Voor de eerste keer echt tevreden.

Geweldig met de verschillende smaakjes, verveeld nooit. Mixt top, geen klontjes. Gewoonweg geweldig tevreden!!

Goede producten en snelle levering

verslavend!!!

Ik maak er thee van!! Heerlijk! Haalt de trek in zoetigheid 's avonds weg! Maar ook in de shakes en yoghurt smaakt het top!

Kwaliteitsvolle producten en service

De eiwitpoeders zijn boven alle kwaliteit. De smaak, textuur en voedingswaarde zijn erg goed! Bovenop dit alles gebruik ik de poeders ook vlot in baksels en bijvoorbeeld kwark of cheesecakes gezien de poeder erg goed mengt en niet klontert. Onlangs kreeg ik een foute pot aan, de klantenservice reageerde erg snel en de volgende dag had ik mijn oorspronkelijke bestelling al terug binnen. 11/10.

Alle meerdere malen besteld

Wij bestellen de flavourshots niet alleen voor de proteïne, maar worden hier ook toegevoegd aan ontbijtjes, koffie en smoothies

Pakket snel ontvangen

Eerste proef pakket (whey isolate) en 2x flavor besteld. Ik heb erg benieuwd naar jullie Shakes.

Geweldig!!!

Ik heb reeds een heel aantal flavour shots in mijn voorraadkast staan. Ze zijn allemaal top en geven net dat extra smaakje aan je shake, yoghurt, overnight oats,... De Vanille is momenteel mijn favoriet! Bij de laatste bestelling ook de granola mixed fruits eens toegevoegd. En ook deze is zeer lekker en krokant van smaak. Oh ja, en er zit altijd een handgeschreven boodschap bij in de Doos. Altijd fijn zo een personal touch!

Hele fijne en lekkere flavour shots!

Sinds ik het sporten weer aan het oppakken ben eet ik veel kwark en yoghurt. Ik miste soms een lekker smaakje en met de flavour shots van Personal Protein heb ik het plezier in het eten van mijn kwark helemaal gevonden! Het kan trouwens ook lekker in je cappuccino.

Snel binnen & goede kwaliteit producten

De levering was vlot. Ik had creatine besteld en deze zag er erg goed uit en nog een schattig gepersonaliseerd briefje erbij. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Geweldig!

Ik kwam via instagram bij jullie terecht en de eiwitpoeders zijn geweldig zeker in combinatie met de verschillende smaken shots!

Veel lekkere smaakjes

En snel thuis bezirgd

Vlot bestelproces en snelle levering.

Ik ben altijd nét te laat met bestellen… mijn eiwitpoeder is dan “ineens” op… gelukkig gaat het bestellen snel en de levering is er altijd de volgende dag! Top! En niet onbelangerijk; het eiwitpoeder is perfect! Groet Caroline

Verrassend lekker qua smaak en waardevolle aanvulling in de keuken: een blijver!

Na diverse keren enthousiaste gebruikers te hebben gehoord, zelf de stap gezet. 4 smaken en de why Protein sachets Voor mij een echte aanvulling qua shakes op mijn fitness- en golfdagen De snotjes zijn heerlijk als smaakmaker en gaan dagelijks door kwark en yoghurt. Ik win echt nooit iets, maar waag nog een keer de gok nu

Goede kwaliteit snel ontvangen

Goede kwaliteit snel ontvangen

De shake is van zeer goede kwaliteit

Geweldig! Een shake die makkelijk te verdunnen is zonder klontjes en waar smaak toe te voegen is naar eigen behoefte. Wauw!

Zo lekker die repen !

Ik heb de repen besteld en het was echt super lekker ! Zowel de witte chocolade en pistache smaak .. ik heb gelijk 2 dozen besteld voor op mijn werk .. echt een heerlijk tussendoortje .

Helemaal top

Suikervrij en enorm smaakvol. Handig formaat en zoveel keuze in de smaken. Ik ben helemaal blij dat ik dit heb tegengekomen. Je kan er van alles mee maken. Kan niet wachten om ze allemaal te proberen

Goede prijs kwaliteit

Clear whey isolation is echt de uitvinding. Geen gore eiwit shakes meer (heb een hekel aan milkshake achtige dingen). Dit ligt niet als een baksteen op je maag, zeer blij mee. Plus goed af te wisselen qua smaak met de smaak tubes. Als hij nu ook lactose vrij of vegan zou worden is het pas echt top! Snel verzonden overigens met een leuke persoonlijke boodschap.

Super !

Zo blij met de shotjes. Ook erg lekker in de kwark, yoghurt, havermout enz. Nu de dieet besteld. Benieuwd of het gaat werken ☺️

De smaken zijn lekker, maar de eiwitpoeder zelf is slecht oplosbaar

Eiwitpoeder klontert vrij snel en mengt slecht met de smaak dispensers.

Geweldig lekker!

Ik ben erg tevreden over alle producten die ik al gekocht heb hier. Ze zijn super lekker en worden ook nog eens snel geleverd!

Snelle correcte levering

Producten worden snel geleverd. Lekkere shots en fijne eiwitpoeder.

Niks op aan te merken!

Snelle levering! Altijd heel tevreden over Personal Protein!

Top spul

De granola is heerlijk door de kwark, en de shotjes zijn top voor zoveel dingen kwark, koffie shakes!

Erg lekker

Wil minder suiker gaan gebruiken ,ideaal in joghurt en kwark