Het is je geld zo enorm waard!

Ik heb al meerdere producten van hun gekocht en de kwaliteit is gewoon top! Zowel pannenkoeken als shakes kun je naar eigen smaak maken met hun flavourshots! Ik gebruik de caramel, vanille en cappuccino in mijn koffie en wat andere smaken zoals tompouce, speculaas en stroopwafel in mijn Skyr. Samen met hun Protein Granola (Chocolade Cashew) is mijn ontbijt elke dag een feestje en kan ik letterlijk niet meer zonder (indd verslaafd!).

Fijne producten, superservice!

Ik gebruik de producten van PP nu ongeveer een jaar. Met name de Whey Isolate is heel prettig in gebruik en op vele manieren toe te passen. Ook de shots zijn heerlijk. Samen met de granola, breakfast shake en pancakes als afwisseling als ontbijt ben ik dik tevreden en kan ik niet meer zonder!

Weer helemaal blij

Ja zo gemakkelijk en fijn de shots en ook om het te mengen met pure whey of in baksel of kwark etc

Echt topproduct!!

Super fijn dat je zelf je smaakjes toe kunt voegen. Net waar je zin in hebt. De protein bars zijn ook echt lekker!

Beste vegan proteïne ever

Deze is het zeker waard! Ruime keus aan assortiment smaken! Proefpakket is geweldig om het te ontdekken. Ga zeker vaker hier bestellen! In het verleden andere verschillende smaken/merken/structuur vegan eiwitten geprobeerd… Helaas geen succes tot dat ik deze topper van Personal Protein kocht!

Wat een fantastische repen

Ik heb inmiddels alle smaken geprobeerd en ze zijn stuk voor stuk lekker. Ik ben helemaal blij!

Het is lekker

De whey clean is erg lekker, de gewone whey vind ik persoonlijk vreselijk… blij dus

Super fijne persoonlijke producten.

Ik ben super blij met alle producten van Personal Protein; De clear whey met shotjes en de collageen zorgt ervoor dat ik goed aan m'n eiwitten kom !!

Fijne en betaalbare producten

De producten van Personal Protein zijn goed betaalbaar en fijn in gebruik, zeker omdat je ze kan personaliseren door de smaken.

super

Niet alle smaken vindt ik lekker, dit zijn mijn favorieten : speculaas shotSpeculaas natural strawberry shotNatural Strawberry cappuccino flavour shotCappuccino

Verrassend

Over smaak van niet te twisten! Dus dat doen we maar niet. Maar ben verrast, heb ondertussen 4 smaken geprobeert en vind er drie erg lekker en 1 zeker niet vies maar niet mijn favoriet. Als ik 1 puntje van verbetering mag geven dat is dat als je nieuw bent in deze wereld dan zou ik graag een begin adviesje gehad willen hebben... over hoe te gebruiken. Een shotje is de eerste keer best veel. Maar verder kun je het overal wel voor gebruiken .. Benieuwd naar de volgende smaak van onze "milkshake"

Great product!

This is a great product, I've been a fan for a year or so. Big improvement on the lid! It's much easier now to open/close it. Thanks for that!

Snelle levering en echt verrassend lekker!

Ik kende het concept van personal protein al een tijdje maar ik had nog nooit een bestelling geplaatst. Dus nu werd het eindelijk tijd voor mijn eerste bestelling, de levering was snel en er zat zelf een persoonlijk briefje bij wat ik erg kon waarderen! Maar nu moet ik het even hebben over de smaken hebben. Ik heb zelf gekozen voor: Apple cinnamon, tompouce, stroopwafel en speculaas, een echte zoete kauw zoals je ziet maar meestal zijn de zoete smaken bij eiwit shakes vaak een tegenvaller. Nou niet bij Personal Protein de verschillende flavor drops vallen allemaal in de smaak en tegenwoordig geniet ik gewoon van eiwitshake! Kortom een echte aanrader, en ik ga binnenkort nog bestelling plaatsen om de andere smaken te ontdekken!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en ideaal om de shakes zelf op smaak te maken. Fijn dat het altijd snel in huis is!

Lekkere shakes

Nadat ik deze shakes altijd bij de sportschool dronk heb ik ze nu eindelijk zelf besteld, heerlijke shakes en lekker makkelijk switchen tussen smaken, verveelt dus niet snel!

Het werkt prima en ik zal hopelijk snel verandering zien.

Ik heb het nu bijna een week en het voelt wel goed. Ik zie nog geen verandering maar dat komt nog wel over te tijd.

Niets voor mij

De proteïne repen werken niet mee, mn darmen raken overstuur. Jammer vond de reep lekker van smaak.

Voldoet helemaal aan de verwachting

Prima product snelle levering en persoonlijke boodschap. Ik kom zeker terug.

Hele fijne producten en snelle levering!

Erg fijn dat het zo snel geleverd werd, de producten zien er super mooi uit en de smaken zijn lekker! Ook lekker door yoghurt of havermout!

Goede en zeer nette ervaring

Bestellen op personal protein was makkelijk en snel gedaan. De website is overzichtelijk en heeft veel nuttige informatie. Het pakket kwam ook snel binnen en de pot zit helemaal vol (ze doen niet aan halve potten leveren gelukkig) al met al een top ervaring!

Eindelijk goede protein poeder zonder melk

Ik kan eindelijk genieten van mijn shakes met de heerlijke smaken die erbij zitten.

Persoonlijk

Voor het eerst creatine besteld. Na de duidelijke uitleg op de site een bestelling geplaatst. Neem het net 3 dagen dus daar kan ik nog weinig over zeggen. De verpakking is wel super mooi en strak en het persoonlijke kaartje geeft echt iets extra’s. Heel leuk, je voelt je gezien door een bedrijf en geeft een betrokken gevoel.

Heerlijke smaken voor mijn havermout

Heerlijk afwisselende smaken. Heb 4 smaken tegelijk gekocht en het is echt een feest om ‘d ochtends mijn havermout te eten Snel bezorgd met lief handgeschreven kaartje erbij

Lekker gevarieerd!

Super fijn om je eiwitten zelf een smaakje te kunnen geven en te kunnen variëren, niet 1 pot met dezelfde smaak die dan je neus uitkomt. Natuurlijk zitten er smaakjes bij die ik besteld heb maar achteraf niet zo vind, maar hé dan heb ik gelukkig nog andere smaakjes die ik wel lekker vind!

Geweldig bedrijf!

Ik kan eigenlijk weinig negatief zeggen over Personal Protein. Duidelijke website, makkelijk bestelproces en heel fijn dat je flavour shots kan kiezen, zodat je geen 10 potten whey hoeft aan te schaffen. Ik gebruik het niet voor shakes, maar gebruik de whey vooral in baksels, havermout en pannenkoeken. Het maakt een maaltijd beter vullend, dus minder snel trek! De flavour shots gebruik ik in combinatie met de whey maar ook in kwark bijvoorbeeld. Snelle levering, prima verpakt en een persoonlijk kaartje erbij! Als ik dan toch één negatief puntje zou moeten nemen, is dat het ontbreken van een maatschepje. Dat was wel heel fijn geweest. Verder helemaal tevreden :) En nog een tip voor jullie (Personal Protein): Het zou erg fijn zijn als jullie de whey kunnen leveren in navulverpakkingen. Ik heb nu toch al een pot, dus zou die prima kunnen navullen. Toch wat milieubewuster denk ik ;)