Wel goed maar jammer

dat een schepje ontbrak

Erg goed Eiwette shakers

Prijs kwaliteit prima en de smaak heerlijk !! Heeft ook goed opties voor veganisten

Geweldig!!!

Super tof dat je zelf je smaak bepaald! En ook nog eens lekkere smaken! Dus je shake of protein pancake zal nooit vervelen!

Goede ervaring!!

Ik heb een goede ervaring gehad! Hele fijne producten en een snelle levering. Altijd leuk dat handgeschreven kaartje erbij.

Fijne producten

Ik kocht de whey isolate en de clear whey. Beide producten zijn makkelijk in het gebruik en goed op smaak te krijgen met de verschillende shots. Enige minpunt is dat ik niet in staat was de pot clear whey open te maken omdat het deksel te groot was voor mijn handen (En de hulptroepen moesten worden ingezet). Hierdoor kan ik hem ook niet goed afsluiten waardoor ik nu vooral hoop dat de whey niet onnodig snel vergaat doordat er bijvoorbeeld vocht bij komt.

The good stuff

Heerlijke smaken, lekkere luchtige Shake. Had van mij iets dikker gemogen maar ideaal dat je van smaken kan wisselen. Al hoewel ik de pistache smaak nog steeds mis in jullie heerlijke collectie! Btw dont forget to try the pancakes, as sweet as pie!

Super fijn dat ik 1 pot heb met 4 smaken!!!

Super fijn dat ik nu 1 pot whey isolate heb en toch keuze uit 4 smaken scheelt veel ruimte in de kast en het is nog lekker ook wat wil je nog meer!!! Super tevreden over dit product het is zeker een aanrader!!!

Heerlijke granola!

Heb de choco cashew granola voor het eerst gehad bij mijn beste vriendin en was meteen verkocht! Net dat beetje extra wat mijn ontbijt compleet maakte.

Perfect!

Prima ervaring snelle service en met een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Ik heb nu al een paar x besteld en ik ben zeer tevreden over de levertijd. Ik gebruik de diet shake en deze help mij heel goed ik raak de gewenste kilo’s kwijt en ik kan iedere Shake naar de smaak maken welke ik op dat moment zin in heb ideaal, zo word je de shake ook nooit moe !

Snelle levering en lekker producten

De beste eiwitrepen die ik tot nu toe heb gegeten! Moet helaas wel elke keer wachten op een sale want ze zijn vrij duur, vooral met verzendkosten er bovenop; gratis verzending haal je ook net niet met 2 dozen van 12. Zou ook fijn zijn als je ze ook per stuk kon bestellen ipv meteen 12. Verder goeie service en ze waren er heel snel.

Top om zelf mijn whey en smaakje te kunnen combineren

Blij met de neutrale whey protein en de zelf te kiezen smaak per moment. Zo heb ik altijd waar ik op het moment trek in heb! Ook de pancakes zijn superlekker en easy!!

Best shake everrrrrr

Heerlijke shakes, voedzaam en super fijn at je makkelijk kan afwisselen in smaak met 1 basis product! Super mooi verpakt met een persoonlijke boodschap echt MEGA tof, voelt als een cadeautje krijgen :)

altijd lekkere flavour shots

Ik had de Protein Blend en een aantal flavour shots besteld. Altijd lekker! Mijn moeder is nu ook fan en wilde er ook een paar hebben.

Snel en persoonlijk

Goede service Snelle levering Leuk persoonlijk kaartje erbij

Alles helemaal top

Prima eiwitshakes en superhandig met die shots.

Ideaal concept, geen hele kast vol met verschillende smaken eiwitpoeder. Nu één grotepoten en wat shots en ook nog heerlijk van smaak

Fantastisch, echte aanrader!

Fantastisch product. Zelf iedere ochtend een smaak kunnen geven aan je Shake is geweldig. Daarnaast zijn er zoveel smaakjes om uit te kiezen en ze zijn allemaal bijna even lekker! Ook het persoonlijke berichtje bij de verzending maakt het net even iets specialer:) echt een aanrader!

Snelle levering en heerlijke repen!

De levering was zoals altijd weer super snel. Erg leuk dat er elke keer ook een persoonlijk kaartje bij zit. En de eiwitrepen blijven mn favoriet!

Zeer tevreden. Bestelling snel geleverd en de persoonlijke touch maakt het helemaal af. Ik bestel hier de volgende keer zeker weer!

Goede producten, snelle levering, goede service

Bestelling de volgende dag al binnen.

Super service en fijne goede producten

Goede prijzen, snelle service en de producten zijn goed. Ik gebruik de vegan lijn, de shake zet ik wel even op de blender zodat er zeker geen klontjes meer inzitten. Shotje naar keuze erbij en klaar!

Topproduct die flavour shots. Ik wil niet meer zonder

Voor mij zijn de flavour shots echt een uitkomst. In gebruik ze nu 2 jaar en wil niet meer zonder. Ik gooi ze door mijn yoghurt, maar ook door mijn bakrecepten. Meestal gebruik ik de naturel varianten. Maar ook de andere zijn als afwisseling erg lekker.

Snelle levering, met heerlijke producten

Personal protein heeft lekkere producten, snelle service met een persoonlijk tintje.

Super goede producten

Ik gebruik verschillende flavour shots en ben super tevreden