Top bedrijf!

Fijne webshop met prima producten en altijd goed verpakt en snel verzonden.

Hartstikke goed.

Leuk bedrijf en de flavour shots zijn erg fijn! Zeker een aanrader voor anderen.

Precies wat ik nodig heb

Vanwege mijn trage schildklier heb ik lang niet kunnen sporten. Om mijn gezondheid op peil te houden ben ik bezig om mijn leefstijl aan te passen, door oa de switch te maken naar vegan. Sinds een paar maanden kan ik weer sporten, deze Shake geeft me iig een verzadigd gevoel na het sporten!

Gek op de flavourshots!

De flavourshots zijn ideaal om bijvoorbeeld kwark net even wat lekkerder te maken, zeker omdat je elke keer een andere smaak kan kiezen. Het bakken van taarten maar ook lekkere drankjes gaan er perfect mee!

Goed spul, lekkere smaken

De eiwit Shakes helpen mij goed na het sporten, de shots smaken lekker, uitgezonderd 2 maar dat is persoonlijk. Jullie hadden 5 sterren van mij gehad als ik niet 2x een probleem had gehad, 1x verzendkosten moeten betalen terwijl ik boven de 50 euro besteld had en nu de laatste x bijna een week op de bestelling gewacht. Jammer!

Zeer fijn product

Ik ben verbaasd over de goede kwaliteit van het product wat ik heb aangeschaft. De Whey poeder met 2 zeer handige smaakmakers!! Zeer fijn voor na het sporten en ik gebruik het in een aantal recepten.

Goede levering en goede kwaliteit

Altijd een snelle levering en goede communicatie. Zeer tevreden

Lekker en gemakkelijk

Er zijn veel smaken die je kunt uitproberen. Er is altijd wel een smaak die je lekker vind. Het is niet alleen lekker om een Shake te maken, maar ook lekker door de yoghurt of kwark. Kom maar op met de eiwitten

Ik vind het een top product! Het was klein verpakt dus ik hoefte niet thuis te blijven voor het pakketje. Daarbij is de smaak ook echt goed. Ja, ik ben tevreden!

Top producten!

Alles is goed van smaak

Apple cinnayummmm

De breakfast shake met een vleugje Apple cinnamon is echt een heerlijke manier om wakker te worden. De smaak is fris genoeg en zoet genoeg voor de behoefte van zoet in de loop van de ochtend niet meer te hebben.

Lekkere smaken en erg klantvriendelijk

Mijn levering was vertraagd door de post. Ik kreeg erg vriendelijk antwoord en werd goed geholpen. Producten zelf ook top.

Ik vind het een geweldig product smaken zijn ook heel erg goed geeft een fijn gevoel om zo iets in huis te hebben!

Kan me geen leven meer inbeelden zonder de shotjes van Personal Protein :-)

Ik bestelde pannenkoekenmix, 10 shotjes en creatine. De pannenkoekenmix eet ik al een tijdje, super lekker met geweldige voedingswaarden. Maar de shotjes: daar kan ik niet meer zonder. Ik gebruik ze werkelijk voor zoveel: in water, havermout, koffie, ijskoffie, kwark, smoothie,... Geweldige producten dus!

De flavour shots zijn super!

De flavour shots zijn echt een hit thuis! Ik gebruik ze veel in mijn kwark en yoghurt. Voor shakes heb ik proteïne blend en toch heeft deze die weeïge smaak… nog ff wat andere flavours proberen om te kijken bij welke ik dat het minst ervaar.

Fijne producten van een fijn bedrijf

Tijdje geleden voor het eerst iets besteld bij jullie, maar nu al meerdere leuke pakketjes gehad.

Lekkere proteïne

Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten maar de smaak is lekker en voor herhaling vatbaar, dus zal wel blijven bestellen!

Ik heb de flavour shots besteld en elke keer maakt 't mijn gerecht,yoghurt lekkerder. Snelle levering ,op en top geweldig.

De shotjes zijn super!

Super blij met de shotjes! Ben wel 10 smaken! En altijd een snelle verzending!

Heerlijk

Fijn om steeds weer een ander smaakje te nemen. Helemaal perfect

Zelfs de proteinerepen zijn heerlijk!

Tweede keer dat ik bestel en ben super tevreden over de producten. Ik krijg proteinerepen normaal echt niet binnen maar de repen van personalprotein zijn echt lekker en makkelijk. Vriendelijke mensen. Proteine granola met melk en een extra shot chocolade is echt een aanrader ook! Heerlijk!

Smaakvol en afwisselend lekker!

Ik heb de diet variant besteld van de poeder. Zonder smaak lijkt het een beetje op dunne Brinta pudding. De extra smaaktoevoeging is geweldig om lekker af te wisselen. Niet te veel erin doen, dan wordt het echt te sterk. Tot nu toe de smaken cappuccino en aardbei geprobeerd. In een woord: heerlijk! Voorgaande poeders gooide ik weg, met de vieze muffe smaak die het gaf. Deze van Personal Protein had ik veel eerder moeten bestellen!

Lekkere en energieke pre-workout

Goeie pre-workout voor een mooie prijs, zoals ze zelf al zeggen; geen overbodige stoffen. Geen creatine als vulmiddel, dit hoor je apart te nemen en niet in een pre-workout te hebben. Al met al zeer tevreden na al heel veel pre-workouts te hebben versleten door de jaren heen.

Fantastische producten

Heerlijke proteïne poeder en super lekkere shots! Ik miste alleen het handgeschreven berichtje, die maakt de bestelling compleet!

Lekker en vult goed

Heerlijke Shake als start van mijn dag. Ik ben niet zo’n ontbijter, maar de Shake vult goed. Variatie in smaken. De repen gebruik ik als tussendoortje en rondom het sporten als energieboost.