Boven verwachtingen!

Ik had al veel verschillende flavourdrops geprobeerd van meerdere merken en ik heb ze geen van allen vaker gebruikt omdat ze telkens niet echt lekker waren, maar een hele chemische smaak gaven. Nu had ik al van meerdere mensen gehoord dat de flavourshots van personalprotein wél erg lekker zouden smaken. Ik heb daarom de flavourshots gelijk gekocht in 8 verschillende smaken, en ik moet zeggen dat deze echt stuk voor stuk heerlijk zijn. Ik wist niet wat ik nog kon verwachten na zoveel al geprobeerd te hebben maar dit is fantastisch! Voor zoveel doeleinden te gebruiken en door het grote scala aan smaken gaat het niet vervelen. Een dikke vette aanrader!

Altijd op tijd, leuke verpakking, leuk kaartje erbij en goede werkzame supplementen dus gewoon doen!

Top eiwitten voor een nette prijs!

De protein blend is mijn favoriet. Iedere ochtend een eiwitrijke smoothie met havermout, fruit en eiwitpoeder en ik heb de hele ochtend energie! Top producten en top service.

zeer tevreden

persoonlijk , snelle levering

Met een eigen touch

Flavor drops geprobeerd. In combinatie met neutrale whey is dit lekker. Inmiddels al pot whey en wat extra flavors besteld!

Alles duidelijk

Duidelijke site met per product alle informatie. Snelle levering.

Geweldig, makkelijk en naar eigen wens op smaak te maken

Super makkelijk. De shows zijn overigens ook erg lekker in kwark zonder smaak. :)

Zalige smaken !

Ik doe het altijd in Skyr en koffie

Top producten! Moet elke keer lachen als ik de doos uitpak!

Mijn ervaring met Personal Protein gaat al even terug maar ik ben altijd enorm tevreden over de producten en de service. Het is super fijn dat de proteine shakes zelf op smaak te brengen zijn. Niet alle flavour shots vind ik lekker dus ik gebruik meestal gewoon fruit of groente maar dat maakt PP zo veelzijdig! De pannenkoekjes moest ik even aan wennen maar kan ik nu ook niet meer zonder! Heerlijk met wat vers fruit! Het meest fan ben ik van de witte chocoladereep die blijft favoriet! Maar ook de vegan chocolade en classy coffee zijn super lekker!

Topproduct en levering

Heerlijke shots voor yoghurt, shakes en baksels!

Geweldige producten en een uitstekende service!

Voor het eerst besteld bij personal protein. Ik.vind de service uitstekend! Heel snel antwoord na een vraag. Producten worden erg netjes en snel verzonden! Ga zeker vaste klant worden bij personal protein!

Supergoed merk!

Fijn eiwitpoeder die goed oplost en ideaal om met de shotjes de smaak af te wisselen. Superhandig ook om te shotjes tijdens het bakken of door de kwark te gebruiken. Oh en i love de eiwitpannekoekjes! Zeker favoriet om als lunch te maken. Snel klaar en goed vullend!

Dit had ik eerder moeten weten ;-)

Eindelijk zelf je smaak bepalen en daardoor elke dag wat anders, super!

De lekkerste smaakjes!

Ik ben echt VERSLAAFD aan de flavour shots van Personal Protein! Ik vind het heerlijk om door de kwark, koffie en bakmixjes te doen.

Heel tevreden voor mijn baksels!

Ik ben heel blij met whey protein! Ik gebruik ze zijn de baksels uit de boeken van Lot Beukers. De smaakjes shots zijn ook super lekker!

Jammer van de pindakaas

Extra smaken besteld puur voor de pindakaas flavourshot, maar deze valt helaas tegen. Geen echte pindakaassmaak en smaakt wat chemisch. De rest is wel heel erg lekker! Zeker banaan is een van mijn nieuwe favorieten.

Sinds ik personal protein heb ontdekt raadt ik het bij iedereen aan! Fantastische kwaliteit en super fijn dat je je eigen smaken kan kiezen. Ondertussen besteld mijn halve vriendengroep bij jullie:)

Snelle service van producten die aan verwachtingen voldeden

Producten werden heel snel geleverd op het aangegeven moment. Producten zijn goed qua smaak en ik ben er heel blij mee.

Top service en product

Ik gebruik al enkele jaren de Whey van Personal Protein. Het grote voordeel is dat je smaakloze Whey krijgt met smaaktubes erbij waardoor je elke keer kan afwisselen welke smaak je neemt. Daarnaast is het product kwalitatief van niveau en is de smaak goed! Ook de service eromheen is een prettige ervaring. voldoende informatie en snel antwoord. Al met al echt een aanrader!

Supersnel ontvangen

Personal protein heeft een fijne website, supersnelle verzending en een uitgebreid assortiment. Top site!!

Heerlijke verrijking van mijn Shake!

Net dat beetje extra wat mijn Shake een heerlijke smaak geeft!

Zo teverden dat ik de dag van ontvangst meteen nog een bestelling heb geplaatst. Supper goed concept en erg klantvriendelijk

Makkelijk en snel te bestellen via de site en snel geleverd

Ik heb het whey poeder met flavor shot gebruikt om mee te bakken uit een boek van Lot Beukers. Eerst had ik whey poeder van een ander merk en nu met jullie whey poeder smaakte de wafels veel lekkerder en niet droog. Dus binnenkort bestel io weer nieuwe en ga ik ook een paar recepten van jullie site proberen.

Heerlijke smaakmakers

Wij gebruiken de shotjes baksels en in onze zuivel! Heerlijk om mee te variëren!

Makkelijk bestellen, snelle levering, TOP!

Ik gebruik de Pure Whey Isolate om mijn dagelijkse eiwitten aan te vullen en voor na het sporten voor het herstel en groei van mijn spieren. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering. Top product!!