Goede producten en super snelle levering! Besteld, volgende dag in huis.

Super product die je zelf kan samenstellen dus ook nooit vies smaakt.

Erg blij met de overstap naar personal protein. Ik kan eindelijk zelf de zoetheid van de shake en de smaak bepalen! De repen, milkshake en pancakemix zijn ook echt een aanrader, ik ben tevreden!

Ga ik zeker vaker doen!

Fijne eiwitpoeder. Klontert niet. heerlijke smaakjes. Wordt nooit saai daardoor. Fijne aanvulling op een gezonde leefstijl!

Fijne producten waar jezelf mee kan variëren

Het fijne aan de eiwitten is dat je zelf je favoriete smaak kan kiezen en hiermee eindeloos kan variëren door de flavour shots. Ik gebruik het al jaren en ben fan! Daarnaast hebben ze ook genoeg aanbod in soorten eiwitten, dus voor ieder wat wils.

Eerste ervaring met proteïne drankjes

Mijn eerste proteïne poeders gekocht bij Personal Protein. Vlotte bestelling van het testpakket en vlotte levering. Bijzondere aandacht voor de 'klantbeleving': trendy doos, persoonlijk briefje, duidelijke info, ... en dat allemaal ook overgoten met een sociaal engagement. De gekozen smaken (die kunnen worden toegevoegd) zijn alvast verrassend lekker. Het effect van de proteïne, dat gaan we op iets langere termijn bekijken. Vandaar de score goed en nog niet zeer goed. Maar ik bestel alvast opnieuw.

Super goed en lekker..

Super handig en goed.. de shots smaken zijn super lekker... en de protein zelf vallen niet zo zwaar op je maag.. Ik vind het een wauw factor..!

Goede kwaliteit en erg lekker

Het eiwitpoeder dat ik heb besteld ziet er goed uit el word niet een grote klont! De creatine lost goed op en de smakkelijk die je bij het eiwitpoeder kan doen zijn lekker en smakkelijk gelukkig niet chemisch. Ook kreeg je nog een leuke persoonlijke boodschap bij je bestelling. Ben erg tevreden

Blij verrast met het pakketje alles leuk verpakt in een keurige doos plus een persoonlijk briefje dr bij! Ik kon gaan testen.. de cappuccino is zalig de aardbij ..nietzo wat chemisch maar niet dat ik het laat staan . de repen tot nu toe jummie. Nu even afwachten wat mn darmen ervan vinden want die gooien vaker roet in het /door het eten !

Lekker maar prijzig

Ik vind de producten en verzending prijzig, maar het product is erg fijn.

heerlijke producten en snelle levering

ik had niet verwacht dat de shots zo lekker zouden zijn. ik gebruik ze vooral door baksels en de kwark en ook tijdens het bakken blijven de smaken goed

Nooit meer poeder weggooien!!

Perfecte manier van je eiwitten binnen krijgen en je eigen eigen smaken bepalen. Ook handig dat de shots gebruik kunnen worden op een andere manier zoals Banana pancakes.

Prima ervaring

De ene dag besteld, volgende dag al geleverd. Supersnel. Echt klasse. En heerlijke shotjes natuurlijk.

De lekkerste smaak explosies die iedereen zou moeten proeven

Ik ben dus erg fan van de smaak shots. Zonder deze shots zou ik geen kwark of yoghurt kunnen eten. Heel veel keus in verschillende smaken. Voor ieder wat wils!

goed product en snelle levering!

Een prima potje creatine ontvangen op de aangegeven datum. Erg blij mee!

Goede service, goede producten

Ik Heb de whey protein besteld met de flavourshots. Binnen een dag had ik alles binnen, goed verpakt net een leuk kaartje erbij en uitleg over het bedrijf. Mooi hoe dit bedrijf ook een sociale achtergrond heeft. In de toekomst zal ik hier zeker m’n proteïne producten bestellen.

Yes yes yes and yesssss

Best vegan protein ever! Lekker veel smaken om uit te kiezen en ook perfect om mee te bakken. Goede service met snelle verzending. One happy customer!

Mooi concept!

Snel geleverd! Handig en lekker met die losse smaak-shots!

Heerlijk!

Mijn ervaring met andere Proteïne shakes was vaak erg chemisch. Deze van Personal Proteïn is heerlijk, lekker variëren met elke smaak die je wilt! Ideaal!!

Duidelijk en snel

De site en de producten zijn allemaal heel concreet en duidelijk. En het is een van de weinig sport bedrijven die zo te werk gaan. Elke keer als je er besteld is het snel binnen en heel erg persoonlijk omdat ze er een briefje bij schrijven.

Lekkere producten en goede service

Simpelweg een fijn bedrijf om bij te kopen. De whey met shots zijn lekker, net als de sportdrank en de preworkout doet goed zijn werk.

Supersnelle levering en degelijk compact verpakt!

Ik vind de producten bijzonder smakelijk en makkelijk klaar te maken in een shake of een ontbijtyoghurt. De verschillende smaakjes zijn daar bovenop ook nog een iedere dag verrassend lekker en afwisselend. Ik ben een zeer tevreden klant!

Hele aardige snelle service!

Er zat een lief persoonlijke kaartje bij de bestelling en nog een extra proefzakje proteine poeder.

Fantastisch!

Snelle levering, leuke communicatie (bijv altijd een persoonlijk kaartje bij je bestelling).

Fantastische producten die tijdig geleverd worden!

My personal protein is een fantastisch merk die je persoonlijke noden voedt. Heerlijke smaken, en voor ieder wat wils! Laurenz

Toppp!!!

Super fijn dat je zelf de smaak kan toevoegen. Voor het eerst dat ik een eiwitshake lekker vind. En die pannenkoekjes…. top!!! Je eigen smaak toevoegen is echt top en ze zijn niet droog de pannenkoekjes. Ik zeg; Een echte aanrader. Zal voortaan hier me spullen bestellen!!!