Fijne en persoonlijke service

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Persoonlijk kaartje erbij, kleine moeite maar zeer gewaardeerd.

Wennen aan de aardbeien smaak

Volgende keer bestel ik een andere smaak.

Energiek en lekker

Personal Protein is voor mij het beste wat ik tot nu toe heb uitgeprobeerd! De poeder ziet er goed uit en komt in een “strakke” verpakking binnen waardoor het er erg professioneel uit ziet, dit spoort mij aan om te gaan sporten. De smaken bevallen mij ook erg goed en ik vind het een leuk concept, tot nu toe is banaan mijn favoriet :)

Mijn ervaring is goed

Ik heb zeer goede ervaringen met het collageen poeder.

Verrassend lekker

De service was goed en snel. De smaken zijn lekker en voegen wat toe aan een saaie soya yogurt of een shake

Mooi, voordelig en lekker product!!

Ik heb de whey proteïn isolate besteld, samen met wat flavourshots en een pakket eiwitrepen. De isolate is top! Ik vind het erg prettig dat ‘t smaakloos is. Zo kan ik het overal aan toevoegen! De repen zijn een lekker en gezond tussendoortje. Heerlijk bij mijn kop koffie:)

Echt helemaal top

Super goed product, snel geleverd, echt top!

Smaken zijn niet naar wens

Ze ruiken chemisch en smaken niet hoe het zou moeten smaken

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Ik ben ontzettend tevreden met de kwaliteit producten (creatine en 2 flavor shots). Verder vind ik het erg fijn dat ik mijn bestelling de volgende dag al in huis had :)

Snelle levering en geweldig lekker producten.

Heerlijk en top service

Ik hoorde van een collega over de shotjes. Ik heb een box besteld met shake, shotjes en een toffe shakebeker. Doordat alle boxen op waren kreeg ik het in een normale doos binnen. Als compensatie kreeg ik er een toffe sporttas bij. Super!

Nog niet alle smaakjes gebruikt maar banaan en cheesecake zijn erg lekker. Mijn magere kwark en een shot banaan maakt de kwark heerlijk zoeter van smaak.

Top producten!

De flavourshots zij hemels lekker en een echte aanrader om je voeding te pimpen!

Het beste van 2 werelden

Zoet en hartig zónder de calorieën! Ik kan een baksel maken met stroopwafelsmaak en tegelijkertijd havermout maken met een vleugje pindakaas zonder dit daadwerkelijk toe te voegen aan mijn voeding. Kan het nog beter? Ja, als ik daadwerkelijk een stroopwafel kan wegknagen die geen calorietjes bevat. Dream big, right?

Erg goeie ervaring. En het product voldeed aan zijn verwachtingen.

Goed van smaak!

Makkelijk en heerlijke smaken! Geen klontjes dat is echt top!

Top die voordeel verpakking

Via kennissen op fb over deze site gehoord.De ene dag besteld volgende dag thuis.Top

Aan mijn eiwitten komen is nu een makkie

Fijne overzichtelijke site, goede producten, snelle levering. De flavour shots zijn geweldig, zo is het een feestje om je eiwitshake elke dag te drinken!

Snelle levering goed product

Snelle levering En goed product We gaan deze binnenkort weer bestellen

Fijne producten! Lekkere smaak!

De smaak is goed. Ik heb zelf de nieuwe Vegan Shake. Met flavourdrops en wat Sojamelk smaakt de Shake super lekker! Fijn dat je zelf je smaak kunt kiezen. In het verleden kocht ik een grote pot en vond ik na de helft opgemaakt te hebben de smaak vaak niet meer lekker. Dat is nu verleden tijd! Leuk om er nog bij te melden. Ik had een starterspakket besteld maar, daar hadden ze geen inpakdoos meer voor dus heb ik een fijne tas gekregen en een kaartje erbij met een sorry! Wat een service! Ik was zelf al bijna vergeten dat er een doosje omheen hoorde. Ik ben tevreden!

Fijne eiwitpoeder, lost goed op en smaakt niet chemisch

Lost goed op, fijn om zelf een smaak naar keuze toe te voegen ipv allerlei losse zakken

Lekkere producten en super goede service

Ik gebruik de flavour shots van Personal Protein en bijna alle smaken die ik tot nu toe heb geprobeerd zijn erg lekker. Ook heb ik gemerkt dat de service ontzettend goed is en; ik werd heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Dus wat kan ik anders zeggen dan 10/10?!

Goed product en snelle levering

Snelle levering en fijne producten!

Ik heb al meerdere keren besteld en altijd is er een snelle levering en zijn de producten zoals ik er van verwacht.

Goede service, heerlijke shots

Heel tevreden over de snelle levering!