Snelle levering en altijd fijne en bovenal lekker producten!
Heerlijke milkshake protein met smaakjes
Hi Rob, Fijn om te horen dat je geniet van de milkshake protein met smaakjes. Bedankt voor je review. Groetjes, Joan
Ook mijn kortingscode naar aanleiding van mijn vorige bestelling ging prima
Smaakt echt heel goed. Vult ook ,goed
Ik gebruik het om de kwark lekkerder te maken en je hebt zo minimaal nodig om al een goede smaakervaring te hebben dat je hier lang mee doet. Gelijk 4 lekkere smaken gekozen.
Hi Veronique, Wat leuk dat je onze producten gebruikt om je kwark lekkerder te maken 😋 Fijn om te horen dat je maar een klein beetje nodig hebt voor een goede smaak. Bedankt voor je review en geniet ervan! Groetjes, Joan
Lekker die shotjes voor overal in, van je kwark yoghurt tot in je baksels, vandaag besteld, morgen in huis!!!! Supersnelle service !!!
Hi Bianca, Fijn om te horen dat je geniet van de shotjes. Het is inderdaad ideaal om toe te voegen aan van alles, van kwark tot baksels 😋 Dankjewel voor je enthousiaste feedback! Groetjes, Joan
Is super goed gebruik het al een paar jaar proteïne vanille
Service is ook oke
Producten zijn makkelijk te vinden op de site, bestellen is simpel en de bezorging is goed geregeld: via Track&Trace is je pakket goed te volgen en binnen 48 uur bezorgd. Aanrader!
Hi Jeanne, Bedankt voor je review! Fijn dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat het bestellen soepel verloopt. 😊 Groetjes, Joan
De Clear Whey is mijn favoriet, lost op zonder klontjes en met de verschillende siropen is het makkelijk afwisselen zonder dat je meerdere zakken eiwitpoeder hebt staan. Echt ideaal!
Ik heb meerdere creatine geprobeerd maar dit is hooguit de beste, mijn normale gewichten op machines ging met 5 kilo omhoog binnen een week!!
Hi Maano, Wat geweldig om te horen dat je zulke goede resultaten hebt behaald met onze creatine💪 Dat je gewichten al binnen een week met 5 kilo omhoog gingen is super indrukwekkend. Bedankt voor je feedback en blijf zo doorgaan! Groetjes, Joan
Bestellen ging gemakkelijk, kwam met de postbode. Heb 10 potjes besteld en vind het jammer dat er al 1 niet werkt . Komt niks uit als ik er in knijp, wat normaal wel zou moeten. Bij harder knijpen komt er echt veel te veel uit en kan ik de kwark weggooien. Niet meer te eten. Ik heb ze niet allemaal geprobeerd dus ben benieuwd hoe het met de andere potjes gaat. Vind het ook jammer om ze allemaal al te openen
Hi Karin, Bedankt voor je feedback! Fijn dat de bestelling makkelijk ging en dat je jouw bestelling snel ontvangen hebt. Jammer om te horen dat één flavour shot niet goed werkt. 😕 Ik begrijp het heel goed dat je niet alle shots wilt openen om ze te controleren. Neem even contact op met onze klantenservice [email protected] dan lossen we dit voor je op! Groetjes, Joan
Lost heel fijn op en smaakt voortreffelijk! Ik hoef geen ander soort meer!
Snel ontvangen. heel fijn ook die kleine losse smaakjes. je hebt er maar heel weinig van nodig. Ik heb de lekkerste nog niet gevonden. De afwisseling is fijn. Het poeder lost goed op, geen klonten.
Ervaring met levering en product beider erg goed
Erg tevreden over Personal Protein. Mooi product, flexibel toe te passen en met de flavor drops erg lekker!
Hi Hilda, Super om te horen dat je zo tevreden bent met Personal Protein! Bedankt voor je positieve review 💪 Groetjes, Joan
Lekkere smaak en makkelijk overal in te gebruiken
Ik vind het prettig om een shake te hebben die geen smaak heeft nu kan ik zelf de smaak geven waar ik op dat moment trek in heb. Meestal gebruik ik daar vers fruit voor dat lijkt mij ook het meest gezond na het sporten. De smaakversterker is voor noot als fruit even niet voor handen is. Zeer tevreden
Hi Edwin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de shakes 😊 Super dat je de smaak kunt aanpassen met vers fruit, dat klinkt lekker en gezond. Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Joan
Duidelijke site, snelle levering en we hebben een goed product ontvangen. Smaakt goed en sompel te gebruiken.
Prima produkten, goede levering, duidelijke site
Verkeerde prijs betaald door fout op website. Via chat werkend maar tot op heden nog geen correcte afhandeling. Producten overigens perfect dus verwacht ook dat dit prima opgelost gaat worden. Na deze review een keurige oplossing zoals verwacht .
Hi Anja, Bedankt voor jouw review. Excuses voor de verkeerde prijs, het probleem is inmiddels opgelost en het teveel bedtaalde bedrag is teruggestort op jouw rekening! :)) Groetjes, Joan
Originele beoordeling
Perfecte eiwitten voor mij en met een klein shotje heerlijke smaken toe te voegen. Ik heb al diverse eiwitten geprobeerd (van andere merken) maar Personal Protein vind ik de fijnste. Snelle levering!
Hi Marjan, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent onze producten en dat de levering snel was! :) Bedankt voor jouw review. Groetjes, Joan
Normaal zag ik na het sporten toch altijd een beetje op tegen de chemische proteïne shake. Nu kijk ik er naar uit en neem het zelfs als tussendoortje als ik niet heb gesport! Elke dag een andere twist door de handige knijpflesjes.
De producten zijn van goede kwaliteit en was snel geleverd. Enige min punt, vandaag de 7, is dat de schepjes die erbij zitten groter zijn dan de 5 gram benodigd. Maar dat is alleen voor gemakzucht.
Hi Angelo, Bedankt voor jouw review. Ik begrijp de verwarring. De maten de op de maatschep staan in ml en niet in mg. Je moet dus eigenlijk niet kijken naar de maten op de maatschep, maar gewoon aanhouden één volle maatschep/scoop :)) Groetjes, Joan
Ik vind het onwijs handig dat ik heel veel verschillende smaken whey shakes kan maken doordat de whey zelf "smaakloos" is en je deze zelf toevoegt. Alle smaken zijn stuk voor stuk ook nog een super lekker! Heel blij dat ik jullie heb ontdekt.
Hi Sasha, Wat fijn dat je zo blij bent met de verschillende smaakopties voor je whey shakes! Bedankt voor jouw enthousiaste review en geniet van de shakes! 🥤😋 Groetjes, Joan