heerlijke smaakjes

ik bestel de proteine shots alleen om in toetjes te doen. Ik vind ondertussen wel dat veel smaken erg op elkaar lijken maar een setje van 4 zeer diverse smaken samenstellen is goed mogelijk. De verpakking ziet er altijd keurig uit en er zit een persoonlijk briefje bij, altijd leuk om dit weer uit te pakken.

Snel en goed

Monster mooi

Een hele goeie ervaring met Personal Protein

Het shakes die niet alleen goed zijn voor je, maar ook nog is lekker zijn. Je kan varieeren met verschillende smaken en dat maakt het erg lekker en leuk!

Top service en top producten

Protein granola is echt mijn daily snack geworden. Snel geleverd en fijne service! Ook heel leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Dat blijkt maar weer aan de naam van het merk :)

Ik vind het concept dat je niet gelijk een hele zak koopt van 1 smaak echt geweldig. Super slim bedacht!! Ik ben fan!

Wat een uitvinding!! De flavor shots zijn in veel smaken,smaak is heerlijk .Alle producten zijn geweldig en makkelijk in gebruik. Bezorging gaat snel.en altijd met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Top!!

Super producten!

Wij gebruiken de dieet shaken en proteïne. Met de losse smaakjes. Dit is echt fantastisch het zijn goeie smaken en echt lekker. Dus naast dat de kwaliteit super is zijn we er ook heel erg blij mee dat het ook nog eens heel erg lekker is!

Echt geweldig

Ik ben echt super tevreden. Ik was erg sceptisch over de smaken omdat ik een aantal keer shakes heb geprobeerd en die altijd ranzig vond en ik verbaasde me er echt over hoe lekker de shakes zijn en vind het helemaal fijn dat je makkelijk kan afwisselen. Kortom ik ben fan!

Makkelijk en smakelijk

Niet eerder vergelijkend product gehad. Netjes en goed verpakt. Goede omschrijving op de verpakking, leuk geschreven. Fijn te variëren met smaken zodat je kunt afwisselen. Ik gebruik het door de zuivel of als shake, merkbaar dat je langer verzadigd bent/blijft. Of het mij helpt met gewichtsverlies weet ik nog niet, gebruik ik het nog te kort voor. Maar je zit langer vol, dat is zeker een pluspunt.

Ideaal product

Ik gebruik de Personal Protein zoetmakers in de recepten voor taarten en cakes en dergelijke Het is een uitkomst!

Beste proteine ever

Ik heb al drie potten op! 2x de whey isolate en 1 vegan whey. Allebei super goed om te mixen met whatever drankje je wilt. Ik gebruik zelf de spuitjes niet, maar ik mix ze met een fruit drankje! Super lekker

Er is een wereld voor mij open gegaan, GEWELDIG

Ik wou zo vaak bestellen maar was altijd bang dat het tegen zou vallen, en nu denk had ik maar veel eerder besteld! Lekkere smaken niet bitter maar gewoon lekker!!

Top, super dat je de smaak zelf kan bepalen

Ik heb meerdere producten( vegan protein shake, pancake mix, whey isolate) besteld en het bevalt enorm goed. Het grote voordeel vind ik dat je zelf de smaak bij de shakes kan toevoegen. Nu heb ik voor het eerst de clear whey isolate besteld en deze vind ik persoonlijk fijner dan de shakes die met melk maakt. De verpakkingen zelf vind ik wat ongandig voor mijn kleine handen. Ik blijf mijn producten hier zeker bestellen :)

Smaakte fantastisch

Geen zware eiwit drank valt normaal in mijn maag. Had een shot cappuccino genomen erbij niet te zoet en smaakte natuurlijk! Top!

De beste

Veel geprobeerd maar ik blijf terugkomen omdat dit merk de beste is vinden ik en mijn zoon.

Weet nog niet

Ik ben pas begonnen En zie nog geen verschil Hoop dat dat nog komt

Goed!

Alles prima

Top produkten, fijne levering

Wij gebruiken met het gezin verschillende producten zowel vegan als op dierlijke eiwit basis. Eiwitpoeder, Granola, pancakemix, collagen, de shakertjes en allerlei verschillende smaken shots. Iedere keer weer een feestje als het pakket binnenkomt. Heel blij mee!

Top snelle service.. en erg lekker. Ik beveel jullie echt aan.

Ik ben enthousiast en erg tevreden

Fijne producten, goede service.

Snelle levering, veel keuze en heerlijke smaken!

Ik vind het enorm fijn dat je bij de naturel whey (isolate) zelf smaken kunt kiezen. Hierdoor kun je én afwisselen én loop je niet de kans dat je met een bus eiwitpoeder blijft zitten die je niet lust. De smaken zijn ook nog eens super lekker!

Ik vond de creatine van erg goeie kwaliteit en ben er tevreden mee

De creatine lost goed op verpakking ervan was netjes en er zit ook inderdaad geen smaak aan dus alleen met water kan je ook gewoon doen

Goeie producten en een snelle levering!

Ik vind de shots van Personal Protein fijne producten die ik dagelijks gebruik. Niet te zoet en lekker qua smaak.

Lekkere shakes, concept is heel fijn.

Veel keuze

Dit is mijn eerste bestelling hier en er was zoveel keuze. Zoveel lekkere smaken!! Dus ik heb een box met 8 smaken naar keuze besteld. Heb wel al aan allemaal geroken want ja... Nieuwsgierig haha maar nog niet geproefd. Ben heel benieuwd naar de smaken!