Blij dat de eiwit shake neutraal is

Eerst een beetje sceptisch, nu wil ik niets anders

Sommige smaakjes vind ik een beetje chemisch smaken voor in de shake, maar die gebruik ik voor de yoghurt, kwark of in baksels. Wanneer je de juiste verhoudingen weet met de sqeeze, kun je heerlijk genieten van de shakes!

Heerlijke smaken en snelle levering

Superfijne contacten gehad en fijne spullen geleverd gekregen.

Mijn eerste ervaring met jullie als bedrijf. Er was iets mis gegaan met invoeren van adres en dat werd snel opgelost. Spullen snel ontvangen. Eerste proteïne wafels al gemaakt met vanille. Heerlijk waren ze! Dat smaakte naar meer

2e bestelling

Ik kon gewoon een vegan pakket krijgen door de aan te geven bij de bestelling. Perfect!

Snelle levering en heerlijke smaken!

De bestellingen worden altijd erg snel geleverd! Ook zijn de smaken heerlijk en gebruiken wij ze dagelijks. Super fijne ontdekking.

Eindelijk een proteïne Shake die niet naar poeder smaakt

Met de aparte smaakjes die je zelf toevoegde, elke dag een andere milkshake.

Just Delicious!

Erg snelle levering, de verpakkingen zijn om door een ringetje te halen, en ik vind het een goed concept met de flavordrops! Wellicht dat er misschien in de toekomst een sterkere pre workout gemaakt kan worden, als tip!

Sñelle levering en lekker smaken (loos)

Ik vind de structuur van de vegan diet shake erg prettig. Juist omdat er geen frabiekssmaakje aanzit vind ik het erg prettig combineren met vers fruit en groente. Goede prijs/kwaliteit verhouding! O en de shots zijn ook lekker in (Soya) yoghurt bijvoorbeeld!

Snelle en goede servide

Wat ik belangrijk vind is dat een website duidelijk is en dat de producten snel te vinden zijn. Dat was het geval (alleen jammer dat jullie geen waterflessen verkopen ;-) ). Bestelling was snel geplaatst en artikelen zijn snel bezorgd. Top service!

So delicious!!!

Eerste keer dat ik een try out pack van PP heb besteld. Snelle levering, met een leuke persoonlijke boodschap als verwelkoming :-) Super! Na ontvangst heb ik meteen een proteïne shake geprobeerd met 1 van de 2 flavor shots die ik mee had besteld (caramel en chocolade). OMG wat ben ik fan van deze manier om je Shakes zelf een smaakje te geven én ze zijn nog lekker ook ;-). Dit is zeker een blijvertje. Ik heb mijn volgende bestelling online al klaar staan!

Goede kwaliteit en service!

Snel geleverd, veel verschillende soorten en lekkere smaken flavour shots en nette verpakkingen.

Geweldig!

De flavourshots brengen zoveel variatie in mijn voeding. Heerlijk door de kwark of door de eiwitshake. Je hoeft ook echt maar heel weinig te gebruiken, dus je doet super lang met de flesjes. Ik ben fan!

Makkelijk bestellen, snel geleverd en altijd een leuk kaartje erbij! Top!

Snelle levering, prima smaak.

Zeer verrassend tevreden

Zowel de vegan proteïne als de Red fruit granola zijn super. De proteïne lossen makkelijk op in water en de granola is lekker knappig.

Super makkelijk en lekker

Elke dag een andere smaak shake

Uitstekend!

Snelle levering met dat je daarbij goed geïnformeerd wordt via de mail. Leuk persoonlijk zelfgeschreven kaartje bij het pakketje. Klein iets maar echt heel erg attent. Ga vooral zo door!

Bijzondere en creatieve producten, klantgericht, proteine poeder matig.

Ik had al eens eerder bij jullie besteld, zowel de multivitamine, proteïne poeder en de flavour shots heb ik geprobeerd. Met de 2de bestelling wist ik dat ik weer de flavourshots zou bestellen, deze zijn namelijk 'one of a kind'. De proteïne poeder was klonterig en wilde met geen mogelijkheid een goede drinkbare shake worden. Nu heb ik ook de proteïne repen gekocht, de pistache is in ieder geval héérlijk!

Lekker en makkelijk.

Fijn om saaie kwark te kunnen opleuken met andere smaakjes.

Snelle levering en heerlijke smaak, ook de vegan versie

Wat ik vooral heel erg fijn vind is dat de soja eiwit Shake super goed oplost en niet zanderig/korrelig blijft zoals andere soja shakes. Heel fijn om steeds een ander smaakje te kunnen pakken

Megaaa goed!

De flaverdrops zijn suoer lekker en al de lekkerste dingen mee gemaakt! Super snelle levering met een leuk persoonlijk briefje erbij. Ik heb elke ochtend weer zin om te ontbijten!

Geweldige producten!

Ik vind de milkshake en de whey poeder geweldig!de poeder lost fijn op en doordat er geen smaak aan zit is hij fijn te gebruiken in hartige producten. De losse smaakjes zijn heerlijk om de poeders op smaak te brengen voor een shake. Heerlijk! Een echte aanrader!

De protein pancakes mix vind ik te chemisch en die ga ik ook niet weer bestellen. De flavour shots zijn perfect!!

Snelle levering! Smaakt fantastisch