Fijne producten en snelle service

Mijn flavor shots werden gelijk de volgende dag al thuis afgeleverd. Bij de bestelling zat ook een handgeschreven kaartje, erg attent. De flavor shots zijn erg fijn in gebruik en smaken zijn niet chemisch en niet te zoet.

Supergoed!

Heel fijn om je eigen smaakjes shake te maken. Lekker veel keuze in flavour shots, dus soms moeilijk kiezen. Ook lekker om te gebruiken in de koffie of in lekkere baksels. Zeker een aanrader!

Ik ben erg tevreden net de kwaliteit en de smaak shotjes! Erg indrukwekkend

Ik wil alles wel bestellen!

Af en toe bestel ik even weer wat nieuwe smaken om toe te voegen aan mijn assortiment. Ik vind het super handig dat maar 1 pot Whey hoef te bestellen en vervolgens iedere dag kan variëren met verschillende smaken. En de smaken zijn ook lekker door andere gerechten (kwark, wafels etc.) Naast de shakes heb ik ook de eiwitrepen, een heerlijk tussendoortje en top macro's! Ik kijk alweer uit naar mijn volgende bestelling, dan de tompouce smaak toch maar eens proberen ;-). Verder perfecte service. Het handgeschreven kaartje levert net even dat extraatje.

Fijne smaken

Je kan zo elke dag een andere smaak nemen.

Heerlijke smaken!

Ben er nu echt aan verslaafd,gebruik het in de koffie maar ook in de shake en in de kwark!

Lekkere smaken.

Elke dag kan je een nieuwe shake maken met de snaak waar je op dat moment zin in hebt! Ik ben erg tevreden!

Goede kwaliteit en prijs en leuk klant contact

Perfect !

Snelle en super service !

Top product! Verrast door de smaken.

Oprecht verrast door de smaken, tot nu toe zijn weloreo en perzik mn favorieten! Levering in 2 dagen was prima.

Eindelijk een lekkere eiwitshake

Fijne producten zonder de weeïge smaak die eiwitshakes vaak hebben. Snelle levering en vriendelijke, persoonlijke communicatie. Altijd een leuk kaartje erbij. Toffe vormgeving van de producten. Wat een top bedrijf!

Super neutrale whey en dan al die heerlijke smaakjes die je er zelf in kan doen . Top product voor mij niets anders meer .

Heerlijke smaken, ook om mee te mixen.

Top producten en super snelle levering! Je personalized shake of pannenkoekmix is heerlijk. Niet elke dag dezelfde smaak maar lekker afwisselend, ook lekker in de koffie.

Geweldig concept met heerlijke Flavour Shots!!

Onlangs voor het eerst kennis mogen maken met de Milkshake Protein en Protein Blend. Wat een geweldig concept. Helemaal verslaafd aan de heerlijke Flavour Shots, heb inmiddels al 13 heerlijke smaken. Ik gebruik ze niet alleen in combinatie met de Milkshake Protein en de Protein Blend, maar ook door de yoghurt, in kookhydraatarme baksels (cake, koeken, granola, wafels) en door de melk voor mijn cappuccino.

Lekkerrrrr

Echt heel lekker en vooral de tompouce, die HF ik nog niet gehad!! Echt een aanrader! :-)

Geweldig!!

Ik ben erg fan van jullie. Vooral de banaan smaak

Is voor mij nog geheel nieuw

Kleine verpakkingen heel fijn. Verder ga ik op ontdekkingsreis met deze produkten

Snelle goede en persoonlijke levering

Mijn bestelling was eenvoudig te plaatsen, erg snel geleverd en met een leuke persoonlijke boodschap (handgeschreven op een kaartje). Echt om blij van te worden!!! Ik ben zeer tevreden

Niets op aan te merken!

Altijd goeie service, producten zijn top en wordt snel geleverd. Shout out naar t team van personal protein!

Goede kwaliteit

Ik kreeg mijn pakketje twee dagen nadat ik deze had besteld. De verpakking was in de doos uit elkaar gevallen, dus alle flavour shots lagen los in de doos. Dit was verder geen probleem. De flavour shots zijn verassend lekker. Goed concept.

Snelle service, top kwaliteit!

Via instagram kwam ik via via bij de pagina van Personal Protein terecht. Beetje doorgelezen, recensies opgezocht en toen onder het motto “ach, proberen kan altijd” mijn eerste vier smaakjes besteld om mijn eiwitshakes wat op te pimpen. Want wie vindt zijn of haar eiwitshake nou niet saai worden na verloop van tijd? Binnen no time was mijn bestelling binnen inclusief persoonlijk kaartje, super leuk! Smaakjes zijn inmiddels goed gekeurd en de volgende bestelling wordt geplaatst. Kortom, complimenten voor de service, de kwaliteit en ook nog is de prijs van de bestelling. Aanradertje dit hoor!

Top product

Eindelijk een smaakloos eiwitpoeder, super lekker door kwark en havermout. Flavour shots ook heel lekker in koffie

Lekkere flavor shots

Handig in baksels

Snelle levering, duidelijke website

De eiwitshake van Personal Protein BV smaakt naar meer

De bestelling van de Vegan Soy Protein met 5 verschillende smaakmakers werd snel bezorgd. Inmiddels al 4 ervan gebruikt. Ik ben zeer te spreken over de shakes. Met de smaakmakers is het drinken van de shake elke dag een feestje en is het balen dat de beker al weer leeg is. Zeker een aanrader, voor de cheesecake!