Beste shake ever!

Top kwaliteit en super lekker smaken!

Heerlijk

Voor het eerst besteld bij Personal Protein. Goede en snelle service. De Protein Blend met Mango smaak geprobeerd. Echt heerlijk, geen chemische smaak. Andere eiwit shakes vind ik niet te hachelen maar deze is echt heerlijk!!

Super snelle service en lekkere eiwitten

Ik krijg altijd een persoonlijk briefje bij mijn bestelling geschreven. Is niet nodig maar dat maakt de bestelling die ik krijg (wat altijd suuuper snel is) extra speciaal. Daarnaast zijn alle producten keilekker. Ik bestel al jaren de grote potten whey voor in de yoghurt, kwark of baksels. Maar sinds kort kan ik ook de heerlijke granola eraan toevoegen. Jammie! Bedankt toppers. Heeel tevreden altijd. Al meedere jaren.

Geweldig!

Ik heb altijd veel moeite gehad met water drinken. Ook vond ik het moeilijk om geen zoetigheid in me koffie te doen. Sinds ik de flavour shots van Personal Protein heb ontdekt drink ik alleen nog water met verschillende smaken. Ook mijn koffie wordt een klein verwen moment met de zoete varianten zonder dat ik me schuldig voel. Ik gebruik het elke dag op verschillende manieren van water tot door de yoghurt. Het smaakt fantastische en heeft wat mij betreft als enige geen vieze stevia smaak en als plus punt nul calorieën en nul suikers! Ik vind het geweldig!

Fijne service, uitmuntende kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de producten van Personal Protein. De kwaliteit van de eiwitten is erg goed. Daarnaast is het fijn dat je de smaak zelf door middel van de flavour shots kan toevoegen. Deze shots zijn trouwens niet alleen fijn voor de eiwit-shakes. Ik start mijn ochtend graag met een kop koffie met een vanille, of stroopwafel, shotje! Maar ook in baksels zijn ze mega goed te gebruiken. Het assortiment is in de loop der tijd ook uitgebreid met fijne aanvullingen zoals de pancake mix en de milkshake-poeder!

Mega lekkere toevoeging aan mijn ontbijt

Mijn ontbijt was al een feestje iedere dag, maar nu met personal protein flavour shots is het pas echt een spektakel! Iedere dag de keuze uit meerdere smaakjes. Echt een aanrader!

Lekker en handig vult prima als maaltijd vervanger

Product netjes verpakt smaken goed en communicatie met een persoonlijk berichtje leuk. Tip proefzakjes eventueel van product. Dan heb ik het over de pancakes deze vind ik zelf niet super maar heb nu een hele pot waar ik nu mee zit. Was beter als proefpakketje er was geweest .

een basis met vele smaken

Een basis met vele smaken

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit producten en snelle levering. Wel prijzig maar je krijg er wel kwaliteit voor terug.

Goed spul, snelle levering

Helemaal niks mis mee, gewoon goed.

Kwaliteit

Snelle levering, uitstekende kwaliteit van product.

Top product, toplevering en top inspiratie op social media!

Helemaal top. Klinkt als geslijm, maar er is niks overdreven!

Helemaal top!

Ik gebruik het nu hooguit een weekje maar ik ben er helemaal weg van. Normaal word ik na een tijdje flauw van de smaak van mijn proteïne, maar dat wordt met jullie product geen probleem :)

Persoonlijke aandacht

Goed product, snel verzonden maar belangrijker nog zo'n leuke marketing. Een boekje erbij en een handgeschreven kaart. Foto's waardoor je ziet wie jouw bestelling heeft behandeld. Fantastisch.

Mijn bestelling was snel binnen. Ook kreeg ik nog een gratis zakje eiwitpoeder omdat ik alleen flavor shots had gekocht.

En is erg lekker

Heerlijke producten

Ontzettend lekker en de oplossing voor als je zo nu en dan eens wilt wisselen van smaak.

Hele goed op tijd gekomen

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De bezorging ging vlot en de afwisseling met de smaken is echt top.

Besteld en snel geleverd.

Niets meer aan doen, helemaal top!

Goed! Was prima te drinken en werkt goed.

Makkelijk te drinken en heeft goede effect

echt lekkere shakes

Doordat je zelf kunt bepalen welke smaak je door je shakes doet, wordt het nooit saai.

Goede en snelle service

Erg fijne producten voor dagelijks gebruik!

Kwaliteit

Top kwaliteit en snelle levering. Met een leuke persoonlijk beticht bij de zendering

Tot nu toe tevreden! Goed kwaliteitspul

Ben pas net begonnen met de creatine i.c.m. eiwit-shakes, en tot nu toe bevalt hij goed. Is heel makkelijk op te lossen in water en je proeft het nauwelijks. Hoop op snel resultaat!