Word er misselijk van tijdens sporten

Heb veel verschillende smaken shots en de blend. Wilde een goede shake als ontbijt echter word ik er misselijk van als ik na de Shake ga sporten. Voor mij dus geen succes.

Top produkten

Ik gebruik al geruime tijd de Pure Whey Isolate met diverse shots en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Structuur, smaak, gebruik alleen maar positieve ervaring. Bestellen gaat makkelijk en de levering verloopt altijd soepel. Dus een zeer tevreden klant.

Pakketje waar je blij van wordt!

Snelle levering van een pakketje waar je blij van wordt. Niet alleen omdat de smaak is zoals beloofd maar ook omdat het pakketje zelf duidelijk met zorg klaar gemaakt is.

Nice new Experience

Was a nice a good experience to try different website with different products Thanks to the team

Product is beter als verwacht

Super product en super snelle levering. Zeer tevreden

Een liefdevolle kennismaking.

Ik was heel verrast door het pakje. Ik ga heel goed op een persoonlijke boodachap erbij en was blij met de info over het team. Wat een mooi bedrijf! In de eerste instantie heb ik het aangeschaft om mee te bakken, echter drink ik ook proteine shakes ivm sport, maar moest erg wennen aan het feit dat het een stuk dunner is dan ik gewend ben. Of ik doe iets fout? Voor het bakken is het geweldig!

Geweldig!!

Lekkere shotjes!!!

Lekker!

De clean whey is even wennen, maar heel chill als je een keer geen zin hebt in een Shake!! De proteïne blend is gewoon top!

Zeer snelle service en duidelijke communicatie!

Mijn bestelling bij Personal Protein kwam supersnel binnen, ik werd goed (en niet dwingend) op de hoogte gehouden over de levering.

Goede producten en Top service!

Naast fijne producten, lekkere repen en heerlijke smaakmakers ook goede snelle levering en service. Foutje in de bestelling werd direct uiterst correct gecorrigeerd!

Bestel er al jaren en ben dik tevreden.

Ik bestel er al jaren en ben dik tevreden. Snelle levering van heerlijke producten en altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij, hoe leuk is dat :)

Snelle bezorging en top producten!

Love the flavour shots!

Amazing

Love the flavors!!!

Super!!

Ik ben mega fan van de smaakshots van Personal Protein. Je doet er lang mee, ze smaken goed, en worden altijd netjes en snel verzonden. Echt een aanrader!

De flavour shots zijn geweldig!

Ondertussen heb ik alle smaken van de flavour shots. Heerlijk door mijn kwark en baksels. Echt een aanrader!

Heerlijke producten!

Ik ben groot fan van de granola en de eiwitrepen. Het is echt een cadeautje wanneer het binnenkomst met een persoonlijke boodschap. Dat waardeer ik enorm.

Geweldig product

Super deze flesjes heerlijke smaken je kunt ze over al in gebruiken warm of koude gerechten

Super goed!

Ik had altijd andere eiwitshakes, maar deze zijn niet meer te koop. Lastig om dan over te stappen naar een ander. Toen zag ik deze, met meerdere smaken en wilde dit wel proberen. Ben nu verzot aan de smaak Cappuccino, wat lekker!

Heerlijk in de koffie

Eerlijk is eerlijk: ik gebruik de caramelshots vooral in de koffie of latte. Zo heb je een lekker zoete en toe calorie-arme traktatie

Tevreden

Snelle levering, goed verpakt, hand geschreven kaart erbij en een gratis eiwitreep cadeau.

Ik ben een fan van de producten van personal protein. Ze smaken lekker, zijn snel thuisbezorgd en ook nog eens scherp geprijsd!

Uitstekend !

Super producten ontvangen d.m.v een snelle levering met een extra proteïne reep als bedankje !

Hele fijne producten!

Ik vind het een fijn product, het concept is super leuk en zeker als je van variatie houd! Zo handig dat je met de smaakshots eigenlijk elke dag een andere smaak kan shaken! Ook gebruik ik het in baksels de appel kaneel is heerlijk in een baked oat! De voedingswaardes zijn ook goed in vergelijking met andere shakes.

Goede producten, persoonlijke touch

Goede producten en veel keuze. Snelle levering met wat extra’s als nieuwkomer.

Geweldig!!

Zowel de producten als de service echt geweldig. Er was iets fout gegaan met het leveren van mijn pakket en dat werd direct in een dag opgelost. Ook de pre workout is super. Doet wat het beloofd zonder nare bijwerkingen. De eiwit shake is ook heerlijk! Kortom ik word vaste klant en kan het iedereen aan raden!