Enthousiast bedrijf

Snelle levering, goede producten en altijd een persoonlijke noot bij je bestelling

Wat een uitvinding

Heerlijk de dieet shakes en al helemaal de verschillende smaakjes. En nu de caramel in de koffie geprobeerd.. nou ik ben onwijs blij met jullie producten!

Goede producten, top service

Ik ben fan van de flavors. Ik gebruik ze vrnl in mijn yoghurt/kwark, maar ook erg lekker in de koffie. Goede service, snelle levering. En altijd leuk persoonlijk kaartje, leuk :-)!

Heerlijk

Ik bestel regelmatig de flavour shotjes. Ik gebruik ze voornamelijk voor in mijn kwark/yoghurt of ik maak er een heerlijke koffie mee.

andere favoriete smaak!

Goede producten en door de vele shotjes iedere dag een andere favoriete smaak!

Vakkundig

Hele snelle service en ik ben erg blij met de protein shots. De smaken zijn erg lekker! Het persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling vond ik ook een leuke toevoeging.

Heerlijke producten, goede service

Elke keer weer een snelle en persoonlijke levering. Ik gebruik de smaakjes niet alleen in de milk- en eiwitshakes, maar ook in yoghurt en in baksels. Ik ben fan!

mooie producten en lekker!!

De flesjes met smaakjes zijn erg lekker gemixed door een shake. Het persoonlijke kaartje wat bij de bestelling zat, vond ik zeer klantvriendelijk. Wat mij iets tegenviel was dat de slogan voor 15.00 uur besteld, morgen in huis, niet opging.Bestelling was geplaatst op 24-11-2021, op 27-11-2021 ontving ik pas een mail met de verzendbevestiging en het pakket werd afgeleverd op zondag 28-11-2021.

Top eiwitjes

Snelle bezorging. Goede kwaliteit whey, perfect dat je je eigen smaak kan toevoegen. Perfect!

Lekkere pannekoeken

De pannekoeken zijn lekker, net als de originele pannekoeken. Vult goed als lunch met wat fruit. Ik heb de vanille shot erbij gekocht dat geeft het net iets meer smaak, zonder toegevoegde smaakjes zijn de pannekoeken ook goed te eten. Is mijn eerste bestelling maar super lekker, ik bestel zeker weer!!

Heerlijke smaken

Wat een uitvinding is dit. De eiwitshake was heerlijk en veel minder zoet dan standaard shakes. Verder zijn de shots perfect voor een heerlijke smaak in yoghurt of kwark.

Blij verrast

Ik heb de whey nog niet geprobeerd maar wel de speculaas en nooreo shots in de koffie, heerlijk! Een blijvertje naar mijn idee

Supersnelle levering

Goede producten en snelle levering.

Heerlijke smaakjes en lekkere protein reep

Had al eerder van die flavor shots besteld. Speculaas geprobeerd, erg lekker. Vanille en multivruchten vond ik vorige keer ook lekker. Vanille opnieuw besteld. Notella heb ik ook besteld maar nog niet geprobeerd. Een set van vegan protein bar besteld. De dark chocolate net geprobeerd, is echt erg lekker! Een van de betere proteïne repen die ik tot nu toe heb geproefd.

Goede producten!

Pure Whey Isolate en Night Shake besteld. Goede producten, klontert niet en geen dikke drap. Ik ben tevreden :)

SUPER

Ik vind de eiwit repen top, ik vind ze allemaal lekker, als tussendoortje of na het sporten.

In 1x water en eiwitten binnen

Is lekker met smaakje en in 1x water en eiwitten binnen

Wel goed maar jammer

dat een schepje ontbrak

Erg goed Eiwette shakers

Prijs kwaliteit prima en de smaak heerlijk !! Heeft ook goed opties voor veganisten

Geweldig!!!

Super tof dat je zelf je smaak bepaald! En ook nog eens lekkere smaken! Dus je shake of protein pancake zal nooit vervelen!

Goede ervaring!!

Ik heb een goede ervaring gehad! Hele fijne producten en een snelle levering. Altijd leuk dat handgeschreven kaartje erbij.

Fijne producten

Ik kocht de whey isolate en de clear whey. Beide producten zijn makkelijk in het gebruik en goed op smaak te krijgen met de verschillende shots. Enige minpunt is dat ik niet in staat was de pot clear whey open te maken omdat het deksel te groot was voor mijn handen (En de hulptroepen moesten worden ingezet). Hierdoor kan ik hem ook niet goed afsluiten waardoor ik nu vooral hoop dat de whey niet onnodig snel vergaat doordat er bijvoorbeeld vocht bij komt.

The good stuff

Heerlijke smaken, lekkere luchtige Shake. Had van mij iets dikker gemogen maar ideaal dat je van smaken kan wisselen. Al hoewel ik de pistache smaak nog steeds mis in jullie heerlijke collectie! Btw dont forget to try the pancakes, as sweet as pie!

Super fijn dat ik 1 pot heb met 4 smaken!!!

Super fijn dat ik nu 1 pot whey isolate heb en toch keuze uit 4 smaken scheelt veel ruimte in de kast en het is nog lekker ook wat wil je nog meer!!! Super tevreden over dit product het is zeker een aanrader!!!

Heerlijke granola!

Heb de choco cashew granola voor het eerst gehad bij mijn beste vriendin en was meteen verkocht! Net dat beetje extra wat mijn ontbijt compleet maakte.