan jezelf.

Snelle verzending van goede producten

Mijn bestelling kwam keurig ingepakt, voorzien van een persoonlijk kaartje. Hoe leuk is het unboxen dan!

Heerlijke shotjes weer ...waar je echt eindeloos mee aan de slag kunt... gebruik ze in de koffie, kwark,beslag,shakes en nog veel meer !!! Kan niet meer zonder ...

Lekker!

Ben al helemaal fan van de smaakjes! Had niet verwacht dat het zo smaaksensatie was! Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie

Na mijn bypass moet ik op mijn eiwitten letten . Eiwitshakes vallen zwaar op de maag . Had al kant en klaar proteïnewater gekocht maar was duur . En al die plastic flesjes erbij . Dan zagen we dit passeren na eventjes zoeken . Direct 2 proefpakketten besteld . De cola en oranje vielen wat tegen van smaak maar de tropical is aangemaand en de rode vruchten is super naar mijn smaak . De zoon vond het ook lekker en das een vies patatje . We zullen zeker nog bestellen het valt in de smaak .

Heerlijk!

Heerlijk product! De mango is een betje gemisch maar de red fruit is echt heerlijk! Het is sowieso 10x beter dan de normale shakes! Ik raar het echt iedereen aan!!

Erg verzorgde verzending. Een met de hand geschreven kaartje erbij. Heel aangename ervaring om hier voor de eerste keer te kopen, gaat zeker een tweede keer volgen!

Meer dan tevreden!

Erg goede producten, snelle service en altijd een handgeschreven kaartje erbij, zeer attent!