-Snelle levering -De producten zijn netjes verpakt. -heerlijke producten bomvol eiwit En natuurlijk niet te vergeten dat je alles naar eigen wens kan maken met de shots. Ik kan niets anders dan positief zijn!
Mijn produkten snel ontvangen en vindt ze heerlijk! Super snelle service
De smaakjes die ik heb uitgezocht zijn zonder uitzondering zeer goed van smaak! Zou het mogelijk zijn om in de toekomst de smaak :kersen te ontwikkelen? Zou ik hier iemand heel blij mee maken!
Oeh dat klinkt heel goed Lidy, die ga ik zeker onthouden! xx Laura
Fantastisch dat je met 1 pot eiwitpoeder nu zoveel kanten op kunt! Ik heb diverse smaken flavor shot erbij en tot nu toe smaakt alles lekker! Ook door de yoghurt zijn de flavor shots lekker! Voor mij topproducten, en ik bestel zeker nog een keer.
Yesss we zien je graag weer terug Lotte :) xx Laura
heb het geprobeerd met water dat was wat minder en de smaak kwam niet goed naar boven maar met melk is het heel smakelijk
Erg leuk concept. Zo kan je heel veel uitproberen. De milkshake en vegan soy protein shake zijn heerlijk en rijk aan eiwitten. Enkele smaakjes smaken een beetje kunstmatig en zijn niet mijn ding maar er zitten ook erg lekkere tussen. Ik zal bij mn volgende bestelling nog meer smaken en shakes proberen. De veganistische varianties zijn echt een banger!
Jouw review is ook echt een banger Chiara! xxx Laura
Heel fijn die flavourshotjes !!!
Super fijn dat er een alternatief is voor de eindeloze saaie smaken die je normaalgesproken koopt en dus nooit meer met een pot zit die je zat bent. Heel fijn dat je elke keer een ander smaakje kunt toevoegen en jezelf dus kunt blijven verwennen met verschillende ontbijtjes of toetjes! Goede service, mooi design en ik vind de smaken mixed-fruit en caramel dikke aanraders :-).
Heb nog niet de kans gehad alle flavorshots te testen. De speculoos proefde voor mij meer naar bruine suiker dan naar speculoos. De cheesecake was wel lekker! Ik vind het concept wel super!
De levering van het pakketje was ontzettend snel! De flavour shots bevallen me heel goed en je kunt ze overal in doen! Zeker omdat je nu zelf meer de controle hebt over welke smaak en of je überhaupt zin hebt in een smaak. Het is alleen nog even uitproberen hoeveel je van de shot in je product wil doen, maar ik denk dat dat per persoon verschilt. En ik wil Camiel bedanken voor zijn goede slechte grap die hij op de achterkant van een flyer heeft geschreven die in mijn pakketje zat!
Camiel heeft dat met alle liefde voor je opgeschreven Jim ;) xx Laura
Ik vind de shots erg lekker tot nu toe! Heb nu 5 smaken geprobeerd en het geeft echt een heerlijke smaak aan oa havermout, shakes, kwark en yoghurt! Benieuwd naar de andere smaken.
Snel en efficiënt heel leuk dat ze je persoonlijke aandacht geven en de humor die dit bedrijf geeft is ook super! Producten zijn goed en prijs vriendelijk !
Thanks voor je mooie review Lindsey! We doen ons best om iedereen aan het lachen te krijgen :) xx Laura
Geen klonten en ideaal door de shots, altijd een andere smaak!
Altijd leuk als een bedrijf blij is met je aankoop. Vooral als daar een handgeschreven briefje bij zit. Ook vind ik het concept goed. Genoeg smaken en nooit meer halve potten poeder weggooien. Het komt ook nog in een mooie degelijke verpakking. Hierdoor zijn de grote potten geen doorn meer in het oog. Zeer tevreden met mijn aankoop.
Ik heb de whey isolate en pancakes besteld met 6 smaakjes. Erg fijn dat je altijd een andere smaak shakes kan maken. Heb je geen zin in red fruit dan pak je cookies of aardbeien. Normaal koop je 1 bus met 1 smaak en als die smaak niet lekker is, zit je met zn bus. Dit is echt heel ideaal. Ook de pancakes zijn erg jammie. Zeker een aanrader en als het op is hier wordt er snel weer besteld!
Goed om te horen dat je tevreden bent Floor :) xx Laura
Ik heb het afgelopen week voor het eerst gevuld en 1,5kilo kwijt. De shakes voedt goed ik heb geen honger gehad. De verschillende smaakjes zijn ook ideaal de chocolade, mango en cheesecake shot zijn bij mij favoriet. Het is wel een aanrader om het met magere melk te drinken.
Weinig werk en toch met een goed ontbijt beginnen
4 shots besteld voor mijn yoghurt.. ik ben gek op vanille! Ook hele snelle levering dus helemaal top!
De structuur van de massgainer en ontbijtshake zijn dikker dan ik verwacht had. Voor de rest is het een goed concept.
Hi Dimitri! Bedankt voor je review :) Je kan misschien nog proberen om er anders iets meer water/melk bij te doen of hem in een blender te doen, hopelijk helpt dat je. xxx Laura
Zo lekker elke keer een andere smaak!! :-)
Er is een uitgebreid aanbod aan sport/gezondheid artikelen. Mijn bestelling werd super snel bezorgd in een leuke doos met persoonlijk bericht. Daarnaast word je via de mail direct op de hoogte gehouden over de status van je bestelling
Ik heb de protein tryout pack besteld met de smaken mixed fruit en cappuccino. Beide super lekkere smaken. Pakket was al snel binnen!
EDIT: na een mailverkeer met de eigenaar, Willem, spraken we af om toch nog eens een poging te wagen. Met andere smaken: Vanille en Tompouce. Het resultaat: een tevreden klant, want welke bedrijfseigenaar neemt daar nog de tijd voor? Qua smaak: beter dan de eerste twee. Zelfs lekker. Maar niet m'n ding. De smaak is té subtiel en komt niet meteen binnen. Geen afrader meer, wel een aanrader met een sidenote: niet voor mensen die, net als ik, graag sterke smaken hebben. De smaak blijft subtiel, tenzij je er zodanig veel van de flavour shot indoet dat het wrang en een zoetstofsmaak heeft. Probeer het dus zeker uit, maar verwacht geen smaakbom. OUDE REVIEW: De poging gewaagd in de hoop wat lekkers te vinden. Ik koos smaken stroopwafel en speculaas. Ze smaken allebei hetzelfde: naar zoetstof. Het resultaat is een wrang smakend, chemisch brouwsel dat je zo snel mogelijk achterover wil slaan zodat je er van af bent. In het kort: geen aanrader, wel een afrader
Wouter! Ohjee dat klinkt niet best allemaal. Als ik het zo lees, lijkt het erop dat je misschien met doseren van de flavour shot niet helemaal lekker bent gegaan. Maar ik hoorde al van Willem dat ie je een mailtje heeft gestuurd om je te helpen. Hopelijk kunnen je we alsnog blij maken :) Groetjes Ewout
Originele beoordeling
De poging gewaagd in de hoop wat lekkers te vinden. Ik koos smaken stroopwafel en speculaas. Ze smaken allebei hetzelfde: naar zoetstof. Het resultaat is een wrang smakend, chemisch brouwsel dat je zo snel mogelijk achterover wil slaan zodat je er van af bent. In het kort: geen aanrader, wel een zfrader
Ik ben al lang op zoek naar een eiwitshake zonder lactose die makkelijk weg te drinken is. De vegan pea protein is de enige die ik tot nu toe heb gevonden, hij is niet zo dik en drinkt lekker makkelijk weg. Ik was echt heel blij toen ik deze dronk! Ik zal deze zeker aanraden. En dat je elke dag kan kiezen in smaak is al helemaal tof. De levering was erg snel en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij.
Helemaal geweldig, jullie ontdekt dankzij mijn vriend. Die bestelde me de vegan pancakes en zo ben ik vegan shakes en bars gaan bestellen en ben verkocht. En dan heb ik het nog niet eens over de shots gehad, de smaak is veel beter dan andere merken die gewoon synthetisch smaken en ben helemaal verliefd en gebruik het dagelijks in mijn koffie of soja producten.