Altijd snel geleverd en kwaliteit is echt heel erg goed. Ben echt een grote fan

Perfect als toevoeging

Heerlijke diverse smaken die ik geproefd heb. Vond zelf persoonlijk de cheesecake iets minder. Raad het iedereen aan, misschien eens experimenteren met andere ingrediënten dan sucralose. Daarom 4 sterren i.p.v. 5

Goed product fijne service

Heel fijn om te variëren met de verschillende smaakjes. Wel jammer dat er geen scoop bij geleverd wordt.

Top producten, daar verwachting.

Zeer snelle levering, goede communicatie per mail. Producten voldoen aan de verwachtingen. Helemaal niets aan op te merken. Zeer tevreden klant!

Lekkere shake

Lekkere shake met eigen smaakje en zonder nasmaak.

smaakt prima

Snel, gezond en lekker !

Mijn bestelling van 3 potten protein pancake was snel binnen en het smaakt voortreffelijk! Omdat ik sport en daarna vaak stevige trek heb en niet altijd trek heb in eieren, deze protein pancake mix besteld. Het bevalt heel goed ! Heerlijke pancake met cottage cheese, frambozen en blauwe bessen :-)

Ultiem genieten!

Dit is echt een top uitvinding! Heerlijk in je kwark/yoghurt/havermout of koffie. Voldoet boven verwachting.

niks op aan te merken.

niks op aan te merken

Fijne service, redelijk geode producten!

De verzending en communicatie loopt vlot. De producten zijn van goede kwaliteit, alleen zijn de flavour shots niet altijd zoals de smaak waarin ze genoemd worden.

Top producten en snelle levering

Breed scala aan diverse producten die bijdragen aan gezonde levensstijl. Levering en klanten service on point.

Goede kwaliteit producten

Goed en lekkere producten Zeer snelle levering

Heerlijke smaakexplosie

Zoveel keuze in smaken, waardoor je iedere keer weer een andere shake ervaart.

Super vriendelijke service!

Persoonlijke benadering en fijne producten

Lekker!

Zo geef ik mijn kwark net even een ander smaakje! Lekker voor de afwisseling!

Beste proteïne shake ooit!

Wat een uitvinding; De whey icm de shots. Ik was een klein beetje huiverig of de shake wel goed zou oplossen en of de smaakjes niet te 'chemisch' zouden zijn, maar het bevalt mij echt super: geen klontjes en lekkere smaak. Echt top!

De flavourshots zijn geweldig in de magere kwark

De flavourshots zijn geweldig in de magere kwark

Altijd snel geleverd

Snelle levering , goed verpakt veel keuze in smaak !!

Super tevreden!

Na heel lang wikken en wegen, toch besloten een bestelling te plaatsen. de Pre-workout tropical is super. erg lekker van smaak en ik merk echt het verschil. De Pure Whey Isolate heb ik eveneens gekocht. naast dat deze goed te gebruiken is in mijn bak/havermout recepten, is hij als shake super fijn. Erg neutraal. de flavour shots maken je shake helemaal af. De caramel is écht een aanrader, en ben heel benieuwd naar de andere smaakjes!

Prima product

Lekker snelle levering. Vegan diet protein is goed spul. Handig die aparte smaakjes zodat je elke dag hetzelfde hoeft te proeven.

Helemaal top

Sneller bezorging, lekkere smaken en noet te duur.

Poeders zijn geweldig, verschillende smaken zijn ook top. De een wat minder dan de ander maar dat is kwestie van smaak. Laatste halve punt nog te verdienen bij de deksels van de potten, die willen zich soms nog wat lastig laten sluiten.

Fantastisch product

2 potten Creatine gekocht, werkt prima en smaakt goed. Top service snel geleverd.

Wat een heerlijke smaken

Hele snelle levering en wat een fijne smaakjes. Daarmee wordt mijn ontbijt elke ochtend een feestje. Ik breng er namelijk mijn yoghurt mee op smaak. Maar het is ook een heerlijke toevoeging aan bruisend water.

Ideaal!

Maakt je dagelijks eten van je kwark een stuk draagelijker ;)