Goede producten en dito service

Dit keer enkele nieuwe producten besteld, waaronder de pancake mix. Mijn partner en ik sporten beiden veel en daarom is het prettig om met behulp van de producten van Personal Protein voldoende eiwitten binnen te krijgen. En ook nog eens op smaakvolle wijze!

Altijd prompte levering en snel leverbaar

Overzichtelijke website. Duidelijke en snelle communicatie en snelle levering.

Top producten en zeer klantvriendelijk bedrijf

De producten die ik van hun gebruik zijn echt super. Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Fijne producten! Heerlijk om qua smaken af te wisselen!

Bedankt voor mijn producten, en de granola.... heerlijk en hele snelle levering

Voldoet aan de verwachting

De producten die ik heb besteld voldoen aan de verwachtingen

Goede bezorging en levering

Het is fijn dat je dingen kan uit testen. Ik had nu de soy protein en die valt niet goed, maar dan heb je niet een hele pot wat ja dan weg moet doen! Nog wel een tip als je kan uit proberen ook alleen de zakjes zonder shake beker!

Zoals altijd weer snel binnen en goed geregeld!

Produkt is prima

Smaakvolle shots!

Heerlijke shots om mee te bakken.

Snelle service!

De shots zijn top, een geweldige uitvinding. Ik kan niet meer zonder!

Nog nooit zo’n product gehad met waarde naar z’n geld

Top smaakjes om protein Shakes eindelijk lekker te maken

Goeie producten en snelle levering!

Al vaak op de site gekeken. Nu besteld en blij met de producten. Heb de milkshake met caramel flavour. Heb daar n heerlijke proteine fluff van gemaakt! Heb ook de whey isolatie met 4 flavour shots. Leuk dat er ook veel recepten zijn!

Geweldig goed

Ik heb het pas een paar dagen binnen. Van de Flavor shots heb ik al volop gebruik gemaakt. Ze zijn super lekker. Nu nog eens samen met de whey proberen. Ga zeker vaker kopen. Toppie

Heerlijke pancake mix

Pancake mix is lekker en makkelijk te makend recept staat op de pot. De deksel van de pot is alleen lastig te openen. Ribbels op de deksel zouden al helpen.

Goed spul

Spul is wa kaasje

Prettig

Makkelijk te bestellen en leuk om een 4-pack te nemen met verschillende smaken.

Fijne lekkere eiwitrepen

Ik ben normaal helemaal niet van de eiwitrepen maar deze zijn heerlijk en fijn om mee te nemen!

Top bedrijf!

Supersnelle verzending

Top service en top producten

Ik gebruik de Vegan producten van personal protein en ik kan echt niet meer zonder. Ik zou letterlijk de hele dag door de eiwitrepen kunnen eten en de nieuwe taste: classy Snelle levering! Echt top!

Heerlijk

Gezond en lekker!

Echt mijn favo eiwitjes en een top service!!

Nooit meer andere eiwitjes

Goede producten

Hele fijne producten, snel bezorgd. En de verpakking staat nog chique in je kast ook.

Heerlijk

De smaken zijn heerlijk. Je kunt t ook verwerken in baksels.