Lekker zonder melk

Eindelijk geen extreem vol gevoel of misselijkheid door melk.Ik kreeg de potten nooit leeg omdat ik snel klaar was met de smaak en vaak opgezette buik kreeg. Nu drink ik het lekker weg als een limonade met smaak naar keuze.. love it..

Erg goed!

Hartstikke goed product, en snelle levering zoals beloofd!

Elke dag dezelfde shake met dezelfde shake vond ik erg moeilijk vol te houden, vandaar dat ik dit wilde proberen. Deze drinkt heerlijk weg alsof het een soort limonade is! Daarnaast klontert het niet en is het een echte dorstlesser. Verder goed verpakt en leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit. Ik bestel zeker weer!

Goed concept

Voor mij de eerste aanraking met eiwit shakes, maar de mogelijkheid om per Shake in smaak te wisselen sprak me erg aan. Ook kun jezelf de sterkte van de smaak bepalen. Erg handig vind ik zelf. Ow; check ook eens al die recepten die op de site vermeld staan. Hier zal voor iedereen iets interessants tussen zitten.

Snel en compleet geleverd.

Handige en duidelijke site. Daarnaast snel en compleet geleverd. Ook in een stevige doos. Klinkt normaal maar is niet altijd zo. Bij hun gelukkig wel.

Fijn product!

Goed product en makkelijk oplosbaar in water

Topproducten, waar ik iedere keer weer van geniet!

Snelle levering, goede kwaliteit

Ja, personal protein is gewoon 1 niveau hoger dan andere protein bedrijven. De bezorging wordt ALTIJD netjes gedaan, de bezorgers zijn zijn ook gewoon aardig en dat maak ik tenminste niet vaak mee. Die kleine briefjes die je krijgt in je pakket zijn altijd leuk. De grapjes en puns die op de verpakkingen en etiquetten staan zijn ook gewaardeerd. I just love everything about personal protein!!

Precies zoals verwacht

Na vele recensies gelezen te hebben de clear whey gekocht. Zoveel fijner en minder vullend dan een normale shake!

Snelle levering, fantastisch spul

Die heerlijke shots...ik zeg DOEN Zo lekker door de koffie, havermout, kwark of baksels...aanrader!

Snelle levering en goed verpakt

Fantastisch spul

Het is echt heel fijn spul. Je kunt het echt overal in gooien ook. Ik vind niet elke smaak even lekker, maar dat is logisch. Ik ben fan van de mango en caramel!

erg Goed! . De persoonlijk aandacht maakt echt het verschil

Producten erg goed met name de repen. Moet nog even een goede verhouding vinden van de smaken en de hoeveelheid. Maar verder zeer te spreken over het bedrijf en haar producten.

Top product. Every day a personal proteïne day!

Recent overgestapt, dit merk heeft een betere prijs-kwaliteitverhouding. Ook nog een mooie strakke verpakking en super makkelijk in gebruik.

Snelle service, goedeven lekkere producten!!

Na het plaatsen van de bestelling heb ik het de volgende dag al in huis!! Super. Verder zijn het topproducten, ruim assortiment. Ik ben zeer tevreden.

Goede, snelle service

Heb het proefpakket flavour shots besteld. Leuke is dat je zelf de keuze hebt wat je wilt proeven en hoeveel.

Mijn ervaring = Absoluut heerlijk

niets minder dan geweldig, van het eiwit tot de hoodies, you don’t miss.10/10 zou aanraden, concept 10/10, service 10/10. . absoluut geweldig!, er is een reden waarom ik blijf terugkomen.

Elke dag een super lekkere Shake in een ander smaakje.

Ben blij verrast door de lekkere smaakjes. Ook de pre-Workout mix is super lekker. En brengt mijn training naar een hoger niveau. Nu zelfs twee potten besteld. Kan ik voorlopig even vooruit.

Super snelle service en de kwaliteit van de producten is altijd top!

Het assortiment wordt nog steeds uitgebreid en de kwaliteit is super en lekker. Daarnaast is er altijd een snelle levering.

Geweldige eiwitshake

De eiwitshake is echt top van jullie elke ochtend begint er mijn dag mee

Superfijne producten en snelle verzending

Superfijne producten, al aangeraden aan diverse mensen die nu ook heel enthousiast zijn. Altijd snelle verzending. Voor mij geen andere producten meer.

Snelle levering en fijne producten!

De levering was super snel en de producten zijn heel fijn. Daarnaast zit. het ook mooi verpakt dus het voelde als een cadeautje!

Overzichtelijke site, duidelijke mails wanneer mijn bestelling aan kwam en snelle levering. En de product kwaliteit is erg goed.

Altijd tevreden over Personal Protein!

Ik blijf het mij soms verbazen hoe snel mn bestelling bij Personal Protein binnen is! Echt top! De producten van Personal Protein zijn goed. Op de website krijg je uitgebreide informatie en maak je makkelijk een keuze. Ik ben naast de eiwitten fan van de flavoured shots!

Top shots

Ik ben helemaal fan van de shots van Personal protein. Ook omdat ik ze gebruik voor verschillende dingen; eiwitpoeder mee op smaak te maken, om mee te bakken, voor in mijn koffie & door mn yoghurtjes, smoothiebowls & overnight oats.