Heerlijke producten en persoonlijk ingepakt!

Heerlijke producten en persoonlijk ingepakt!

Goede en leuke service!

Ik had pre workout besteld en erg tevreden over. Het is een goed pre workout en ben ook erg tevreden over de service! Leuk kaartje erbij ontvangen die zelf geschreven is. Erg leuk om te zien! Zeker nog een keer bestellen bij jullie! :)

Onwijs snelle levering en kwalitatief uitstekende producten.

Natuurlijke smaken

Heerlijke volle en natuurlijke smaken!

Handig

Ik was op zoek naar een shake met niet de standaard smaken die er normaal zijn. Met personal protein is het mogelijk zelf de smaak toe te voegen, heel handig!

Mijn eerste ervaring met jullie is heel goed! Snel en netjes geleverd, én een gratis zakje whey om te proberen, heel aardig! En een persoonlijke notitie erbij, super leuk. Ik heb nog niet alle smaakjes geprobeerd, maar de eerste paar bevallen me heel goed!

Snelle levering, flexibele smaaksensaties!

Om smaakt valt niet te twisten. Vanille, Caramel en Chocolade zijn heel fijn. Door handmatige toevoeging kan je zelf bepalen of het een vlugje meer of minder mag. Ik gebruik het in shakes met melk maar ook in magere kwark. Lost goed op, klontert niet. I approve.

Goede eerste indruk

Ik was op zoek naar iets nieuws en heb de try out packet geprobeerd en was super tevreden ermee. Heb nu twee zakjes uitgeprobeerd en ben nu al helemaal fan. Ben zeker van plan om nog meer te gaan kopen van dit merk.

Snel geleverd en fijne producten

De producten werden snel geleverd en de kwaliteit is top.

Heerlijk product

Omdat ik toch graag iets zoets lust in mijn toetjes en eten, is het een heerlijk product om te variëren

Telkens weer opnieuw goede ervaring met PP!

Snelle levering en producten van goede kwaliteit

Leuke persoonlijke touch. Veel info bij bestelling en natuurlijk online. Ruime keuze en zeer snelle leveringl

Een top ervaring

Een erg snelle levering en top service met goede supplementen

Super lekker

Ik vind de shots geweldig het geeft net de twist aan mijn yoghurt

Raving Fan!

Die warme douche na een regenachtige dag, wind mee hebben op de fiets, een nieuw seizoen van je favoriete serie, de stoplichten groen als je haast hebt. Dat soort geluksmomentjes... zo voelt het ook als ik mn pakketje van Personal Protein krijg. (Bedenk het vreugdedansje er maar bij). Dit is niet een Random bedrijf. Dit is een merk en dat voel je. In het handgeschreven kaartje, de communicat en de producten. Er zit passie in, liefde ener zit een hart achter! En uniek concept met een unieke beleving.

Persoonlijke benadering

Alles aan de bestelling is goed verlopen. Netjes op tijd geleverd, persoonlijk bericht bij de bestelling, goede producten. Echt een goede ervaring! Heel erg leuk

Altijd goede producten

Elke x als k bestel ben k zeer tevreden met de producten die binnen komen

Goede service, gevarieerde producten.

Jammergenoeg vond ik de peanut butter echt ongelofelijk chemisch vies, en de watermeloen ook niet geweldig. De vanille vond ik echter lekker (minst chemisch), en ook de speculaas was ook prima! Zelf kan ik de whey isolate niet goed verteren; maar de pure whey is wel een aanrader. De shaker is fijn. Ik kan niet zeggen dat dit nu per se mijn nieuwe favoriete protein drinks zijn, maar je kan gelukkig nog meer dingen met de flavour shots en door de goede service raadt ik het wel aan om te proberen.

Erg goede service en fijne producten

Voor het eerst bestelling gedaan bij Personal Protein met een super snelle levering. Had 2 Flavour shots flesjes besteld in de smaak cookies en vanilla. Ik ben onder de indruk hoe goed deze smaken zijn na gebootst. Heb meerdere flavour shots in bezit van andere bedrijven, maar vind ze van Personal Protein wel het allerlekkerst! Ik ga zeker nog eens vaker bestellen in de toekomst.

chemische smaakjes

Ik was dolblij om een 6-pack met heerlijke smaken te bestellen. Echter valt het zo erg tegen. Van de 6 smaken is er maar 1 redelijk: de notella. De rest heb ik helaas niets aan. Heel jammer!

super fijn product

fijn met de verschillende smaken voor afwisseling! een advies qua ‘squeeze’ is misschien makkelijk want dat is even zoeken maar verder heel fijn!! :)

Top product

Heerlijk de smaken en mooie kleine knijp flesjes!!

Lekkere shake met mijn eigen favo smaakje

Makkelijk te maken! Iedere keer weer mijn eigen smaak kiezen

Super handig en ook heel erg lekker!

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen dus ik kon het ook snel uitproberen. Het is erg makkelijk maar ook erg lekker met zowel water als melk!

Leuk pakketje!

Spulletjes waren snel binnen. Leuk verpakt met een persoonlijke touch en sample. Tevreden over de producten.