Super service, en lossen problemen ook echt op

Ik heb al meerdere keren wat besteld en is altijd snel binnen...vorige keer had ik na een dag of 6 nog niets binnen ..na contact met jullie te hebben opgekomen werd er meteen uitgezocht wat er aan de hand was..werd goed over gecommuniceerd en het probleem is super opgelost...en bij de bestellingen zit altijd een leuk kaartje met een handgeschreven berichtje..waar is dat nog..

Snelle klantvriendelijke service!

De smaken van de shots heb ik nog niet allemaal uitgeprobeerd, maar je hebt er niet veel van nodig! Top dus! Kreeg er gratis een sachet voor een protein Shake bij, om uit te proberen. Dank voor de goede service!

Eindelijk een proteïne Shake die ik wel lust

Ik kreeg vaak de shakes niet weg gedronken. De personal protein daarentegen wel: geen vieze textuur en een smaakje die je zelf kunt kiezen!

Super goed

Ben tot nu toe erg tevreden met de shake bij deze krijg ik geen uitslag bij een andere merk wel dus top

Altijd goed

Personal Proteïne is altijd een goede keus. Van alle producten is de prijs kwaliteit verhouding perfect. Niet te duur, maar wel goede kwaliteit.

super

snelle levering. 6 verschillende flavour drops getest. heerlijk!

Vorige week mijn eerste Personal Protein gekregen en zeker niet de laatste keer. De smaken zijn lekker, het aanbod is zeer ruim en op voorraad (waar ik bij andere aanbieders vaak tegenaan loop) en de levering is snel. Heel fijn om nu lekker te kunnen variëren in verschillende smaken :)

Snelle levering fantastische producten

Bovenstaande zin omvat zo'n beetje alle. Weet niet wat ik er nog meer aan toe moet voegen! Het persoonlijke kaartje bij mijn bestelling vond ik erg leuk

Gewoon super lekker

Thanks voor de heerlijke shots! Echt een aanrader om overal in te doen. Het zorgt ervoor dat elk ontbijtje een feestje wordt :-)

Snelle service en super fijne producten

Zowel de shots als de granola heb ik standaard in huis. Goede bron van eiwitten en de shots gebruik ik echt overal voor! Shakes, kwark, koffie, baksels…

Heerlijk!!!

Ik heb de vegan pea protein shake en de vegan diet shake met bijna alle smaakjes. Ik vind de producten echt heerlijk. Vooral door de diet shake was ik aangenaam verrast. De structuur is lekker stevig en smaakvol waardoor ik het zeker tot en met de lunchtijd makkelijk vol kan houden. In combinatie met de cappuccino shot die echt wel mijn favoriete smaak is, is het echt een goede maaltijdvervanger.

Snelle, nette en persoonlijke service

Mijn bestelling werd de dag erop al geleverd. In een mooie doos met een persoonlijke handgeschreven kaart erbij. Super leuk! Het leuke vind ik ook dat er telkens nieuwe smaken van shots uitkomen. En ze ook erg lekker blijken te zijn!

Altijd keurig op tijd

Ben erg tevreden

Eindelijk een eiwit shake die ik wel lust!

Na veel verschillende shakes die telkens maar in de prullenbak belanden nu eindelijk een die ik wel weg krijg! Daarnaast kan ik hen ook nog een smaak naar keuze geven, elke keer weer! Ik ben heel blij, na een gastric bypass zijn eiwitten heel belangrijk dus dit helpt enorm!

Heel lekker en makkelijk

Nu wat verschillende dingen geprobeerd en allemaal even tevreden over! Misschien een idee om navul-zakken aan de collectie toe te voegen..

Werkt echt!

Na een paar weken gebruik van het collageen zie je echt verschil

Snelle en goede service! Heerlijke smaak geen rare nasmaak!

fantastisch

lekker smaakjes, goed voor het aanvullen van mijn eiwitten!

Super verast en blij met de clearwhey.

Voor het eerst de clearwhey besteld omdat de gewone eiwitshakes iedere keer weer tegen vielen ( niet die van my protein ). Nu eindelijk een Shake dit niet die muffige geur heeft. Maar alleen maar frisse smaakjes! :)

Een goede en snelle service met fantastische producten.

Heel erg fijn je niet vast zit aan een bepaalde smaak! Echt een top concept :)

Mooie en overzichtelijke website. Lekkere recepten. Bestellingen zijn snel binnen en altijd even een kaartje erbij. Het zijn de kleine dingen die het doen! Laatst zat er ook een reep bij. Dat is toch gewoon super leuk. Ook goed voor extra verkoop natuurlijk maar het gaat om het idee.

Keurig

Nog niet geprobeerd maar leuk verpakt met een leuk kaartje erbij, ben benieuwd

Altijd top!

Dit keer ook maar eens een truitje gescoord. Zit erug lekker!

Lekkere eiwit poeder en smaakjes

Snelle service, en ideaal dat je met 1 pot eiwit poeder door de verschillende potjes met smaken niet een hele pot de zelfde smaak hebt