Heerlijke smaken

Ik gebruik ze in bijna alles en heerlijk om te kunnen afwisselen. Ik mag bepaalde dingen niet meer eten maar nu heb ik alsnog de smaak ervan.

Wauw, perfect voor na het sporten!

Na alle sporten drink ik een eiwitshake. De resultaten zijn terug te zien in metingen. Ik zal iedereen aanraden om hier gebruik van te maken!

Niet alleen gezond, maar ook erg lekker!

Voor de eerste keer whey gebruikt. Aangeraden soor vriendin. Ben begonnen met sporten en heb nadoen wat extra proteïne nodig. Het is ideaal om te kunnen kiezen welke smaak de shake heeft. Daarnaast gebruik ik het ook voor proteïne baksels. Kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben.

Snelle levering top producten

Bestelling kwam de dag erna gelijk binnen. De producten zijn super ik zou zeker weer bestellen.

Fantastisch!!!!

Snelle levering, leuk bedrijf! Hou van jullie spreuken! Leuk!

Heerlijke smaken en fijn eiwit-product

Ik vind de shakes qua textuur meer dan prima! De hoeveelheid verschillende smaken zorgt ervoor dat de shake me niet verveelt, dat is fijn want zo neem ik 'm elke dag.

Vooral de flavour shots zijn echt een aanrader!

De shots gebruik ik door de pannenkoeken, kwark en andere baksels. Ideaal.

Volgens verwachting

Heerlijke sportshake

Ik heb de Blend protein shake. Vind hem echt super lekker. Ook de smaakjes zijn prima. Je moet er niet te veel van in doen. Na elke sportles neem ik een shake. Ben er dol op.

BESTE PRODUCT OOIT

Ik twijfelde al een lange tijd om proteïneshakes aan te schaffen. Zo wist ik niet zo goed wat te bestellen en waar te halen. Totdat ik Personal Proteïn ontdekte. Deze site laat je eerst een kort testje invullen waaruit blijkt welke eiwitshake het beste bij jou past. Zo bestelde ik onmiddellijk de proteïn blend met verschillende smaakjes. Echt waar, BESTE AANKOOP VAN MIJN LEVEN! Doordat je steeds kan afwisselen, raak je de smaken niet beu en blijven ze verrassend. De smaak banaan en caramel zijn hemels en smaken zelfs naar een milkshake. LOVE IT

Een proteinshake die je makkelijk wegdrinkt!

Heb de test pakket uitgeprobeerd met de smaken peanut butter & vanille. Beide smaken bevielen mij erg goed! De Soy Protein was voor mij ook erg nieuw maar zeker voor herhaling vatbaar.

heerlijk!

Ik heb een tijdje terug de milkshake besteld met de smaken banaan, aarbei, caramel en chocola! ze zijn allemaal super lekker! echt genieten zon shake❤ en de verpakking is ook zo mooi

De flavourshots, zijn lekker in shakes, yoghurt, maar ook prima te gebruiken als suiker vervanger / flavour bij bakken van bv granola. Ze zijn ook nog eens makkelijk om mee te nemen! Ik ben dik tevreden!

Zeer tevreden en blijf dit zeker gebruiken.

Smaken zijn lekker. Erg fijn dat je kan variëren. Ben erg benieuwd naar de andere smaken. Mengt goed.

zuiver en plantaardig

Ik ben fan van de soy proteine poeder. Lekker bij de kwark maar ook in een bananenpannenkoek. En met de druppels in verschillende smaakjes gaat het nooit vervelen.

Snelle levering, lekkere producten

De levering was er erg snel en ook heb ik een van de flavour shots gebruikt in 'n bak gerecht en dat smaakte erg lekker.

Proteïne met een fantastische twist!

Ik wou al heel lang proteinshakes uitproberen aangezien ik mijn dagelijkse behoefte proteïnen nooit behaal! Ik had al op heel veel sites gezocht, maar niets sprak me echt volledig aan aangezien je meteen zon hele grote pak moet kopen met maar 1 smaak... ik dacht nee dat is niets voor mij! Toen kwam ik op deze site! WAW! INSTANT GEKOCHT EN II BEN HELEMAAL VERKOCHT! Ik was bang dat je veel poeder zou proeven en dat de smaak nogal zou tegenvallen, maar alles behalve! Dit product deed aan al mijn verwachtingen en meer! Jullie hebben er zeker een vast klantje bij :)

Goeie service!!! Geweldige en heerlijke producten.

Super snelle service, persoonlijk briefje erbij, super leuk!

Snelle levering en super goede producten

Ik ben zeer tevreden. Verschillende producten al gebruikt en erg blij mee.

Iedere bestelling weer super tevreden, goede producten en snelle levering!

Ik heb inmiddels allerlei producten geprobeerd (Diet Shake, Protein Shake, Collageen, en verscheidene smaakjes). Iedere levering is snel, goed verpakt, met een handgeschreven berichtje erbij. Dit voelt alsof het speciaal voor jou is ingepakt en maakt het persoonlijk. Producten zijn makkelijk in gebruik, goed afgesloten en ook van goede kwaliteit. Zit geen overbodige rotzooi in en het wisselen van smaken is erg fijn.

Gewoon super goed!

Al jaren bestel ik bij Personal Protein en nog steeds ben ik helemaal tevreden. Zij hebben een snelle, goede, persoonlijke en simpele service. Geen gekke toestanden of andere poespas. De producten zijn trouwens ook top, om niet te vergeten ;) !! De flavorshots kan ik niet meer uit mijn leven wegdenken, mijn favo product! Laatst zijn er nieuwe smaken uirgekomen waaronder ; stroopwafel! En omg, this is just a piece of heaven!! Goed gedaan guys!!

Zeer goed in de smaak gevallen

Ik heb al meerdere mensen gehoord over de Flavour Shots van Personal Protein. Dus ik dacht die ga ik eens proberen. Ik ben erg tevreden met de smaakjes! Helemaal niet chemisch en zeker voor herhaling vatbaar. Smaakjes: Caramel, cookie, speculaas en tompouce

Het smaakt heerlijk!

Het smaakt erg goed en de flavours zijn favoriet. Ook lekker met een klein drupje door de koffie geen. Erg tevreden!

Goede producten en snelle levering

De vegan producten Vindt ik persoonlijk lekkerder dan de normale versies!