Makkelijk te drinken

Uitstekende site/service!

Nu diverse keren bestelling geplaatst. Prima site, makkelijk bestellen en betalen. Meestal volgende dag al in huis. Dat er een persoonlijke kaartje bij zit is echt leuk!

Fijn!

Super fijn dat ik m’n eiwitiname op deze manier toch voldoende binnen krijg

Beste merk ooit!

Ik heb altijd verschillende merken geprobeerd maar daar zaten altijd zelf al standaard smaakjes aan. Gewoon niet lekker! Toen kwam ik PP tegen en het paste gelijk bij me.

Hoef geen poeder meer weg te gooien omdat, ik de smaakjes nu zelf toe kan voegen. Wanneer er een product misde kreeg ik deze nog gewoon opgestuurd. Erg blij met de producten.

Altijd top!

Al sinds de eerste keer ben ik bij met de producten, super lekker en gezond! Snelle verzending ook altijd Echt top!!!

Fijne producten en persoonlijke aandacht gaan hier samen

Al verschillende producten aangeschaft om mijn veranderende levensstijl inhoud te blijven geven. Whey poeder om heerlijke producten mee te bakken en diverse smaakjes. (nog steeds geen favoriet bepaald) Diet poeder om een paar keer per week mijn maaltijd mee te vervangen.

Snelle levering van heerlijke Shakes

Na meerdere bestellingen van whey proteïne en verschillende smaken heb ik nu een uitprobeerset gekocht van clear whey. En natuurlijk wat nieuwe smaken erbij. Gebruik de shots namelijk ook voor in mijn havermout en lattes ;-) heerlijk heel het huis geurt lekker. Bestellingen zijn altijd persoonlijk in gepakt met een handgeschreven briefje! Erg leuk.

Fijne website en producten

Fijne website, snelle levering. Lekkere producten. Ik heb voor de flavour shots gegaan en die zijn heel fijn door de kwark en alles met eiwit(poeder)!

Snelle service en super klantvriendelijkheid

De bestelling werd netjes en snel geleverd. Er werd duidelijk gecommuniceerd via de mail over mijn bestelling. En met dank aan Regine ontving ik een heel leuk tasje als cadeautje! Dankjewel :) Ga zo door toppers! Heel tevreden met jullie en jullie producten!

Personal Protein is in 1 zin geweldig

We bestellen al een tijd bij personal Protein. Shots, eiwitpoeder, eiwitrepen. Fijne producten voor de ondersteuning bij het gezonde eten. Service is altijd goed en de bestelling is snel bij je thuis.

Mijn nieuwste aanwinst clear wey, lekker en steeds een ander smaakje. Goede service en leuk ingepakt!

Zelf de smaak van je Shake kiezen zonder dat je keukenkast uit puilt van alle potten! Wat een heerlijkheid

Sneller levering en goede producten

Ik had de producten direct de volgende dag in huis. Ik gebruik de shotjes door mijn kwark en bakrecepten.

Snelle reacties

Fijne shake en die afwisseling is top!

Goede service goede smaak

Leuk persoonlijk briefje erbij ! Vind ik leuk. De flavor drops zijn goed van smaak! Niet chemisch. De Proteïne bars moet ik nog proeven. Ga zo door.

Nice!

Goed spul en snel bezorgd

Heerlijk!

De shotjes zijn een ware uitvinding. Ik doe ze overal doorheen; havermout, baksels, kwark en zelfs door m’n koffie. Heerlijk! Ik kan niet meer zonder. Vooral vanille is mijn favoriet.

Een hele snelle en nette levering van heerlijke smaakjes!!

Heerlijke producten

En vooral ook het handgeschreven kaartje is super attent!

Goede producten!

Eiwit night Shake smaakt heerlijk! Ik combineer de smaak ‘chocola’ en ‘pindakaas’ Een aanrader!

Er is proteine poeder en er is personal protein...

Wat een wereld ging er voor mij open!! Al tijden kocht ik de "gewone" (want goedkoper..) proteinepoeder. Doordat ik ben gaan bakken (en Bikken) met Lot Beukers toch maar eens gekozen voor personal protein en ooooooo wat had ik dat eerder moeten doen!!! De smaak, textuur, bakbaarheid is zoveel beter dan de goedkopere broertjes. Ik ben blij dat ik heb geinvesteerd in mijzelf, want zo voelt het! Oja het systeem met de flavourshots is ook ideaal. Ik ben dr SUPERblij mee!! En zo leuk ook een persoonlijk briefje bij de bestelling, Dankjulliewel!

Gemakkelijk en lekker!

De bestelling was er niet zo snel als beloofd. Op maandag om 16:15 besteld, helaas pas op donderdag geleverd. De meeste smaakjes zijn erg lekker. De pannenkoeken smaken echt top!

Super lekker, iedere dag een andere smaak!

Ik gebruik de shots los door mijn yoghurt en neem na een training een Shake. Vind de afwisseling en alle smaken super lekker, ik kan kiezen waar ik trek in heb.

Top producten

Eindelijk eens smaken die niet chemisch zijn maar echt lekker en ook lekker ruiken. Gebruik de shots door kwark yoghurt maar ook door beslag heem. Top smaken. Zeker ook door mijn Shakes. Kan niet zonder en je gebruikt zo weinig dat je over heel lang mee kan doen In ❤ with them