GEWELDIG!!!

Ik ben zo blij met Personal Protein! Voor het sporten gebruik ik altijd pre-workout & na het sporten protein shake. Ik ben zo'n groot fan van jullie producten! Het helpt mij goed met het afvallen, bij het sporten en voel mij goed in m'n vel! Ik heb het ook veel aangeraden bij vrienden & familieleden. En die zijn ook erg tevreden met jullie producten. Ook die kaartjes maken mij zo blij! Leuke teksten & motiveert mij weer om te beginnen met het sporten.

Fijne webshop

Personal Protein is mijn to go webshop voor Eiwitsupplementen. Fijne producten en goede informatie. Wanneer je persoonlijk advies wilt kun je ook bijna altijd vragen stellen via de chat.

Top producten

Snelle levering. Fijne eiwitshakes. En hele lekkere smaakjes!

Ik bestel graag bij personal Protein. Ideaal dat de smaakjes los zijn ipv voor een hele bus hetzelfde. Structuur van de verschillende shakes is goed en van degene waar je een vol gevoel van moet krijgen, krijg je dat ook. Zeker een aanrader.

Super tevreden!

Ik heb nu al 3 keer besteld bij jullie en ik ben super tevreden. Heel blij met mijn verschillende shotjes. Ik gebruik deze overal in waar het maar kan in combinatie met de whey poeder.

Whey Isolate Protein bevalt uitstekend!

Met deze whey isolate proteine heb ik totaal geen last van winderigheid. Het heeft ook geen nare nasmaak van kunstmatige suikers. In tegenstelling tot de shotjes. De shotjes zijn niet bepaald vies maar die chemische kunstmatige suikersmaak vind ik persoonlijk niet lekker. Enige wat ik een klein beetje van gebruik (af en toe) is de Naturel Vanille shotje.

Fijne producten en een super service

Ik ben door mijn dochter Kaylee aangestoken met het fitness virus. Jullie producten zijn daarom een perfecte aanvulling op mijn voeding. Groetjes Diana

Fijn eiwitpoeder, en lekkere shotjes voor de smaak!

Goede producten en snelle verzending. En het persoonlijke kaartje geeft me altijd een glimlach!

Heerlijke shakes en pancakes

Eerder deze week weer besteld. Altijd goede kwaliteit en service. Duidelijke webshop. En wordt goed op de hoogte gehouden. Leuk attent kaartje erbij. Het zijn zijn de kleine dingen die het doen. Elke ochtend een andere smaak. Wat mijn dag weer goed maakt.

3x besteld 3x dik tevreden!

Flavour-shots TOP! Isotonic LIME-Flavour, voor mij de eerste échte dorstlesser voor tijdens het sporten! De Chrunchy Almond proteïn bar - gelukkig is die uitverkocht ;)

Fijne service en goed spul!

Vond kwark nooit zo lekker, nu met de vele smaakjes die er zijn kun je lekker variëren!

Smakelijke eiwitshakes

Super producten

De producten die ik heb besteld zijn super lekker en goed van smaak. En de flesjes die je er bij kan bestellen om de smaak nog iets lekkerder te maken zijn ook echt top. Meteen maar 4 besteld. Ook hebben jullie super goede service!

Snelle vriendelijke service

Duidelijke Website, makkelijk bestellen! Ideaal dat je zelf smaakjes kan kiezen!!!! Snelle service met een leuke persoonlijke boodschap in de doos bij aflevering.

Prima smaken, lost goed op en geen meuk! Heel blij met de producten en zeker iets wat ik aanraad bij vrienden

Super! Erg snel met een handgeschreven kaartje, wordt gewaardeerd!

Service en producten altijd super tevreden over. Levering verloopt ook altijd soepel en netjes!

Top product!!

Bij mij koffie in de yoghurt ! Ik word er zo vrolijk van beste start van de dag !

Eiwit Shake proeft super goed. De shotjes maken ze nog beter. Enige eiwitshake die ik lust!

Top producten voor een schappelijke prijs

Wanneer ik jullie producten vergelijk met andere sportvoeding vind ik dat jullie prijs/kwaliteit verhouding zeer goed is.

Keurige levering en prima vervanger van de maaltijd

Positief!

Zoals altijd gewoon goed!

Snel binnen gehad, goed verpakt en goede producten!

Heerlijke shakes!

De verschillende smaken zijn fantastisch. Geen gedoe met 4 potten Whey, maar gewoon één pot en de smaakjes los is echt een goede oplossing. De levering was snel.

Hele fijne shake die je kan afwisselen in verschillende smaken!

Een hele fijne shake die je niet snel zat bent. Je kan makkelijk afwisselen van smaken en hoe sterk je de smaak wilt hebben ! Echt een aanrader.

Snelle levering, goede smaak

Zelfs zonder toegevoegde smaak goede smaak, peaproteine

Snel geleverd super product!

Ik vind de levering altijd super snel , de producten zijn lekker , hoog in eiwit laag in kcal. Kortom een zeer hoge kwaliteit ik ben echt fan