Fan van het concept! Lekkere vegan shakes in allerlei smaken.

Super concept. Heb de Vegan Pea besteld met 4 smaakjes. Werd de volgende dag al geleverd in leuke kwalitatieve verpakking. Shake is minstens even lekker als andere vegan shakes en dankzij de flavour shoots veel meer variatie dan andere merken. Ik ben fan!

goede prijs- kwaliteitverhouding

goede prijs- kwaliteitverhouding

Ontbijtshake nemen en tot 12u geen honger

Fantastische goede shake. Heerlijk in smoothies

Echt een top product en snelle levering .Super leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat

Super lekker!!

Ik moet dus meer water drinken. Zonder smaakje ben ik er niet perse heel dol op maar een klein knijpje van watermeloen, aardbei of Cocos maakt het helemaal goed! Echt een aanrader!!

Goede producten met fijne prijzen en snelle levering!

Goede producten met fijne prijzen en snelle levering! De shots zijn overal voor te gebruiken; shakes, door yoghurt, baksels. Whey Isolate lost goed op en geen gekke structuur. Andere supplementen goede kwaliteit voor echt goede prijs.

Super tevreden!

Al eerder besteld en nog steeds erg tevreden over de snelle levering en de proteïne zelf!

Smaakt heerlijk! Alleen om meer plastic te besparen mogen jullie ook de potten en flesjes wel iets voller doen!

Geweldig!

Echt een super concept! Weinig smaak aan de poeder zelf, gecombineerd met melk en een flavor shot is het net een milkshake! Zeker aan te raden!

De persoonlijke boodschap doet het hem en de smaken zijn top!

Gezien op insta, ik dacht ga het eens proberen. Heb een flavour 4-pack besteld. Het was mooi verpakt, inclusief persoonlijke boodschap. Tot nu toe een ideale toevoeging voor in de kwark!

Korrelige shake ondanks lang schudden

De smaakjes op zich waren best oke. Enkel de dieet shake bleef poederig en korrelig ondanks ik lang schudde met een shakebeker die een zeefje bevat.

Uitstekend!

Groot aanbod, snelle levering en altijd een persoonlijk berichtje erbij. Te gek!

Gewoon écht goed!!!

Producten zijn goed, service is goed. Mega snelle levering. Kunnen een hoop bedrijven nog wel wat van leren.

Heerlijke smaakjes

De personal proteïn shots heb ik nog niet eerder uitgeprobeerd. Ik ben echt super enthousiast. Gemakkelijk in gebruik voor in je whey shakes maar ook als smaakversterker in yoghurt, havermout of ander baksels. Ben reuze benieuwd naar de andere smaken dus mijn collectie shots worden snel uitgebreid ☺️

De smaakjes voor in de koffie besteld. Smaken zijn goed, hebt maar een klein beetje nodig. Goede communicatie en snelle levering

Ik ben tevreden met dit product.

Het is makkelijk om te gebruiken als aanvulling op mijn voeding

De variatie is top!!

Iedere dag een andere Shake te kunnen kiezen door de flavourshots is echt een uitkomst! De smaak is ook nog eens heel goed en met de hoeveelheid van de shots zelf te bepalen qua sterkte.

Heel veel keuze in smaken

Snel geleverd en lekkere smaken

Heerlijk, makkelijk en ruime keuze

Goede ervaring met het plaatsen en ontvangen van de bestelling. De website van personal protein heeft ruime keuze in eigenlijk van alles; starterspakket (tryout) lactosevrij (vegan), heel veel smaken flavor shots. Je kan werkelijk zoveel kanten op. En dan heb ik 't nog niet eens over de producten, die me ook altijd goed bevallen.

Top producten!

Ik vind de eiwit poeders perfect en de grote variaties in shots zijn te gek. Ik gebruik ze niet alleen door de eiwitshakes maar ook door de Brinta, kwark, havermout, smoothie bowls en door de koffie!

Snelle bezorging en keurig verzorgd

De smaak is echt goed!

Ik gebruik de flavour shots vooral als toevoeging in mijn baksels. Geeft ze een heerlijke smaak zonder alle kcal en suikers.

Heel erg tevreden!

Super tevreden met mijn bestelling! Snel geleverd en erg leuk verpakt! De pure whey isolate is perfect, lost goed op en de macro’s zijn intens goed! Shaker is superfijn met het draaikolken en ook de shots zijn erg lekker, ga de volgende keer zeker weer hier bestellen!

Love this brand

This brand is amazing. The flavor shots taste delicious, my favorite flavors are the Caramel and stroopwafel.

Geweldig!!!

Elke dag verheug ik mij op yoghurt en koffie met een flavour shot! Wat een genot!!!