Joepiedepoepie

Superfijne service. Gisteren besteld en vandaag al in huis. Meteen de strawberry flavour geprobeerd en die maakt de whey-Shake echt subliem. Morgen de granola proberen, zooo benieuwd naar, maar minstens zo nieuwsgierig naar de proteïne bars. Nu al weer een topaankoop Dank voor de fijne website en prettige, makkelijke shopervaring! CU neXt time

Tegenvallend, hiervoor vaste klant

Hiervoor groot fan van Personal protein. Was gek op de smaken en de smaken waren echt het lekkerst van alle shaken die ik geproefd heb. Ik weet niet of er iets veranderd aan de smaken is, maar ik vind het heel vies smaken op dit moment, wat erg jammer is. De poeder lost goed op en ziet eruit alsof het van goede kwaliteit is.

Valt tegen

Bestelling en levering prima ! Het product gebruik ik niet meer. Het is zo n onaangename smaak dat ik het niet erg kan krijgen. Helaas dus 2 potten die voor niets in de kast staan.

Personal Perfection

Al een paar jaar erg tevreden met alle producten die ik bij Personal Protein heb besteld. Top service en top producten!

Fantastisch om zelf je favoriete smaak toe te voegen aan je shake.

Ideaal als je alle andere te zoet vindt!

Mijn maag kan weinig verdragen, al snel krijg ik last van zoetstof (vind alles te zoet) suikers wil ik niet, dus het zelf kunnen doseren is zo ongelooflijk fijn! Heb nu 3 smaken geprobeerd en erg tevreden, alleen is de watermeloen lekker in water en niet in melk. Echt tevreden en gegarandeerd dat deze pot leeg gaat!

Fijne producten.

Altijd fijne producten bij PP. Preworkout voor het eerst besteld, erg lekkere smaak! De smaakjes voor de proteine shakes zijn ook heerlijk. Vind ze niet allemaal lekker, maar die is een kwestie van smaak. Gelukkig kunnen ze ook door baksels/koffie.

Heb de flavour drops in allerlei smaken en het bevalt super!

Top bedrijf

Top bedrijf top producten. Vooral fijn dat ik geen 10 smaken in verschillende zakken hoef te kopen. Maar je ze gewoon in flesjes koopt. Ik gebruik de smaken ook in de koffie en in de yoghurt heerlijk. Dik tevreden over deze producten

Superr!

Heb nou 2 hoodies, zitten erg lekker ;) ook weer opnieuw de whey isolate besteld met 4 andere shots, Ik ben heel erg tevreden over de producten die ze allemaal hebben !! :)

Geweldige service

Ik bestelde een eiwitpoeder welke ik nog niet eerder gehad had. Sowieso de eerste poeder van my personal protein. De structuur van deze poeder is niet favoriet. Dit heb ik gemeld via een berichtje. Krijg nu een ander soort eiwit toegestuurd in een probeer zakje om te kijken of ik deze wel lekker vind. Dit vind ik echt top service!

Fijne producten, snel geleverd

Personal Protein levert kwaliteit, altijd super tevreden met hun producten en snelle levering!

Goede shakes, alleen wat duurder vergeleken dan vorig jaar. 22,95 naar 24,95 Per pot, en ook minder persoonlijk. Toen ontzettende leuke persoonlijke kaartjes erbij in. Ik dacht ook me te kunnen herinneren dat de verzendkosten vanaf 30 eu werd berekend vorig jaar en nu is dat vanaf 50 eu.

Snelle levering, goede producten

Ook eens een proefpakketje proteïne bars besteld. De smaken zijn goed. Ze zijn wel machtig. Ik neem altijd van een ander merk een proteïne bar savonds bij de koffie; daar zijn deze te machtig voor. Als snack prima!

Vernieuwend

Mijn eerste ervaring met proteine poeder bevalt heel erg goed. De persoonlijke touch die zij aan de bestelling geven is ook erg leuk!

Duidelijke professionele service

De site, het bestellen en de levertijd is top!! Miste deze keer alleen het persoonlijke kaartje... Wie weet zit die er volgende keer bij :)

Betrouwbaar en oplossingsgericht

Snelle reactie met een superoplossing nadat ik mijn bestelling niet juist had gedaan

Als ontbijt met volle melk.

De hele ochtend verzadigd. Ook nog eens super lekker, met mijn favoriet caramel.

Krachtige smaakvolle flavour shots

Snelle bezorging, en goede smaak, niet chemisch naar mijn mening.

Prima spul!

Makkelijk te bestellen, vlot geleverd en kwaliteit.

Hele fijne service, persoonlijk

Persoonlijk, snel en helemaal van deze tijd!

Ik vind het superfijn dat je zelf de smaken kan toevoegen in een shake. Scheelt weer enorm, ik was altijd vrij snel uitgekeken op een smaak en heb tot nu toe iedere dag een andere smaak gehad. Daarnaast vind ik de details een extra leuke toevoeging. De kleine tekstjes op de verpakkingen, het kleine informatieboekje etc. De kwaliteit is ook erg goed. Ik was eerst nog wel sceptisch of het wel lekker zou zijn en of de smaken niet ( zoals normale 0 kcal producten) een enorme droge smaak zouden achterlaten. Dit is helemaal niet het geval en de smaken zijn ook erg lekker. Heel knap hoe ze dat hebben gedaan.

Geweldige service en gevarieerde speciale smaakassortiment

Regelmatig bestel ik bij Personal P! Meestal bestel ik een pot Whey Proteïne en diverse eiwitrepen. Daarnaast heb ik ook de pancakes en veel flavour toppings geprobeerd. Iedere keer weten zij een Personal touch aan de bestelling te geven. Hierdoor is het niet alleen leuk om te bestellen, maar extra leuk om te ontvangen. Het assortiment wordt steeds uitgebreider en je kunt een smaak niet zo gek bedenken of PP heeft het! Kortom: een goede service met diverse producten die goed smaken en voor ieder wat wils.

Voor herhaling vatbaar

Voor de eerste keer besteld; bestelproces was makkelijk en informatief. Bestelling was 2 dagen later binnen. Whey lost goed op en vormt geen klontjes, nog niet alle shots geprobeerd. Dosering van de shots is smaak afhankelijk, dus fijn dat ik niet al bij voorbaat vastzit aan mierzoete smaken. Ook n test pakket repen besteld, tegen alle verwachtingen in blijkt pistache n uitblinker. Witte chocolade was te zoet, naar mijn smaak.

Perfecte persoonlijke levering en een kwalitatief goed product

Vorige week heb ik voor het eerst pre work-out besteld bij dit bedrijf. De bestelling ging erg simpel en het was een goede prijs in vergelijking met de concurrentie. Levering was erg netjes en op tijd, ook zat er bij levering een persoonlijke benadering waar ik zelf groot fan van ben. De pre work-out is van hoge kwaliteit en erg lekker. Hij is zeker € 15 goedkoper dan de meeste concurrenten maar misschien wel beter van kwaliteit