Snel

Snelle levering en snelle reactie op mijn gestelde vraag.

Lekkere shots en snelle levering

Prettige ervaring met Personal Protein BV. De shots voldoen precies aan mijn verwachtingen. Verpakking was echt een 'kadootje'. Goed verzorgd. Bestellen was makkelijk en snelle levering. Top.

Geweldige uitvinding

Ik ben snel mijn smaken van proteine shakes beh en met deze smaakjes kan ik varieren en hoef ik dus niet telkens een nieuwe pot proteine te kopen! Geweldig!

Uitstekende klantgerichte service

Snelle service en als je ergens tegen aanloopt wordt je vriendelijk en snel geholpen.

Top whey!

Na eerder whey van een ander merk te hebben geprobeerd uiteindelijk uitgekomen bij PP. Wat een super fijne substantie. Mengt erg goed met mijn dagelijkse havermout. Samen met de verschillende smaak-shotjes (niet allemaal even lekker, maar gewoon even uitproberen) een groot succes!

Positieve ervaring

correcte service, het kaartje met een persoonlijke boodschap in de doos vinden was een aangename verassing en dan bleken het ook nog eens zeer goede producten te zijn, hier alvast een gelukkige klant :-)

Snel geleverd, makkelijk te bereiden

Heerlijke pannekoekjes

zeker een aanrader!!!!

na veel zoeken naar goeie shakes hier op uitgekomen, en na een week echt al helemaal verkocht, net nog meer flavor shots besteld, super handig dat je nu gewoon elke shake andere smaak kan maken, en je niet een hele tijd vast zit aan 1 smaak!! en zeker goedkoop!

Goede producten, bestellen was even lastig

Na een try-out pakket wilde ik een pot bestellen. Helaas lukte dit niet via mijn eigen account. Met hulp van de (erg snel reageerende) klantenservice lukte het nog niet helemaal en hebbik gekozen om het via een ander mailadres te doen. De pure wey isolate is heerlijk. Geen klontjes in mijn shake, makkelijk klaargemaakt en heerlijk dat je je eigen smaak kam kiezen. Mijn favoriete is vanille, maar ik heb nog een paar smaakjes klaar staan om uit te proberen!

Topsmaken

Er gaat een hele wereld aan smaken open!! In yoghurt, bij eiwitpoederpancakes, kwark, koekjes en in alles waar ik een smaakje extra wil doe ik het in.

Fijne afwisseling van verschillende smaken

Fijne shakes waarbij ik per dag in kiezen welke smaak ik zin in heb, shakes vullen goed. Repen gebruik ik vaak rondom het sporten of als een gezonder tussendoortje als ik onderweg ben.

Gewoon top!

Snelle verzending en fijne producten! Ook het concept met de flavour shots is gewoon top! Elke dag een ander smaakje

Snel geleverd en goede service

Alles rondom het bestellen was goed geregeld. Ik kreeg snel een bevestigingsmail en het pakket had ik de volgende dag in huis. Kortom: top service!

Heerlijke smaken en snel in huis

Ik heb de Pure whey met verschillende smaakshots besteld (bij mijn voorraad kwam de bodem in zicht). Het is super fijn dat je de whey zelf de gewenste smaak kunt geven en je met 1 pot dus heel veel variërende recepten kunt maken. De levering verloopt super snel.

Protein met een shot, superlekker!!

Was verwonderd dat het zo een lekkere smaak had.

Protein flavour shots

Heel tevreden over de snelheid en netheid van leveren. Ik heb diverse flavour shots besteld, de citrus is heerlijk, ook in baksels. De appel kaneel vind ik erg chemische, misschien zou alleen kaneel beter zijn… De rest moet ik nog proberen;-) Gr Remke

Zalig

Ik vind het een fantastisch product. Heel fijn dat je kan afwisselen met smaakjes en vind ze ook heel lekker

Super leuk concept met lekkere smaken

Het concept met de smaken is super goed bedacht. Vaak had ik dat je een grote zak whey moest bestellen en dan was ik de smaak vaak zat. Met de whey van personal proteïne is dit niet meer aangezien je 4 verschillende smaken erbij krijgt. Al met al een hele goede ervaring en ga ik vaker mijn proteïne bestellen. Enige nadeel is dat de scoop die erin zit groter is dus je moet afmeten hoeveel je erin doet.

Goede producten en snelle levering

Een echte openbaring

Ik had niet gedacht dat ik zo een voorstander ging zijn. Wat begon als een “uitprobeersel” is uitgedraaid tot mijn nieuwe “go-to” merk. Ik denk niet dat ik ooit nog andere poeders ga kopen.

Verrassend

Het zag er online al mooi en lekker uit, maar dat zegt natuurlijk niet alles. En al moet ik nog even qua dosering wat aanpassingen doen; want te zoet of juist net iets te weinig smaak, het bevalt prima! Ik ben lekker aan het uitproberen en ga zeker nog een nieuwe bestelling plaatsen want ik ben heel erg benieuwd naar de andere smaken! Gr. Monique

Ziet er super strak en professioneel uit!

Zoals ik in de titel zeg, super strak en professioneel. Dat zijn uiteraard de looks, maar het doet ook wat het moet doen. Heerlijk ook die shots stroopwafel en caramel. En de whey shake is perfect. Duidelijke inhoud en ook zeer tevreden over de smakelijk en werking. Bedankt!

Toppie!

Altijd leuk zo'n handgeschreven, persoonlijk kaartje bij je bestelling. Ook snel bezorgd :)

Elke keer weer genieten

Snelle service en levering en helemaal fan van de producten. Zowel de whey maar ook heerlijke pancake mix. Maar het meeste fan van de flavourshots, die zijn niet meer weg te denken bij mijn bakrecepten en ontbijtjes.

Mijn vraag was snel beantwoord online, prettige communicatie