Veel keuze, leuke prijzen. Goede producten! Het personeel is ook heel vriendelijk en de service en verzending was top! Zou hier zeker nog een keer bestellen, en dit ook aanraden aan mn vrienden.

Snelle levering. Heel leuk dat er een persoonlijk berichtje bij de bestelling zat! De producten zijn super!

Top product!

De pure whey smaakt super! Niet korrelig,dik of rare substantie. Hij is gewoon lekker!

Heerlijke smaken!

Ideaal om zelf je smaak te kunnen geven waar je op dat moment zin in hebt!

Helemaal top!

Mijn pre workout, is echt top! Werkt ook voel overal tintelingen, dus het werkt echt. Top product en zou het aanbevelen aan iedereen.

Dankzij personal protein is het super makkelijk om op gewicht te blijven.

Super lekkere producten. En zo heerlijk de shots. Elke dag een andere Shake.

Altijd weer een leuke verrassing

De bestellingen zijn altijd ingepakt met plezier, altijd zit er een leuk kaartje bij met een vriendelijke en leuke tekst die je dag zelf ook weer goed maakt.

Helemaal top!

Besteld en de volgende dag al in huis. Goede producten die voldoen aan mijn verwachtingen inclusief een persoonlijk kaartje, altijd leuk!

Ontzettend fijn product

Ik heb recent de clear whey met de smaken tropical en cola gekocht. Dit is oprecht de eerste whey die ik kan verdragen en een goede smaak heeft. Ik ben enorm fan en zeg het ook tegen iedereen!

Snelle levering en lekkere shakes

De levering van PP verliep erg snel en soepel. De shakes zijn lekker (speculaas en watermeloen in ieder geval!) en niet zo zoet als alle andere concurrerende merken.

Personal protein is altijd een cadeautje

Heerlijk als de shots weer binnen zijn. Wij gebruiken de smaakjes in de yoghurt, in de koffie, bij het bakken en waar maar mogelijk Ze zijn een heerlijke toevoeging en echt een traktatie

Goed bedrijf

Prima service, Als er iets fout gaat wordt het zonder problemen hersteld.

Goeie service met persoonlijke touch

Meerdere producten besteld bij Personal Protein. Alle zeer goed v kwaliteit.

Geweldig producten

Zo blij met al jullie producten... altijd snel geleverd en een persoonlijk kaartje er bij super leuk !!!

Doe nog maar een shotje!

Heerlijke ****s om mijn slagroom een smaakje te geven.Of om grieks yoghurttaartje te maken in verschillende smaken. Ben zelf niet van de fruitsmaken maar heb wel de caramel en cappucino en nouja, bijna alle andere smaken. GENIETEN!

Duidelijk, goede en snelle service

Op de website staat duidelijke info.. de levering ging volgens afspraak en was snel. Bij de bestelling ook 2 samples gehad om te proberen en dat vond ik fijn.

Fijn al die smaakjes zelf kiezen

Ik hoorde bij die groep die op een gegeven moment klaar was met dezelfde smaak shake van zo’n grote zak! Dus ik ben helemaal blij met zoveel keus aan shotjes! ( misschien wel iets te veel keus ) Ze zijn alle 4 ( ik heb een combi pakket besteld) lekker en uniek van smaak. En er zat ook nog een klein kadootje bij!

Jaah! Super weer! Ben helemaal blij met al die lekkere smaakjes. Maakt je gezonde maaltijden, baksels toch net een beetje spannender!

Fijn product en snelle levering

Deze whey is heerlijk en met de shotjes zelf er een lekker smaakje aan geven. Top!

Heel goed snelle bezorging

Bestel een tijdje mij favoriete caramel flavor shots. Altijd een leuke persoonlijke boodschap erbij. Laatst ook 2 Protein bars om te proberen erbij gekregen. Kortom top service.

super lekker en handig!

super lekker door je kwark! voor bijvoorbeeld als je kwark niet zo lekker vind maar toch genoeg eiwitten binnen wilt krijgen :)

Fantastisch!

Super kwaliteit, snelle levering en heerlijke smaken shots zodat je elke dag kan wisselen en volop genieten van je protëine shakes en pancakes. Dit wil je!

Heerlijk!

Fijn om je eten zonder suiker toch net wat meer smaak te geven! Niet duur en super snel geleverd!

Snelle afhandeling

Fijne producten, snel in huis. Love the shotjes!

Wat ik zo leuk vind als ik bij jullie bestel, is dat extraatje, dat handgeschreven kaartje en een sample van iets. Bovendien wordt het razendsnel verzonden en tot nu toe heb ik pas 1 nieuwe smaak geprobeerd, cappuccino, maar die was ook weer heerlijk. Ben heel blij dat ik van jullie bestaan af weet!