supersnelle levering en mooi verzorgde producten

Ik gebruik de producten van Personal Protein dagelijks: whey voor mijn shakes, maar ook in mijn pannenkoeken en havermout. De shots vind ik ook heerlijk om door de kwark te doen. Ideaal om elke keer een andere smaak te kunnen kiezen, net waar ik zin in heb. De producten en pakketten zien er top verzorgd en professioneel uit. Een cadeautje om in huis te krijgen!

Prima dieet Shake !

Fijne Shake en fijn dat je zelf je smaak kan kiezen. Zou hem alleen iets romiger lekkerder vinden. Kunnen je een soort van Brinta idee.

Snel en goed

Afspraken worden stipt nagekomen

Geweldige producten

Snelle levering en geweldige producten

Zeer snelle levering, goede producten en fijne klantenservice

Ik gebruik de eiwitten, de flavorshots, de pancakemix en heb 2 truien besteld. De flavorshots hebben mij aangenaam verrast. Ik gebruik ze door de shakes, kwark, baksels en koffie. En hoewel ik echt geen topsporter ben, vind ik het wel belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Ik eet vegetarisch en de shakes zijn een goed aanvulling op mijn maaltijden.

Super goed concept

Heel fijn dat er nog geen smaak zit aan de eiwitten. Geen klontje na mengen. En lekker smaakjes voor erbij. Enige minpuntje is dat het wat korrelig blijft op je tong

Snelle levering met een persoonlijke touch!

Ik vind het een super fijne webshop, erg overzichtelijk! Daarnaast wordt het pakketje snel geleverd én zit er een persoonlijk kaartje bij. Super leuk dus! De producten zitten in een mooie verpakking en zijn kwalitatief erg fijn! Ik ben blij met Personal Protein!!!

Super chill!

Super lekkere producten die goed passen bij een bewuste leefstijl! Enige minpunt is dat ik er zo gauw doorheen ga. Maar ik gebruik het dan ook overal in, de koffie en kwark bijvoorbeeld.

Heerlijk, as always!

Ik blijf smaken proberen en ben steeds blij verrast. Het is de afwisseling die ik zo fijn vindt. Al blijf ik elke pot vanille bestellen... my favorite flavour..

Prima site

Keurig op tijd en goed verpakt.

Snelle levering, leuke kaart erbij.

Ik heb voor het eerst de dieetshake geprobeerd met 4 verschillende shots.Ik was zeer verrast zo lekker. Ik gebruik de shots ook in mijn cappuccino of in de latte, echt heerlijk en verantwoord! Ik ben zeer tevreden!

Super professioneel en klantvriendelijk!

Altijd goed contact via de klantenservice als er problemen zijn. Super snelle levering en mega leuk kaartje er altijd bij. Goede kwaliteit eiwit poeder en super dat je zelf de smaak kan bepalen, ik wissel zelf nogal graag en zo'n hele pot eiwit poeder in 1 smaak raak ik snel zat dus dit is ideaal !

Geweldig!

Ik heb het product direct gebruikt om even een lekkere workout te knallen! Vond het een heel goed product, ik zat boordevol energie!

Snelle levering en fijne producten :) ook de bag al meteen in gebruik genomen.

Lekkere repen

Lekkere repen. Ik heb de mix geprobeerd om wat verschillende smaken te proeven.

Super goed

Super fijn die verschillende smaken. Inderdaad lekker afwisselend en je bent niet uitgekeken op een proteïne Shake.

geweldig

Wist ik dit maar eerder. Wat een verrijking!!

Onwijs heerlijke shots!

Weer nieuwe shots besteld en wauw wat een heerlijke smaken weer! Jullie brengen mijn kwark, yoghurt en baksels naar een nieuw level! Alles wat ik eet is nu een feestje met de shots!

Bijna goed

Het zou handig zijn als er een beschrijving in het Nederlands bij zou zitten Waar je kan lezen hoe vaak je het product kan gebruiken en waar ook in staat hoe veel water of andere vloeistof je gebruikt om het product in te vermengen in plaats van hoeveel oz

Great stuff

Netjes verpakt en bezorgd. De proteïne Shake smaakt heerlijk met alleen water en een kneepje aardbeien. Een klein feestje.

Helemaal goed

De beste kwaliteit-prijs verhouding pre-workout die ik ooit heb gehad. -Lost goed op -Smaakt lekker -Precies de goede ingrediënten die in een goede pre-Workout horen.

Super goed!

Ik kreeg een verkeerde smaak binnen van mijn flavour shot, een mail gestuurd waarop ik snel reactie terug kreeg met een oplossing. Super opgelost!

Mijn ervaring met Personal proteïne perfect!

Altijd snel met afleveren en (h) eerlijke producten! Steeds een beetje meer in huis!

top product

ik gebruik de shotjes te pas en te onpas! heerlijk door baksels, kwark, yoghurt en natuurlijk ook gewoon in de shake!

Fijn product