Milkshake die wil je!!!

Mama Mia wat lekker die Milkshake protein! Kneepje van een shot er in, aanmaken met beetje soya melk en je hebt de allerlekkerste gezonde milkshake

Top, snel geleverd en zeer aantrekkelijke verpakking.

Het pakket kwam binnen 2 dagen bij mij binnen en ik was meteen erg enthousiast over de verpakking. Het ziet er professioneel uit en daarmee straalt het wat uit. De gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen zelf zijn makkelijk te begrijpen en een eerste shake was dan ook al snel gemaakt. Ik heb gekozen voor twee wat meer basic smaken, maar ik wil in het vervolg zeker nog meer smaken uitproberen want het bevalt zeer goed! Kortom: top service, goede kwaliteit producten.

Veel keus en snelle levering

De shots wilde ik altijd al eens proberen nadat ik ze vaak voorbij zag komen op insta etc. Maar zelf vind ik ze vrij intens :) of ik nou 1 kneepje doe *pf* of een *pffft* kan slecht wennen aan de smaak. Maar dat is natuurlijk persoonlijk, hoe ze tot hun recht komen in baksels moet ik nog proberen.

Zeer positief verrast

Voor het eerst in lange tijd weer gestart met eiwitshakes. Enorm verrast door hoe goed ze oplossen. Totaal geen poederigheid of klontjes! Smaakjes zijn verrassend lekker, maar je moet wel oppassen dat je niet te hard of te veel knijpt, want ze zijn best wel zoet. Tot nu toe in ieder geval erbij tevreden.

Prima ervaring

Erg blij met de vegan protein pancakes, mogen van mij ook in 2 kilo potten geleverd worden! De flavour shots zijn niet echt mijn ding. Vind het iets te chemisch smaken, wel super leuk concept en voor veel mensen een prima toevoeging. Maar zelf doe ik liever echt fruit toevoegen om het op smaak te brengen

Op een of andere manier zijn mijn eiwitshakes wel erg dun, veel dunner dan andere eiwitshakes die ik heb gehad. Het maakt niet uit of ik water of melk gebruik. Ik doe het ook precies volgens de maten die jullie hebben aangegeven. Wat ik wel erg fijn vind is dat ik elke dag een nieuwe smaak kan kiezen.

Grootste fan van Personalprotein! Geweldig!

Personal protein is voor iedereen aan te raden! Voor sporters maar ook voor niet sporters. De proteine poeder is gewelsig, fijne structuur en goed mengbaar ook door havermout en baksels. De repen zijn een heerlijke snack, met unieke smaken en goede voedingswaarden. De shots zijn echt een aanrader voor iedereen. Ik gebruik ze dagelijks voor verschillende dingen zoals door mn kwark, koffie, havermout, shakes etc. Zonder extra calorieën maak je je maaltijd zo zo veel lekkerder!

Mooi product, snelle levering

Ik gebruikt dit product nu een tijdje. Ik ben er zeer tevreden over. Ik gebruik het elke keer na het sporten. Ik heb verschillende smaakjes zodat ik kan variëren in smaak.

Heerlijk smaken die niet chemisch smaken!

De flavour shots zijn echt heerlijk door mijn kwark! Ik heb vier verschillende smaken: apple cinnamon, peach, caramel en mixed berries. De shots smaken niet chemisch en niet te heftig. Een halve shot is voor mij genoeg en geeft een lekkere smaak :). Zeer enthousiast en zal zeker vaker bestellen!

Duidelijke en overzichtelijke website, en snelle levering.

Helemaal niks te klagen hier, op de site was het makkelijk de bestelling samen te stellen en daarna snelle levering. De Flavour shots zijn een geweldig product niet alleen voor proteine shakes maar ook als suiker vervangers / smaakmakers in eten en drinken.

Zó ontzettend lekker!

De flavourshotjes zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Ik gebruik ze o.a voor in de kwark, door baksels en in de koffie!

Heerlijk met shakes,kwark en om mee te bakken.

Geweldige smaak

Het heeft een geweldige smaak wij gebruiken het om eten en drinken er zoeter mee te maken zodat we daarvoor geen suiker hoeven te gebruiken en gezonde smaakloze voedsel toch elke dag lekker kunnen eten echt geweldig dit product!!

Super supplementen!!

Echt waar dit zijn echt top producten!!!! Nooit meer dat je een smaak niet meer lekker vind omdat je ze te veel en te vaak gedronken hebt. En een perfecte prijs en kwaliteit verhouding!! Ik ga zeker met de volle 100% blijven bestellen

Super lekker

Met de heerlijke smaakversterkers is het eenvoudig om mijn kwark naar binnen te werken. De variatie is enorm en super lekker.

Snel geleverd met een persoonlijke touch.

Snel geleverd met een persoonlijke touch.

Supergoed

Ik gebruik het nu best al een poosje en wil niet meer zonder. Alle soorten proteïne geprobeerd en kom op de blend uit die mij het beste bevalt. De caramel smaak ben ik dol op, dus die zit er dubbel bij.

Aanvulling op mijn healthy lifestyle

De shots zijn thuis niet meer weg te denken, we doen de caramel in onze koffie, de fruit soorten in onze shakes en de vanille gaat in pannenkoeken, cake , muffins en noem maar op.

Prima spul

Fijn dat je verschillende smaakjes kunt maken

Hottie shottie service!!!

Super blij met deze snelle service goede aanbiedingen en heerlijke shotjes waar ik fan van ben.

Eindelijk iets wat past bij mijn manier van afvallen

Door de verschillende smaken kan ik elke dag wisselen van smaak. Zalig om een shot te combineren met vers fruit wat ook nog eens lekker is! Personal Protein begrijpt hoe fijn het is om tijdens je afvalproves dingen af te wisselen. Zo houd ik het langer vol en geniet ik volop!

Goed product!

Mooi verpakt, snel thuisbezorgd na de bestelling en het smaakt goed

Tevreden!

Altijd tevreden over de afhandeling van de bestelling en levering. Persoonlijk kaartje wordt altijd erg gewaardeerd!

Gewoon prima

Was nieuwsgierig naar de shots, toen ik deze voorbij zag komen op insta. Dus 4 stuks besteld, genoeg keus qua smaken, vanille al gebruikt en de smaak was gewoon goed. Zou zeker nog andere smaken uitproberen als de voorraad op is!

Top producten en smaakvol

Heel goed snel verzonden en ontvangen ook de smaakjes zijn top...gebruik ze ook in baksels