Top levering

Voor het eerst besteld bij personal protein, maar het beviel super goed! Goede producten en omdat het mijn eerste bestelling was kreeg ik er een leuk handgeschreven kaartje bij en een gratis sample van de natural whey poeder. In één woord “top”.

Proteine poeder top voor bakken met lot Beukers repen niet mijn ding

De proteine poeder is top, niet te veel smaak. Heb nog een beetje moeite met de smaakjes niet te heftig doen. Maar de repen vind ik niet lekker maar mijn huisgenootje wel, dus smaak dingetje

Niets te klagen

Ik bestel al geruime tijd mijn sportvoeding bij Personal Protein. Tot aller tevredenheid. Pannekoekenmix is prima te bereiden, goede smaak. Breakfast shake is een heerlijk begin van de dag. Zeker na een intensieve avond boxen. En nog een aantal zakken met Granola. Liefst die met noten !! Heerlijk spul.

De pannenkoekenmix is heerlijk.

Het is elke keer weer een feestje om zo'n pannenkoek te eteb

Ik vind het een mega uitvinding en de smaken zijn heerlijk!

Het is dat ik al een hele leuke baan heb, maar anders had ik bij jullie gesolliciteerd. Wat een top producten. Heel lekker qua smaak en super qua uitstraling. Dit kan niet anders dan nog een groter succes worden. Ook voor koffie bars, weg met die ‘vieze’ suiker toevoeging smaakjes. Maar pak dit als smaak. Kortom een klant erbij, and i spread the word voor jullie! Groetjes, Sabine Ps bedankt voor de extra repen ipv de €5,- korting.

Snel geleverd, dik tevreden

Eerste keer dat ik bestelde bij Personal Protein. Kende de producten al, gebruikten ze in de sportschool waar ik werkte. Flavorshots zijn super handig, zo raak je niet snel verveeld van een smaak! Kers op de taart was het persoonlijke berichtje in de doos, maakte mijn dag!

Tip top in orde!

Afgelopen week weer heerlijke granola ontvangen! Snelle levering en keurig verpakt met een persoonlijke note!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd met een leuk kaartje erbij

Heeeeerlijk!

De Clear Whey besteld met alle smaken! Te lekker en zeker de moeite waard!!!

Goed product voor een goede prijs. Anders dan andere bieden jullie de mogelijkheid met de smaakjes om voor elke Shake een ander smaakje te hebben. Heel fijn die variatie mogelijkheid

Top producten en snelle levering

Meerdere producten inmiddels gekocht. Whey isolate, clear whey en protein pancake mix. Allemaal top!! Qua smaakjes is de citrus iets te chemisch voor mij. Vanille en mango zijn voor mij de toppers van de whey.

Goede service en kwaliteit... En als je ergens niet tevreden over bent lossen ze het meteen netjes op!! Ik vond bv een eiwit echt niet lekker ...nu sturen ze iets anders voor me...

Super vet mega gers!

Persinal Protein is super leuk qua taalgebruik. De producten awesome! En service cq contact op social media rapper dan rap. Ga zo doorrrrrrr

Goed (en gezellig) verpakt en snel verzonden! Over de kwaliteit van de gekochte producten ben ik ook zeer tevreden.

(Eiwit)Rijke smakelijke uitstekende ervaring!

Van ontvangen tot nuttigen zijn de producten van Personal Protein een (Eiwit)rijke, goede en smakelijke ervaring!! Clear Whey Isolate is onze laatste aanwinst. Easy te maken, goede smaak. En zoals we inmiddels gewend zijn, ook weer op smaak te maken met jouw favoriete smaak shot!

Snelle levering en goede smaak . Ik heb de nieuwe clear whey besteld.

Zoals altijd snelle levering en goed qua smaak

Clear Whey Isolate als ideale uitkomst

Altijd leuk om weer een pakketje van Personal Protein te ontvangen, ik word al vrolijk wanneer ik de doos openmaak. Voor iemand die veel moeite heeft om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen, is Clear Whey de ideale oplossing. Zeer tevreden!

Wat een fantastische eiwitshake

Een eiwitshake die ontzettend fijn is in gebruik, heerlijk licht valt en ook weer erg lekker is. Absoluut een aanrader.

Hele fijne producten

Via mijn sportschool in aanraking gekomen met Personal Protein en sinds toen al erg tevreden over de producten. Pas zag ik de nieuwe clear whey voorbij komen en die moest en zou ik uitproberen dus meteen maar besteld en tot nu toe geen spijt van gehad! Daarnaast ook een heel leuk persoonlijk berichtje bij mijn bestelling gekregen dat maakt het net een cadeautje.

Wat een uitkomst de flavour shots

Dat ik dit niet eerder heb ontdekt.. Flavour shots! Wat een uitkomst. Zowel de pannekoeken en de whey shakes zijn heerlijk. Pannekoeken bakken ook super makkelijk. Pre workout werkt ontzettend goed en smaakt heel lekker.

Fijne smaakjes

Heel fijn om nu te kunnen afwisselen met diverse smaakjes in bijvoorbeeld proteïneshakes, maar ook bijvoorbeeld ontbijtjes. Heel makkelijk in gebruik en vooral de stroopwafelsmaak is favoriet!

Vanaf het eerste moment verkocht!

Al meerdere potten en producten besteld en keer op keer een geweldig product: geen klontjes en iedere shake een andere smaak. Voorheen werd ik een bus met 1 smaak al snel zat. Nu heb ik inmiddels zo’n 12 verschillende smaken en zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Plus de smaakjes doen het ook super in de koffie of kwark! De clear whey is ook top. Lost super op en ideaal voor tijdens het sporten. Voor mij geen ander merk meer!

Kwaliteit

Uitstekende unieke producten

Hele lekkere proteïne poeder met smaakjes!

Heel fijn concept waarbij je zelf je smaak van de proteinepoeder kan kiezen. Heel veel keus en de smaakjes zijn super lekker! Poeder is van goede kwaliteit.

Ontzettend lekker

Ik heb de clear whey geprobeerd en buiten dat het er al superleuk uitziet smaakt het ook superlekker, zeker een aanrader!